PLOG286: SOCIAAL LEVEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Ik ben er weer vanaf een nieuwe laptop! De situatie is eindelijk gefixt dus ik kan weer aan het werk en daar ben ik héél blij om. Vanaf deze wordt er dus gewoon weer geblogd zoals normaal. Ik moet wel weer even inkomen; dat niet bloggen was een beetje dodelijk voor de inspiratie, dus laat me in de reacties hieronder vooral weten wat je graag zou willen lezen! Vandaag om te beginnen weer een weekendplog! Wij hadden een heerlijk weekend en ik laat je zien hoe dat was: kijk mee:)!

When je telefoon in je bed ligt en de peuter ‘m te pakken krijgt vind je later op de dag deze foto’s in je filmrol. Oké fotograafje.

We hebben zaterdagochtend niets op de planning, dus dat betekent lekker niksen en rustig opstarten.

Ik smeer een maskertje op m’n gezicht en dat voelt ZO raar! Allemaal bubbeltjes maakt deze.

Deze is het. Daarna is m’n gezicht wel heel zacht.


Ik ga lekker onder de douche, en de jongens in bad.

En dit is daarna de stand van zaken met Morris z’n handjes.. We zijn er nog steeds niet uit wat het nou precies is, maar we gaan vandaag even met hem naar de huisarts want echt goed is het natuurlijk in ieder geval niet, en hij heeft er last van. Mega sneu om te zien.

De vellen hangen er letterlijk aan. Arm ding.

Er wordt post bezorgd van de ABN Amro, en hoewel ik trouwe Rabobank klant ben zijn deze macarons wel héél lekker.

Lunchen!

En mijn outfitje van vandaag. Broek van Kiba, top van Vive en schoenen van Ziengs. Dat kant is anders dan wat ik normaal vaak ‘gauw’ uit de kast trek maar vind het wel heel leuk staan. En love die kleur!

Ik ga even de deur uit voor cadeautjes.

Morgen viert opa Bollen zijn 87e verjaardag dus ik haal even een lijst bij de Action voor zijn cadeau.

Daarna door naar de Rituals voor een cadeautje voor Steef. Die is vorige week 30 geworden, dus dat kunnen we vandaag mooi vieren met z’n achten!

Hoort ook taart bij!

We hadden Morris vanmiddag toch even in bed gelegd voor een dutje, en hoewel het even duurde voor hij wilde slapen is hij uiteindelijk niet wakker te krijgen. Was zo moe!

Steef en Maris zijn er met de kindjes! Tijd voor taart.

Deze vrienden willen ook allebei een stukje! We kletsen even bij..

En dan gaan we even de deur uit. Het is prima weer: lekker een frisse neus halen.

We gaan het Kabouterpad hier in de buurt lopen. Hebben wij nog nooit gedaan – schande wel – en dat is dus echt heel erg leuk.

Gaan ze weer. Met z’n tweeën voorop.

De eerste kabouter gevonden! Die koppies! Zo leuk samen. Blijft bijzonder dat ze maar drie weken schelen.

‘Klop klop, is daar iemand thuis?’

Even pauze onderweg!

Rijstwafel voor allevier. Kijk ze nou zitten.. Zo’n rijkdom. Benjamin en Vieve zijn overigens op twee weken na ook precies even oud.

Mooi stel.

Lang leve de zelfontspanner! Toen Benjamin net geboren was maakte de kraamzorg een foto van ons achten, en moet je nu zien. Anderhalf jaar verder.

Maris, Riv en Vieve<3.

Ik ben zo weg van deze foto. Kleine avonturier. Loopt gewoon zelf dat kabouterpad hoor, draagzak was niet nodig en handje vasthouden al helemaal niet. Lief ding.

Morris wil even wachten op zijn vriendje.

En wij dus ook. Benjamin zit lekker in de wagen: die loopt nog niet zo gemakkelijk als Vieve doet.

‘Hee papa jij hebt ook veel haartjes hè? ‘

Hepi & Hepi. Het is heus niet altijd alleen maar hosanna en leuk en gemakkelijk, maar oh wat ben ik gek op deze man. Over anderhalve week zijn we alweer zeven jaar samen.

Het kabouterpad is precies tweeënhalve kilometer, en daarna zijn de boys uitgeteld. Rivje gaat er lekker bij liggen op de parkeerplaats. Kan best. Haha.

Weer thuis! Boekje en een spelletje samen.

