PLOG#40: ONS LAATSTE WEEKEND SAMEN?

 In Persoonlijk

Tijd voor een nieuwe week! De week waarin het eindelijk mooi weer wordt, én de week waarin wij naar alle waarschijnlijkheid papa en mama gaan worden. Zo spannend! Eerst nog even tijd voor de plog van afgelopen weekend. Waarschijnlijk ons laatste ‘complete’ weekend zonder onze baby! Zo’n gek idee. We hebben een heerlijk weekend gehad. Op zaterdag rommelden we lekker in en rond het huis, en gisteren waren we één jaar getrouwd! Kijk je weer mee?

2016-04-30 10.00.35

Ik ben zoals iedere ochtend héél vroeg wakker, dus ik begin met dit: babywasje vouwen!

2016-04-30 10.06.18

Alles in de kast leggen. Kan ik zo intens van genieten hè, al dat kleine babyspul. We leggen ook eindelijk zijn geboortepakje klaar. We zijn toch weer geswitcht. Hormonaal! Haha.

2016-04-30 10.08.41

En dan dit. Koen ligt nog in bed, dus dan doe ik maar gelijk even alles in een moeite door. Was ophangen! Huisvrouwendingen dit hè, ik hou ervan.

2016-04-30 10.21.06 HDR-2

De deur naar de slaapkamer staat twee tellen open en ja hoor, bingo! Zitten ze gezellig samen op de tocht.

2016-04-30 11.00.03

Koen is ook boven water! En Junior wil aandacht.

2016-04-30 11.10.17

Allebei twee beschuitjes om de dag mee te beginnen. ZO lekker. Ik heb héél erg zoete trek dus ik doe er een beetje stevia overheen.

2016-04-30 12.28.38

Ik zet het artikeltje voor zondag klaar: de foto’s van onze zwangerschapsshoot!

2016-04-30 12.53.37

Tijd voor een make-upje. Lekker minimaal vandaag, we hebben toch niets op de planning!

2016-04-30 13.14.56 HDR-2

Lekker een stuk wandelen. Het is me nog een potje koud!

2016-04-30 13.40.03

We wippen even bij papa en mama binnen en drie keer raden wat deze twee gaan zitten doen… FIFA!

2016-04-30 14.03.38

Nu we er toch zijn blijven we meteen gezellig lunchen. Ik neem een worstenbroodje. Af en toe is dat echt heel lekker! En een perfect gekookt ei ook.

2016-04-30 14.26.53-1

Mees heeft Oreo cupcakes gebakken – echt té lekker voor woorden – omdat ze haar eigen bedrijfje gaat beginnen en er foto’s gemaakt moeten worden. Dat doe ik! Ze kan echt zo bizar goed bakken, en wij roepen allemaal al heel lang dat ze daar iets mee moet doen. Dat gaat nu dus gebeuren. Hoe leuk is dat?!

2016-04-30 14.27.13

Jongens serieus, hier eet je gewoon je vingers bij op. Zó lekker. Zelfs Koen vindt ze heerlijk, en die lust geen Oreo’s!

2016-04-30 14.50.19

Wij krijgen dus dit. Een supermarkt aan het eind van de straat. Hoe chill is dat?

2016-04-30 15.20.08

Wij wandelen even door het dorp voor wat kleine boodschapjes.

2016-04-30 15.28.08

En daarna gaan we even langs de bloemist..

2016-04-30 15.29.09

De Jumbo..

2016-04-30 15.59.43

En ons nieuwe huis! Zo leuk om die progressie te zien!

2016-04-30 16.11.56

We sloegen even wat billendoekjes in. Over deze hoorde ik positieve verhalen, dus daar gaan we maar mee beginnen!

2016-04-30 16.18.26

We krijgen deze van papa en mama voor onze trouwdag morgen! Het zijn tulpen, maar ze hebben ook wel wat weg van pioenen. Erg mooi in ieder geval.

2016-04-30 16.58.58

Ik ga aan de slag met een missie. Je teennagels NETJES lakken als je 39 weken zwanger bent is geen vanzelfsprekendheid jongens, daar ben ik nu achter. Kanonnen wat zit die buik dan in de weg!

