PLOG315: NIEUWE TAS KOPEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is weer tijd voor de weekendplog. Ook deze week splits ik ‘m op in twee delen, want 80 foto’s per plog is wel heel gortig. Vandaag het eerste deel! Op vrijdag doe ik uitgebreid boodschappen met de boys, lunchen we op het terras en spreek ik ‘s avonds af met Tina, en op zaterdag gaan we met z’n vieren naar de outlet in Roermond omdat ik graag een nieuwe tas wil. Die missie blijkt heel gemakkelijk, op de keuzestress na dan, dus ik laat je zien welke ik uiteindelijk kies! Kijk mee:).

Ik begin vrijdagochtend met het alvast klaar leggen van wat spullen voor de vakantie. In het kader van kan maar alvast gebeurd zijn. Ik postte vorige week een story dat ik de zonnebrillen van de jongens nog vond bij Spahuys Kids in Oss, terwijl ze verder bijna overal uitverkocht waren, en daar kwam ik deze vestjes tegen. Leken me handig voor de vakantie, vooral voor die kleine smurf van ons die precies doet waar ie zin in heeft. Heel benieuwd hoe deze gaan bevallen!

Outfitje van vandaag met een denim jurkje van Kiba. Vind ik heel leuk met Converse en draagt heel fijn. Precies goed voor het weer van vrijdag (vandaag zou ik er in wegzweten, met deze temperaturen).

De jongens roepen al de hele week dat ze heel graag even naar auntie willen. Kan geregeld worden! We gaan even langs, en vooral Morris is helemaal blij. Lekker even bij auntie en onkel spelen.

Daarna gaan we door naar het dorp. We besluiten even samen te lunchen op het terras. Worstenbroodje voor de jongens, omeletje voor mij. Ik geniet hier zo van en ik vind het zo leuk dat de jongens er ook blij van worden.

Broodje gaat er prima in.

En mijn omeletje is ook héél lekker!

Daarna door naar de Ap voor de wekelijkse boodschapjes. Kijk ze gaan samen. Broertjes.

Goeie hulp wel deze. Vooral alle glazen koelingen open en dicht maken. Je kunt maar ergens blij van worden.

Fotootje voor Koen als statusupdate. De boodschappen zijn binnen!

Daarna nog even bij de Plus.

Voor dit. Haha. Twee karretjes vol kleine zakjes Snack-a-jacks. Die hebben ze verder nergens hier!

Plus betekent even bij de eendjes kijken.

En even in deze dingen zitten. Twee kinderen dus twee van die karren is mission impossible in de winkel, maar even zitten in stilstand blijkt ook prima te zijn.

We zijn thuis! Bakje cheese dippers erbij: ga je lekker op de pakkendrager van je fietsje zitten. Lief kind.

Ik zoek al mijn bikini’s uit. Even denken welke ik mee wil en welke niet. Eindstand: ik vermoed dat ze bijna allemaal in de koffer belanden.

Koen is thuis! de jongens eten samen.

En ik ga er even vandoor: ik heb met Tien afgesproken in Den Bosch.

Voor een wijntje.

Heeel blij om deze te zien. We zijn bij Zoetelief in de Korte Put.

We hebben om 19:30 gereserveerd, maar nu al trek. Even een ‘klein’ hapje dus, voor bij ons wijntje.

Daarna door naar Picasso. Eten is echt heel lekker en de prijs-kwaliteitverhouding vooral heel goed. Tien neemt een carpaccio; ik sashimi.

En als hoofdgerecht tournedos en pasta met parmezaan, knoflook en ossenhaaspuntjes voor mij. Zo lekker.

Omdat we een driegangenmenu’tje doen mogen we twee toetjes. We gaan er vanuit dat dat dan twee kleinere porties zullen zijn. Blijkt dus niet zo te zijn. Gewoon twee volwaardige versies. Krijg het met geen mogelijkheid meer weg.

Statusupdate van thuis: de wederhelft heeft zichzelf ondertussen méga nuttig gemaakt en de hele voorraadkast opgeruimd. Lekker bezig he, die man.

Als ik wegrijd in Den Bosch appt Wen of ik nog even langs kom op de kermis. Nou woon ik dus tien jaar in Uden, en ben ik precies NOOIT op de kermis geweest nog, terwijl het na die van Tilburg toch echt de grootste van Nederland schijnt te zijn. Ben gewoon niet echt een kermismens denk ik, maar dat mag de pret niet drukken; ik ga toch gauw even een knuffel geven. Uiteraard weer veel gezelliger dan gedacht.

En zo kneiterdruk. Maar de wederhelft mist me, dus ik blijf niet lang en ga lekker richting huis.

Het is zaterdag. Ik trek m’n Karen Millen jurkje uit de sale aan. Love die kleur!

We gaan naar Roermond. We zijn alweer even niet geweest en ik wil graag een nieuwe tas. Ik had mezelf een doel gesteld, dat heb ik bereikt, en in combinatie met dat ik bijna jarig ben vond Koen het een goed moment om te gaan neuzen.

Team Bollen in de lift. B ligt onderin de kinderwagen, dus die denken we er even bij voor de beeldvorming.

Zijn we. Het is me een partij DRUK mensen. Om 11 in de ochtend al. Vakantietijd. En ook echt mensen die een plattegrond hebben en die compleet uitpluizen en routes tekenen enzo.

