PLOG304: TERRASSENWEER

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Nieuwe week, nieuwe kansen en een nieuwe weekendplog van vrijdag, zaterdag en zondag. We hadden een súperlekker weekend. Vrijdag was ik met de jongens en gingen we ‘s avonds eten met vrienden in Den Bosch, zaterdag stonden we al vroeg aan het voetbalveld deden we zaterdagdingen en zaten we lekker op het terras, en zondag was voetbalzondag en gingen we naar de verjaardag van oma Bollen! Een weekend met veel zon en nog meer ijsjes. Ik maakte heel veel zonnige foto’s, dus kijk mee:)..

Ik word vrijdagochtend wakker met Morrisje naast me. Die kroop vanochtend vroeg bij ons in bed en we slapen een beetje uit samen. ZO fijn.

Daarna Loco Bambino spelen. Kreeg ie van Steef en Maris voor z’n verjaardag en valt zo in de smaak.

Ik trek dit outfitje aan. Ben fan van die broeken met zakken aan de zijkant – wie denkt ook meteen dat liedje:’)? – maar ik doe er wel een vest op. Geen overbodige luxe.

We gaan boodschappen doen met z’n drieën!

Zo. B moet per se zijn Barcelona bal mee. Liefhebber.

Appeltje!

En een croissantje als we klaar zijn. Routinedieren.

Door naar de Ap.

En daarna naar het dorp. Deze ‘BERG’ vindt Morris fantastisch.

Kijk maar. Haha.

We halen een broodje bij de bakker dat we met z’n drieën op een bankje opeten.

En daarna een ijsje. Had ik beloofd en belofte maakt schuld.

Als Koen thuis is ga ik sporten!

En daarna eten de jongens. Wij niet, want we gaan uiteten!

Bel en Wen komen op de jongens passen. Heel fijn!

Op naar Den Bosch.

We zijn bij DIT. met vrienden.

En we kunnen niet kiezen, dus we doen vanalles wat. En dan delen. Dat vind ik het leukste. Dit is het voorgerecht.

Dit het hoofdgerecht.

En dit het toetje. Zo lekker allemaal! En zo’n gezellige avond dit. Als we thuis zijn brengt Koen Bel en Wen naar huis en dan gaan wij lekker naar bed.

Zaterdag! Het is op tijd dag, want we gaan de deur uit.

Naar Udi, om bij Bella haar voetbal te gaan kijken.

Morris neemt z’n fiets mee. Dat bleek later op de dag het beste idee ooit.

Deze kleine papegaai. Alles wat wij zeggen roept hij na. Wij: ‘KOMOP BELLA, GOED ZO!’ Morris op fiets met minimensenstem: ‘KOMOP BELLA, GOED ZO’. Dussss. Haha.

Meidenvoetbal.

Flashbacks naar toen ik zelf nog voetbalde. Vind dit echt zo leuk om te zien.

We drinken nog een bakje koffie en dan gaan we weer door: autowassen! Was geen overbodige luxe: we maken ‘m ook van binnen grondig schoon.

Daarna winkelen we en beetje voor Koen.

En gaan we het terras op! We zitten bij Van Eyck. In het zonnetje.

De jongens vermaken zich met hun speelgoed.

Zit het hoor. Puzzelen en met ‘onderweg’-speelgoed spelen.

We lunchen. Deze piadini is zo bizar lekker.

Na het eten een ijsje als toetje. Jawel.

Ga je zomaar serieus van kijken.

Of ondeugend.

Of verliefd. Dit vind ik echt zo heerlijk. Lekker op het terras. Net als vroeger, maar dan met die twee kleine mannen erbij die het minstens net zo gezellig vinden als wij. Beetje eten, beetje spelen, beetje racen op de loopfiets en kletsen met voorbijgangers. Iets met de paplepel weer.

Als we naar huis willen gaan valt Benjamin in slaapt in de kinderwagen, dus de plannen wijzigen. We gaan even naar de Appie en daarna nog even wat drinken op een ander terras. Morris kreeg van Viviën nog een cadeautje voor zijn verjaardag. Kijk dat koppie nou, zo blij.

Benjamin slaapt ondertussen lekker.

BLIJ.

Lot is met haar vriendinnen een weekend weg, en die mannen zijn samen in het dorp en komen gezellig bij ons zitten. Benjamin vindt het prima. Handje bij ome Flip op z’n been.

Borrelhap.

Deze sjeest ondertussen heen en weer op z’n fiets.

