PLOG332: WE MOETEN DOOOR

 In Persoonlijk

Goede dinsdagmorgen lieve mensen! We zijn er weer hoor: ik ben weer fit en de site werkt als het goed is ook grotendeels weer naar behoren! Er zijn nog wat kleine puntjes op het lijstje, maar het gaat in ieder geval in de goede richting. Vandaag ben ik er weer met de foto’s van afgelopen weekend. Ik ging vorige week donderdag gewoon weer aan het werk, vrijdag had ik mijn vrije dag met de jongens en gingen we een keer niet de deur uit maar frotten we een beetje in huis – wat mij uiteindelijk echt mega goed deed maar daarover later meer – zaterdag gingen we naar Festyland en zondag besloten we spontaan naar een ander festivalletje te gaan op dezelfde locatie. Dat werd uiteindelijk een van de allerleukste zondagen in de historie van ons gezin. Kijk mee voor heel veel gezellige foto’s van een fijn weekend.

Ik weet dat ik normaal met foto’s van vrijdag begin, maar ik vond deze te leuk om niet te delen. Donderdagavond legt Koen Benjamin in bed en ik Morris, en als ze allebei slapen stuurt Koen deze foto voor van net voor het slapengaan. Ik vind ‘m zo lief.

Vrijdagochtend. Normaal boodschappendag, maar nu heb ik het op mijn heupen. Ik ben een beetje onrustig omdat er van allerlei klusjes in huis zijn die steeds blijven liggen maar waar ik dan wel last van heb. Ik begin met het uitmesten van de voorraad aan verzorgingsproducten terwijl de jongens lekker in hun pyjama bij mij spelen.

Boterhammetjes maken samen.

En dan door met het uitzoeken van de babyspullen. Er staan inmiddels vier van die grote bakken met baby en kinderkleding boven die de jongens te klein zijn en ik ben er zo klaar mee. Ik zoek alles uit en bewaar één doos; al het overige mag weg.

We lunchen met z’n drieën. Boterhammen en aardbeien.

Nog steeds in pyjama. Kan best op een vrije dag. Benjamin maakt er een lekkere bende van in de speelkamer.

Dit.. ZOVEEL. Maat 62/68 dus al lang veel te klein. Ik geef alles aan iemand die ik ken en die het goed kan gebruiken.

En dit stapeltje 50/56 gaat naar iemand die ik ken via Instagram. Wel een beetje met pijn in mijn hart want zoveel fijne herinneringen aan die kleine kleertjes.


Maar daarna is Benjamin z’n kast wel weer opgeruimd. 86 en 92 voor nu, en 98 wat Morris te klein is geworden maar wat wel nog mooi is voor als hij het straks past erin.

Meteen alle spulletjes in dozen: wegbrengen!

Meteen boodschappen doen. Koen is inmiddels thuis: het schemert al. Ik race als een tornado alleen door de supermarkt. Gaat in ieder geval lekker snel.

Missie weekboodschappen onder €80 slaagt weer.

We eten met z’n vieren en dan is het bedtijd voor de jongens. In hun opgeruimde kamers. Alles wat ik vandaag gedaan heb geeft zoveel rust in mijn hoofd. Echt heel fijn.

We zouden eigenlijk op stap gaan met Lot en Flip en hun vrienden, maar omdat wij morgen ook al een festival hebben zag ik dat na afgelopen week niet echt zitten. Beetje veel van ‘t goede. In plaats daarvan gaan we naar hen thuis. Vijf minuten lopen. Zo ideaal.

Lot maakt méga lekkere gin tonics.

En we spelen 30 seconds. Jongens tegen de meisjes. Drie keer raden wie er winnen;)!

Zo’n gezellige avond dus. We zijn niet laat weer thuis; morgen fit!

Zaterdagochtend: we gaan naar de kapper. Donna staat ons al op te wachten.

Lekker spelen bij MooiZo.

En de lange manen weer een beetje gekortwiekt.