En we halen eten bij de Italiaan.

Na het eten brengen we de kindjes allevier naar bed, en gaan wij op de bank met een muziekje, spelletje en wat te snacken. Dit zijn zulke onbetaalbare dagen en eigenlijk heb je zo weinig nodig dan. Echt heel fijn. Na middernacht gaan Steef, Maris en de kindjes weer naar huis en gaan wij gauw ons bed in. Zo genoten van vandaag.

Zondagochtend. Benjamin slaapt weer een gat in de dag dus we hebben quality time met Morrisje. We staan om half negen op met z’n drieën en daarna is het puzzelen geblazen.

Benjamin is ook van de partij: ontbijten met z’n vieren. Zo fijn.

Ik maak het cadeautje voor opa af. Nog steeds zo blij met deze printer.

Klaar! Persoonlijke cadeautjes zijn vaak het allerleukst.

Koen gaat naar voetbal, en papa en mama komen langs voor een bakje koffie. Gezellig! Ik hang ondertussen nog steeds in mijn badjas. Heer-lijk. We eten nog restjes van de taart van gisteren.

Ze spelen zo lief samen. Deze brandweerkazerne is goud hoor, echt, hoeveel hier mee gespeeld wordt!

Ik ga naar boven om Benjamin na zijn middagdutje uit bed te halen en terwijl ik nog een beetje rommel boven is het beneden ineens wel verdacht stil. Hierom dus. Kijk ‘m nou. Hij was klaar om te gaan, maar zo moe dat hij gewoon in slaap viel.

Dan maar eerst deze in de auto zetten. Het lukt me om Morris z’n jas aan te trekken én in de auto te zetten, allemaal terwijl hij slaapt. We gaan Koen halen in Oirschot, en uiteindelijk wordt hij een uur later pas met heel veel moeite wakker als we in Den Bosch zijn. Hij had het echt nodig.

We zijn bij D’n Boerderij. Voor opa’s feestje!

When je tante een cadeautje voor je koopt omdat ze weet dat je zo gek van boekjes bent.. Zo lief.

Lekker eten!

Boekjes kijken met opa.

En spelen met oma.

En als we gaan even heel stevig knuffelen met lieve opi. 87 jaar werd hij deze week.

Eenmaal thuis is het nog héél even sporten en dan linea recta door boven. Wassen, tandjes poetsen, boekje lezen en naar bed. Wat een heerlijk weekend was dit. Met Steef en Maris en de kindjes was het heel fijn, en de zondag was ook genieten. Gewoon eigenlijk alleen maar goed, dit weekend. Komende week heb ik weer een paar héél leuke afspraken staan, er wordt weer gewoon gewerkt en vrijdag gaan we naar de Pronkzitting! Voorbode voor carnaval. Dat zien jullie allemaal in de volgende. Voor nu bedank ik je voor het lezen en nogmaals; mocht je heel graag specifiek iets willen lezen hier: let me know! Ik word altijd heel blij van jullie input.

Fijne week!

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Lian Weerts

  De handjes zien er uit als hand-voet-mond-ziekte. Heeft onze oudste ook gehad. Kán zijn dat de nageltjes ook nog afvallen. Succes! T gaat over…

 • Mieke

  Wat sneu die handjes zeg! Mag ik vragen wat de huisarts hierover heeft gezegd, ben heel benieuwd. Hopelijk niks ergs en is t snel voorbij!

 • Kimberley

  Toen ik de foto zag moest ik gelijk aan hand voet mondziekte denken. Google maar eens .

 • Ivonne

  Ja, denk ook dat dit hand, voet, mond ziekte is. Heeft hij ook last van plekjes op z’n tandvlees? Hopelijk is het gauw weer over.

 • Angela

  Heeft Morris wellicht aantal weken geleden fikse keelontsteking gehad? Het kan wellicht ook roodvonk zijn (geweest). Na een aantal weken vervellen de handjes (en soms voetjes). Hoe dan ook, niet leuk! 🙁

 • Lieke

  Die foto’s op die boomstam zijn zo leuk! Je opa ziet er nog heel jong uit zeg.

 • monique

  Wat n heerlijke fotos! En wat een leuke fotolijst, mag ik vragen welk model HP printer dit is? xxx

  • bijzonderkleinwonder

   Jazeker, de Tango X! Heb ik een review over geschreven ook; echt een fijn ding.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!