En dan komen Robin en Mees langs met de vraag of ze een ijsje mogen eten met de jongens. Twee ijsjes op één dag: nouja, moet een keer kunnen.

Deze foto. ‘Dankjewel ome Robin’.

Zo. Ijs is op. Haha.

Selfies voor tante Lot.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als mannen leuk zijn met kinderen hebben ze bij mij altijd meteen tien strepen voor. Vind dat zó aandoenlijk. En gewoon heel mooi om te zien ook. En dat je dan tien keer zegt: stuur ze maar naar mij hoor als ze wat willen, en dat ze dat dan niet doen omdat ze het zelf gezellig vinden. Like.

Met z’n tweeën bij ome Flip op schoot! Facetimen.

Thuis spelen de boys nog even en dan gaan ze lekker naar bed. Wij zetten het Songfestival aan en eten sushi.

Ik denk dat dit mijn favoriete Instagramdag ever was. Echt, ik ga zo stuk om alle berichtjes die ik krijg. Deze tijdens het optreden van Israël. Ik doe zelf verslag via Insta en ik weiger gewoon te gaan slapen, want stel dat we nou écht een keer winnen, hebben we dat straks gewoon gemist. Bijzijn is meemaken toch?

Wat een hilarisch gebeuren is het toch. Al die acts met outfits de een nog mer bizar dan de ander, liedjes waarvan je je afvraagt wat degene die ‘t schreef precies genomen had op dat moment en circus van A tot Z, maar ik vind het heerlijke televisie. En dan winnen we – WE ook echt hè, ineens nationalistisch de meid – dus gewoon, met een liedje zonder poespas, gewoon mooi. Helemaal leuk vind ik het. Hebben jullie gekeken?

Zondagochtend. De boys en ik douchen, en als ik mijn haar droogmaak spelen zij in de tuin. Joejoe!

We lunchen aan de picknicktafel van de jongens.

Ik kreeg van de week dit pak binnen en ik vind het ZO mooi! Niet voor langs de lijn vandaag, maar voor een feestje ofzo: love it.

Benjamin doet een dutje, Morris en ik krijgen bezoek van El en Boetje, en van auntie en Youk, en dan gaan we naar Tilburg. Koen z’n laatste uitwedstrijd.

Ik vind het nog een beetje spannend, want hij staat op scherp. Als ie geel pakt mag hij volgende week überhaupt niet meer meedoen. Zou wel héél zonde zijn. Omdat de man nog wel eens een kaart heeft gekregen voor praten plakt Robin z’n mond af. Kan dat in ieder geval niet mis gaan vandaag;p.

Nog niet genoeg ijsjes op dit weekend? Raketje dan maar. Kleine broer.

Grote broer.

En dan een doosje krentjes.

De wederhelft. Niet te missen door die tattoo.

Kijk dit zitten dan. In dat houten bakje hebben ze weer wat lekkers gestopt. En dat moet samen op een trapje opgegeten worden.

Ze winnen met 3-4 en deze man scoort. High five’je dus.

En knuffels met deze.

Na voetbal rijden we meteen door naar Vught: Koen zijn oma is 87 geworden en viert haar verjaardag bij Brasserie 155 met de hele familie. Gezellig! En met lekker eten ook.

Die groene tegeltjes vind ik dus echt fantastisch.

En het eten is ook heel goed!

Cheesecake als toetje.

Onderweg naar huis gaan we nog even bij opi langs. Een knuffeltje geven en kijken of het allemaal goed met hem gaat. Eenmaal thuis gaan de jongens naar bed, zet ik deze plog in elkaar, en dan zit het weekend er alweer op. Het was een fijne!

Hebben jullie het Songfestival gekeken?

Bedankt voor het lezen en een heel fijne week!

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Nanda

  Laatst bij DIT geluncht, óók een aanrader!

 • Michelle

  Ik heb zo onwijs gelachen om de songfestival stories! Ik kan niet wachten tot volgend jaar, hahahahah!

 • Janny

  Wat een heerlijke plog weer.. hebben hier alleen de uitslag gezien van het songfestival, wat was het spannend maar het wachten wel waard..

 • Larissa

  Ik wordt altijd zo jaloers als je lekker met ze boys op het terras zit! ik wou dat wij dat konden doen haha! Die van mij kan niet heel goed stil zitten. Pakt mijn hand en dan moeten we samen overal heen lopen haha!

  Leuke plog altijd! Heel leuk om te lezen!! Zit er altijd weer klaaar voor

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!