Daddy Day Care. Ies en Nova komen ook even langs. Zowaar gezellig bij de kapper op de zaterdagochtend:).

NIEUW HAAR.

Ik ben er zo blij mee.

We gaan. Dikke knuffels voor Don.

Mijn haar voor en mijn haar na! Zei ik al dat ik er héél blij mee ben;)?

De jongens gaan naar mama, en wij gaan naar Festyland. Met de fiets; kwartiertje is het maar. Onderweg krijg ik een app in de groepsapp wat ik aan hebt, dus even zo als omschrijving. Flared broekje van Colourful Rebel.

Pitstop bij de Jumbo voor Dextro en Smintjes.

En door!

De Picasso’s vermaken zich ondertussen met verf.

En wij zijn net op tijd voor Team Rush Hour. Die draaien mijn favoriete muziek dus ik ben fan. Is ook de muziek die Morris altijd zingt op Stories, mocht je ‘t je afvragen. En die jongens zijn zo aardig!

We lopen ze tegen het lijf, maken even een praatje over Morris’ zangkunsten op hun muziek – zij werden door iemand anders geattendeerd op mijn stories – en we maken zelfs een foto. Ik geloof dat het de eerste keer is dat ik zo met iemand op de foto ga omdat ik hun muziek zo tof vind. Haha.

Deze schatten komen ff hoi zeggen. Ik kom op ieder festival wel een paar volgers tegen en dat vind ik alleen maar heel gezellig. ‘In het echt’ kletsen in plaats van vanachter een schermpje.

De jongens eten ondertussen lekker een soepje.

En wij halen een pizza. Of wij. Vooral Koen. Die heeft trek.

BRAMMETJE! Even gauw een selfie met m’n sportvriend.

En met lieve Eef. Dag van de selfies is het.

En we hebben het zo ontzettend naar ons zin. Het is echt twintig keer leuker dan ik verwachtte.

Klef & Bef zijn weer aanwezig hoor.

Kraantje Pappie is er. Nou is Koen dus echt diehard fan. Als in, van a tot z meeblèren, en dat is zo leuk om te zien. Het is bloedverziekend heet binnen en niet te harden zo druk, dus deze minimens ziet precies niks. Oplossing: op de schouders. Ook alweer een primeur want dat had ik nog nooit mee gemaakt bij een optreden. Haha. Ze gaat lekker hoor.

Tijdens een sprintje naar de WC kom ik de vader van Mees – dus schoonvader van Robin – tegen. Even gauw een foto voor in de familieapp.

Mental Theo als afsluiter. Van alles wat was dus echt niet gelogen. Van Team Rush Hour naar Tino Martin naar Puinhoop Kollektiv, Kris Kross Amsterdam, naar Kraantje Pappie en Mental Theo. En dan staan we ook nog even bij Herrie met Gerrie. Dit einde is wel echt héél vet. Zoveel mensen die helemaal uit de panty gaan.

Wij zijn dat laatste half uur met Guido – de collega, wie de vlogs kijkt kent ‘m ondertussen wel – en zijn vriendin. Het is om 1:00 afgelopen en met naar de kluis gaan, naar de fiets lopen en naar huis fietsen zijn we nog voor 1:30 thuis. Zo chill als het zo dichtbij is. We hebben vermoeide benen, maar dat is op zich niet gek na 20.000 stappen, maar verder zo voldaan. Ik vond het oprecht een van de leukste feestjes van alle waar ik deze zomer geweest ben.

De boys laten ons uitslapen tot TIEN UUR. Echt, wat een helden. Benjamin vindt het dan wel welletjes. ‘Kom mama, ik papa wakker maken’.

Orde van de dag! Ik zet ‘n wasje aan en dan maken we plan de campagne. Het is vandaag supermooi weer, en we willen iets leuks doen, maar wat is nog even de vraag. Waar gisteren Festyland was is vandaag Heerlijk Hemelrijk, een festival voor alle leeftijd. We hebben géén idee of het wat is, ook niet voor de jongens, maar ik kan goedkoop kaartjes scoren dus we besluiten gewoon even te gaan.