We gaan eerst naar Gucci. Vind ik deze grijze, die ik echt heel mooi vind qua model. Ik twijfel alleen omdat de hardware goud is en ik het liefste zilverkleurig heb. Door naar de volgende.

Ik vind deze Prada heel mooi, ook van kleur, maar ik weet ook dat die, ondanks heel veel voorzorgsmaatregelen, door het zachte leer relatief snel kan verkleuren van bijvoorbeeld spijkerbroeken enzo.

Op deze ben ik eigenlijk meteen verliefd. Rood, heel fijn praktisch model, zilveren hardware..

Ik heb alleen nog geen mooi zwart tasje. En aangezien ik die in m’n kast best mis omdat het écht met alles kan, besluit ik toch voor deze gaan. Iets meer dan 35% korting zit erop, dus dat is een behoorlijk verschil met in de ‘normale’ winkel, en mij boeit het echt 0,0 dat ie niet van dit seizoen is. Vind ‘m zo mooi. En tijdloos. Helemaal blij.

Ik spot deze voor Morris. Echt mooie witte sneakers, en ik hou van witte sneakers, maar ik laat ze toch staan. Principekwestie.

Bij Nikkie vind ik deze nog: helemaal niet naar op zoek maar vind dat modelletje altijd goed staan bij mijn figuur.

Door naar Hilfiger voor de jongens. Alle polo’s zijn nu zo rond de twee tientjes, in plaats van 40 of 45, wat ik er sowieso nooit aan uitgeef. Ze hebben er allebei al een aantal, dus ik neem alleen een witte mee. En sokken. Heel. veel. sokken. Die vind ik namelijk het allerfijnste van hier.

En dan gaan we weer richting de auto. Maar niet voordat de jongens een donut hebben mogen uitkiezen. Vinden ze het allerlekkerste op de hele wereld en ze zijn zó vreselijk lief geweest. Meer dan verdiend.

Dit wordt ‘m. Krijg er zelf ook trek van.

Op naar huis! We zijn heel goed geslaagd; alles waar we voor gingen, ook voor Koen en de boys.

Heel veel papieren tasjes op tafel. En zo blij met m’n nieuwe tas. Ik zal ‘m op een ander moment nog wat beter laten zien, maar ik ben er helemaal mee in m’n element. Jullie weten dat ik heel erg van die tassen houd, maar de laatste keer dat ik er een kocht was alweer twee jaar geleden omdat ik het daarna niet nodig vond en we het geld liever aan andere dingen wilden besteden. Nu had ik steeds een zakelijk doel wat ik graag wilde bereiken en mezelf er vervolgens voor belonen, mocht het lukken. Dat gebeurde, en nu hangt m’n nieuwe tassie te wachten op de vakantie.

De bouwvak is inmiddels begonnen hier; hebben jullie al vakantie? Wij moeten nog anderhalf nachtje slapen. ZO. VEEL. ZIN! Ik zie je graag bij de volgende weer:).

Dankjewel voor het lezen. 

 

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Emy

  Ik heb zelf geen Insta en zou het zooo leuk vinden als je je Insta koppelt met Facebook 🙂 zodat ik je stories etc. ook kan volgen.

 • Linda

  Heerlijke plog weer.. Wij doen dat eigenlijk nooit zo naar een outlet gaan maar als ik het zo zie loont het wel de moeite, misschien toch maar eens invoeren.. Hier is de vakantie voor ons bijna afgelopen, donderdag gaan we we naar huis en dan nog een weekje allemaal thuis voor manlief weer gaat werken en ik me nog een aantal weken alleen met de jongens mag vermaken voor school weer begint voor de oudste..

 • Mar

  Leuk weer om te lezen. Ik ben gestopt met FB en IG en vind het zo leuk om je hier nog te kunnen volgen! Wil je misschien meer vakantietips delen?

 • Tess

  Kom ik aan met 1 bikini misschien kan ik het dan tóch verantwoorden naar le husband om er nog eentje bij te kopen. Hij roept altijd dat ik zo’n shopverslaafde ben. Is dat blauwe blousejurkje van denim?

 • manon

  waar is die leuke ”tekening” van die op de tafel ligt bij de kids?( waar ze buiten aan het eten zijn)

 • Melanie

  Wauw, 9 bikini’s ! En allemaal mooi. Zou ze ook allemaal meenemen haha.
  Waar heb je voor Uden gewoond dan ?
  Uiteraard weer een leuke plog!

 • Antoinette

  Leuk weer om te lezen!! Roermond outlet altijd leuk! Maar op Mallorca is de outlet ook leuk!! Ik zou nog een paar dagen gewacht hebben met een tasje kopen. Fijne vakantie.

 • Lindsay

  Heerlijke plog weer. Goede reminder om weer eens naar Roermond te gaan. Laatste paar keer naar Bataviastad geweest.
  Kan niet wachten op de vakantieplogs! Zo leuk om te lezen altijd.

 • Karin van Loon

  O die tas!! ❤️

 • Claudia

  Goede aankopen herinnert me eraan om ook weer eens te gaan..

 • Chantal

  Leuke plog, al een aantal keren leuke kleding bij jou gezien uit de outlet van Roermond toch maar eens een kijkje wagen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!