PLOG204: SPANNENDE DINGEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal! Allereerst: onwijs bedankt voor al jullie lieve berichtjes naar aanleiding van mijn post en Stories op Instagram gisteravond. Ik werk op maandag altijd op kantoor, alleen deze week niet omdat Joke en Harald met vakantie zijn. Ik was thuis met de boys toen Morris ongelukkig viel en zijn pols brak. Het gaat nu weer goed met hem en hij geeft geen kik, maar wij zijn onwijs geschrokken. Zo lief dat jullie allemaal zo met hem meeleven! Gelukkig is het ‘maar’ een polsje en is hij er over een paar weken weer vanaf. Het hele verhaal volgt nog; voor nu is het toch, net als altijd, tijd voor de plog van afgelopen vrijdag! Mijn vrije dag thuis met de jongens. Ik maakte niet zoveel foto’s als normaal, maar alsnog genoeg om jullie te laten zien. Komen ze!

Sinds deze week staan we iedere ochtend rond zes uur op. Koen gaat sporten en ik kan dan al een boel doen voor de jongens wakker worden. Ik doe mijn make-upje beneden. Video over hoe ik dat aanpak is inmiddels opgenomen, dus die komt eraan!

Kolven in de morgen is een dag zonder zorgen. Dat gaat de koelkast in.

Deze pretletter is wakker! Goedemorgen Morris!

We halen samen Benjamin uit bed, maar er moet eerst even goed geknuffeld worden.

Mama is er! Ze past een paar uurtjes op de jongens omdat ze gisteren geen oppasdag had. Ze kleedt Morris aan terwijl ik Benjamin voed. Met zijn allen op één vierkante meter: gezellig!

De zon schijnt al dus dat is zo chill. Ik haal alle bedden af en laat de boel even doorwaaien.

Zitten ze dan.. Mijn jongens samen aan tafel!

Mama, Morris en Benjamin gaan even naar opi!

Opa staat in een krantje en ik vind dit zo’n mooi stukje. Het laat precies zien hoe dankbaar hij is voor wat zijn kinderen voor hem doen, en hoe blij hij is met het leven. Supertrots ben ik.

Koen is even thuis omdat wij iets heel leuks en spannends gaan doen, en ik weet hoe irritant dit is, maar ik kan er gewoon nog niksss over zeggen, dus ook daarover: later meer!

De zon schijnt dus Hepi en Hepi doen aan matching witte sneakers.

Mama komt de boys terugbrengen, en ik bak een eitje voor ons allebei. Samen lunchen!

Gisteren – donderdag – was Benjamin zo jengelig. Hij wilde alleen maar knuffelen, op schoot zitten, hangen en overal op bijten. Je zou denken dat dan het kwartje vrij snel valt, als je al een dreumes van bijna twee hebt rondlopen, maar nee, moeke bleef nog in het ongewisse. Tot ik dus vanochtend even snel in zijn mond spiek en zie dat er gewoon zomaar ineens twee tanden door zijn. Dat verklaart dus écht een heleboel. Geen wonder dat hij niet lekker in z’n hum was.

Liefde voor fris opgemaakte babybedjes. Je kunt maar ergens vrolijk van worden zullen we maar zeggen.

Dit hoekje <3.

Mees komt even een kopje koffie drinken en knuffelen met de jongens. Benjamin lijkt hier trouwens méga kaal door de zon, maar dat is ie niet hoor! In ieder geval niet zo. Haha.

Zitten!

Kijk die donkere kringen.. Volgens mij is er hier eentje moe!

En hier nog eentje. We hadden vorige week zo’n fase met Morris, waarin hij zó moeilijk deed zodra we in de buurt van zijn bed kwamen. Boos doen, ‘Morris niet’, ‘niet slapen’, ‘mammie mee’; dat soort teksten aan de orde van de dag. Ik kreeg echt onwijs veel berichtjes van vrouwen met kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd die precies hetzelfde hadden, dus voor iedereen die dit herkent: HET IS EEN FASE, HET IS EEN FASE, HET IS EEN FASE! Hier was hij zo moe dat hij op mijn arm al in slaap viel, maar toen begon missie overleggen in bed.

En die slaagde wonder boven wonder ook. Helemaal prima dit.

Ik moet heel veel doen, maar in plaats daarvan besluit ik heel even buiten te gaan zitten, in de zon, met twee rijstwafels met pindakaas en vlokken. Heer-lijk.

We hebben weekend! Pap, mam en Robin komen even langs.

Het loopt allemaal qua planning net even anders dan we gedacht hadden, dus wij eten nog niet, maar we geven Morris en Benjamin samen eten. Bami voor Morris en groenten voor Benjamin.

Het is baddertijd!

Koen zit bij de jongens terwijl ik boven even met de stofzuiger rondga. Hebben we dat ook weer gehad!

Laatste voeding van vandaag!

We hebben geen zin om te koken en iets te vieren en dat doen we knetterromantisch – want zo zijn we hè – met friet. Joe.

We duiken de bank op voor een paar afleveringen Love Island.

En dan gaan we redelijk op tijd lekker naar bed. Ik word dan altijd vet blij als ik bovenkom en ik me ineens realiseer dat ik het bed vandaag weer verschoond heb. Huisvrouwendingen!

We hebben een heerlijk weekend gehad, maar dat gaan jullie morgen in de weekendplog zien, en wat er nou precies gebeurde met Morris z’n pols vertel ik jullie deze week ook.

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Mirte

    Rijstwafels met pindakaas en vlokken en een schoon bed, ultiem genot <3 Alleen dan niet met de rijstwafels in bed, want dan blijft het niet zo lang schoon… Lekker dagje weer en goed om te lezen dat Morris niet zoveel last heeft van zijn pols.

  • Iris Veldman

    Klinkt als een fijne dag!
    Ik ben wel nieuwschiering wat voor haarverzorgingsproducten je gebruikt want je heb zo’n prachtig mooi bos haar!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!