PLOG#39: LUNCH MET LOT & ‘T ZUSJE

 In Persoonlijk

Vrijdag plogdag! Ik begon de dag vandaag niet zo heel lekker. Ik had een béétje een mindere ochtend; die heb je er na bijna 39 weken zwangerschap ook wel eens tussen! Gelukkig kwam het nog helemaal goed met mijn dag. Ik dronk gezellig thee met mam, ging lekker lunchen met Lotje en ‘s avonds uiteten met collega’s! Weer lekker veel eten buiten de deur dus.

2016-04-29 09.20.40

Zoals iedere ochtend lekker op tijd op: uitslapen lukt me op een of andere manier écht niet, ondanks dat de goede voornemens er wel  degelijk zijn. Nouja, wat niet is, is niet! Dan maar lekker aan de dag beginnen. Mijn favoriete klusje als eerste!

2016-04-29 09.24.44

Ik heb ZO weinig honger! Echt bizar. Ik voel me gewoon zo vol dat ik bijna niets meer weg krijg. Maar rustig opstarten met een appeltje en een mok thee dus!

2016-04-29 09.27.24

Ik vind dit altijd zo’n mooi gezicht. De jongens samen voor het raam. Hier zitten ze altijd denkbeeldig vogels te vangen.

2016-04-29 09.44.37

Ik begin met een beetje werk! Ik moet even een logo aanpassen, dus daar gaan we meteen mee aan de slag.

2016-04-29 10.18.35

Kijk hem staan dan! Ik vraag me hardop af of dit nou comfortabel is zo.

2016-04-29 10.27.37

Ik schrijf een update van de afgelopen paar dagen in mijn zwangerschapsboekje. Dit schriftje heb ik bijgehouden vanaf het moment dat we de laatste pilstrip hebben weggegooid, dus het is me erg dierbaar. Alle ovulatietesten en zwangerschapstesten zitten hier ook ingeplakt. Bijzonder om af en toe terug te bladeren. We hadden donderdagavond de laatste echo, en die was goed! Frummel is nog steeds geen hele grote baby, ze meet hem nog steeds wel onder het gemiddelde, maar er is verder helemaal niets meer om ons zorgen over te maken!

2016-04-29 12.18.49

Oké jongens, ik heb mijn ochtend niet. Ik ga er niet tegen lopen vechten, maar kruip gewoon nog even lekker een uurtje in bed, en dat helpt! Ik sta een stuk vrolijker weer op!

2016-04-29 12.26.42

Tijd voor een make-upje. Het heeft Leco een beetje te lang geduurd, zie je dat chagrijnige bekkie van ‘m?

2016-04-29 12.38.35

Zo! Lekker simpel!

2016-04-29 12.50.47

Gáán we weer. De stofzuiger en ik, wij hebben elkaar he-le-maal gevonden tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ik kan ‘m geen dag missen, en als ik de smaak een beetje te pakken heb doen we ‘s ochtends én ‘s avonds een rondje samen.

2016-04-29 13.16.01

Bakje thee met mam. Zij met een mandarijn, ik met een banaan. Gezellig!

2016-04-29 13.27.31

Lekker even de deur uit. Lunchen met Lot. Fijn om er even uit te zijn.

2016-04-29 13.49.07

Wij zijn weer bij Zuiders. Verrassend hè?

2016-04-29 14.10.21

Ik neem een tosti met een gebakken eitje. Heb ik de laatste tijd zo’n trek in. Is ook een beetje jeugdsentiment. Toen we nog samen op het VWO zaten gingen Lot en ik vaak na school naar Zuiders, en dan deelden we samen zo’n tosti met een eitje. Ondertussen al weer ruim zes jaar geleden!

2016-04-29 15.31.34

We zitten een hele poos te kletsen en doen dan nog even een rondje drogist.

2016-04-29 15.44.27

Op naar huis! Ik moet lachen als ik achter de passagiersstoel kijk. De Isofix hebben we alvast geïnstalleerd, en het heeft wel iets bizars dat dat ding gewoon al in de auto staat!

2016-04-29 15.54.42

Ik ben even thuis en krijg trek. Ik neem lekker twee beschuitjes met aardbeien. De hagelslag is echt van de troon gestoten nu.

2016-04-29 16.24.47

Mama is er weer en ze knuffelt even met Pellè. En met mij!

2016-04-29 16.31.28

Ze komt even ons dekbed brengen wat ze weer gewassen en gestreken heeft. Echt jongens, wat een luxe is dat. Verwend hè? Ik vind het heerlijk dat ik die grote lappen even niet hoef te strijken nu, eerlijk is eerlijk.

2016-04-29 18.15.05

We gaan uiteten met de zaak! Alle collega’s (met aanhang) zijn naar Uden gekomen. Leuk! Ik draag mijn zwarte broek van Mamalicious, zwart hemdje van de Zara en zwart wit jasje van de Hennes wat ik toevallig van de week in de sale op de kop tikte, van €50,00 voor twee tientjes!