Waar gisteren nog Festyland stond staat nu dit.

We doen een rondje over het terrein – we kennen de weg nog van gisteren;) – en wachten met z’n drietjes als Koen drinken is halen.

Compleet. Biertje voor ons, ranja voor de jongens.

Er is een hele tent met alleen maar dingen voor kindjes. Hier is Morris dus echt niet weg te krijgen. Ik heb het zelf dus helemaal niet op springkussens – vraag me niet waarom, vind ‘t gewoon enge dingen – maar Morris vindt het fantastisch en Benjamin hobbelt er op z’n elfendertigste een beetje achteraan.

Uiteindelijk lukt het tóch om weer naar buiten te gaan. We halen lekker warme wafels die we met z’n vieren delen. Die snoetjes.

We komen Menthe tegen!

Benjamin mag ook even trommelen.

Knuffels.

Smak.

We genieten. Zo leuk als je niets verwacht en het dan zo leuk is.

En die B maar klappen.

En zijn ogen uit kijken. Er is zo veel te zien.

Maan treedt op en Morris vindt die muziek leuk, dus we gaan kijken. Staan we dan. Met z’n tweeën naast elkaar, allebei een kind op de nek. Genieten. Benjamin denkt er overigens het zijne van.

<3

Ik moet later lachen om deze foto. Ik kijk zo intens blij. We kijken naar Maan, naar Snelle, even naar StukTV en wandelen ondertussen nog wat over het terrein.

Als we naar huis willen gaan komen we dit tegen. Vertraging dus.

HEBBES. En alle mensen die eromheen staan maar klappen. Je had dat koppie moeten zien. Zo trots.

Opperste concentratie.

Als Morris gaat, dan gaat B ook. Dus samen hengelen. Even na zessen rijden we naar huis.

Er wordt gegeten, en dan is het bedtijd voor de jongens. En voor ons banktijd. Kloffie aan! Ik woon tegenwoordig in Koen z’n shirts.

Slaap lekker schatjes!

Om ‘m af te sluiten: familiekiekje. Ik ging net voor mijn 26e verjaardag pas voor de allereerste keer naar een festival; de boys waren er op hun 2e en 3e al. En waar we dus echt precies nul verwachtingen hadden werd het serieus een van de leukste ‘random’ zondagen die we ooit hebben gehad, als gezin. Het mooie weer, de muziek, elkaar, maar vooral de gezichten van de jongens die het allemaal even geweldig vonden maakten het een onvergetelijke dag. Zo fijn om op terug te kunnen kijken! Zo  ruk als vorige week was, zo leuk was het weekend. Deze week wordt er gewoon gewerkt -ook leuk! – en vrijdagavond gaan Koen en ik samen een nacht naar Rotterdam. Hazes in Ahoy – Koen weer helemaal in z’n element – en daarna meeten met Tien. Leuke vooruitzichten!

Benieuwd of ik één van jullie ga zien in Ahoy! Kleine kanttekening nog voor de liefhebbers van de vlogs: eind van de week komt er een video online met een update of hoe wat waar en waarom, dus mocht je daar benieuwd naar zijn moet je die vooral even kijken.

Voor nu wens ik je een fijne week!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • corina

  Leuke foto’s. Festivals zijn altijd wel gezellig. En al helemaal als je als gezin kunt gaan.
  Hebben jullie voortaan Donna als kapster?

 • M

  Leuke plog weer! Ik hoop niet dat je gaat stoppen met de vlogs.

 • Irene

  Wat leuk ik ga ook naar Hazes! Super leuke plog, heerlijke foto van jullie 4en!

 • Sabine

  Ik ben er ook bij vrijdag! Leuk als we elkaar zouden treffen!!

 • Petra

  Super leuke plog !

  En omg !! Ik ga vrijdag ook naar André Hazes… Als ik je zie kom ik even hoi zeggen en wil ik heeeel graag met je op de foto

  Liefs Petra

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!