2016-04-29 19.26.38

Zitten we weer! We eten tapas.

2016-04-29 20.02.14

Ik begin met een garnalencocktailtje.

2016-04-29 20.34.26

Daarna een wrap met kip, en een hartig taartje.

2016-04-29 21.19.38

Dan gamba’s pil pil en ravioli met rivierkreeftjes.

2016-04-29 22.01.36

En ten slotte witte chocolademousse – die ik al voor de helft verorberd had ik voor ik me realiseerde dat ik nog een fotootje moest maken  – en bastogneparfait. Het smaakt allemaal goed!

2016-04-29 22.13.27

We zijn bij ‘t Zusje. Ik ben op zich niet zo’n héél groot fan, maar vind het zo met zo’n groot gezelschap wél heel erg leuk. En wat ik ook heel netjes vind: ze hebben een speciaal briefje voor zwangere vrouwen, waarop de gerechten die je niet ‘mag’ doorgestreept zijn. Je hoeft dus zelf helemaal niet meer na te denken over wat wel of niet kan. Ideaal!

2016-04-29 22.39.23

Wij gaan om 22:15 lekker naar huis. Iedereen blijft nog en gaat lekker op stap, maar mijn Duracelletjes zijn echt tot de bodem leeg. Normaal niets voor mij – ik moet altijd de deur dicht doen – maar het is even niet anders. Zal er wel bij horen! Thuis meteen tijd voor mijn badjas en m’n bril. Gouden combi.

2016-04-29 22.40.39

Ik zet dit plogje in elkaar en bedenk me ondertussen dat het niet heel lang meer gaat duren voor die box eindelijk in gebruik genomen gaat worden. Ik kan niet wachten. Het maakt me blij dat het nu lekker weekend is en Koen weer twee dagen thuis is. Ik word trouwens ook knettervrolijk van de weersvoorspellingen van aankomende week! Het wordt weer zonnig en dat vind ik ZO fijn!

Ik wens je een heerlijk weekend toe! Morgen, op zondagochtend, komt het artikeltje over onze zwangerschapsshoot online, mét foto’s. Mocht je benieuwd zijn moet je dan dus vooral weer even terug komen! Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Clivi

  Altijd leuk om je PLOGS te lezen! Je ziet er ook onwijs goed uit, de isofix al in de auto is zo gek nog niet toch? Het kan elk moment komen 🙂 Ben beneiuwd naar je zwangerschapsshoot! X

 • Eline

  Wat leuk om te zien en wat zie je er goed uit :-)!

  • Michelle

   Dankjewel Eline! Wat lief<3.

 • Michelle

  Ja van dat weer word je maar moe hè? Vanaf morgen wordt het mooi! Ohh anders waren we elkaar nog tegengekomen. Lekker gegeten?

 • Sophie

  Leuke plog weer! Fijn he dat het lekker weer wordt vanaf morgen! En morgen zijn wij allebei 1 jaar getrouwd :D. Fijne dag morgen met je man!
  Wij gaan een heerlijke strandwandeling maken en daarna uit eten.

  • Michelle

   Ja echt superfijn! Haha wat toevallig! Alvast van harte gefeliciteerd en geniet van jullie eerste jubileum.

 • Mieke

  Hele leuke plog! Ik volg je sinds kort, ondanks dat ik zelf geen moeder ben maar wel dezelfde leeftijd als jou heb, vind ik je blog (en snapchat) heel erg leuk en persoonlijk! Heel veel succes met de allerlaatste loodjes.

  • Michelle

   Superleuk om te horen Mieke! Ik probeer wat actiever te zijn op Snap, maar dat schiet er vaak nog bij in. Wel heeel erg leuk dat je me volgt! Dankjewel, dat gaat helemaal goed komen hoor. Ben zo benieuwd ondertussen!

 • vintageandbeauty

  Leuke plog! De eerste keer dat ik je blog bekijk maar het spreekt mij heel erg aan. Fijne zondag!

  • Michelle

   Dankjewel! Wat leuk om te horen. Jij ook, geniet van ‘t mooie weer!

 • Roos

  Wat een leuke plog! Ik volg je sinds kort, ik ben zelf nog niet moeder maar wij schelen niet veel qua leeftijd. Ik vind het heel gaaf dat je gewoon doet wat je hart je ingeeft, vandaar dat ik ben blijven hangen op je blog. In ieder geval heel veel succes met de laatste loodjes en ben benieuwd naar Frummel. X

  • Michelle

   Superleuk om te horen Roos! Dankjewel, dat gaat helemaal goedkomen. Lang kan het in ieder geval niet meer duren;).

 • Leonie

  Wat een leuke plog en wat kleed je je toch prachtig als zwangere.. Zo mooi!

  • Michelle

   Wat lief van je. Ik ben zelf vooral nu op het einde juist onzeker over wat aan te doen. Heb ‘t idee dat ik alle mogelijke combi’s al minimaal 20 keer heb aangehad en geloof dat dat ook wel echt zo is. Haha. Ach, nog heel even!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!