2016-04-30 17.10.37

Maar de missie slaagt wel! Sorry voor de close-up foto trouwens, had ook wel iets subtieler gekund bij nader inzien. Haha.

2016-04-30 17.15.11

Wij kijken – surprise surprise – voetbal!

2016-04-30 18.05.28

Ik heb weer geen rust in m’n kont dus ik ruim het wastafelmeubel op. Alleen nog maar spullen hierin die ik écht bijna iedere dag gebruik en mijn favoriete luchtjes; de rest gaat allemaal in de kast!

2016-04-30 18.16.56

Ik kook! Dit wordt zelfgemaakte spaghetti bolognese.

2016-04-30 19.04.27

Koen z’n lievelingseten! Ik maak een hele grote portie; kan er mooi ook een bakje in de diepvries voor in de kraamweek, of daarna.

2016-04-30 20.25.15

We gaan even langs bij onze lievelingsbuurvrouw en vriendin, en blijven een poosje hangen! We zijn tegen tienen thuis, kruipen dan nog heel even op de bank en gaan om 22:30 al naar bed. Koen is erg moe en ik zit mezelf ook een beetje in de weg, dus dan is er geen fijnere plek dan ons bed! Morgen weer een dag:)!

2016-05-01 08.05.07

Wat een nacht was dit joh. Ik kan niet in slaap komen, moet continu plassen en ben om 06:00 klaarwakker! Nouja, die heb je er ook wel eens bij. Lekker vroeg opstaan dan maar. Ik doe meteen een make-upje op, dat helpt altijd!

2016-05-01 08.17.48

Koen slaapt nog, maar ik heb honger! Alvast een lekker appeltje met kaneel dan maar.

2016-05-01 10.02.46

Om 10:00 ga ik Koen wakker maken met een bakje koffie. Die heeft lekker bij kunnen slapen. Fijn!

2016-05-01 10.08.21

Zo, wij knallen er deze in voor ontbijt. Ieder de helft. Hashtag healthy hė. Gewoon omdat het kan, en om te vieren dat we één jaar getrouwd zijn!

2016-05-01 10.22.31

We doen ook wél een beetje gezond hoor. Allebei twee beschuitjes aardbei.

2016-05-01 11.00.43

We gaan er even uit! Lekker een flink stuk wandelen. Even de zwaartekracht z’n werk laten doen, haha;)!

2016-05-01 11.31.31

We vinden deze kaart van papa en mama in de brievenbus. Zo mooi! En zo attent vooral.

2016-05-01 11.52.20

Koen moet voetballen dus ik bak eitjes voor ‘m. Vaste prik. Met uitgebakken hammetjes en gesmolten kaas. Ik neem zelf niet: heb niet zo veel honger meer.

2016-05-01 14.35.07

Als Koen naar voetbal is kruip ik nog even terug in bed. Die slapeloze nachten beginnen me een beetje op te breken, dus ik probeer nog even te slapen. Dat lukt!

2016-05-01 15.06.30

Als ik weer opsta zie ik dat deze ook een dutje doet.

2016-05-01 15.06.33

En deze ook. Zwaar leven hebben ze.

2016-05-01 15.44.58

Ik ga ook even naar voetbal. Het is zulk mooi weer en ik wil er even uit! Ze winnen met 4-0, Robin scoort een doelpunt én hij wordt man of the match. Dus ik ben supertrots. Zo leuk voor ‘m!

2016-05-01 16.58.55

Kijk ‘m zijn interviewtje geven! Kleine jongetjes worden groot.

2016-05-01 17.42.44 HDR

Ik ga lekker richting huis. Dit weer maakt me vrolijk.

2016-05-01 17.58.54

Ik pak de vluchttas in. Lekker bijtijds hè.. Ik had de spulletjes steeds wel klaarliggen, maar nu zitten ze dus ook keurig in een tas. Nu nog hopen dat ie niet nodig is!

2016-05-01 17.59.16

Ik maak weer een rondje met m’n beige vriend.

2016-05-01 18.47.22

En ik ben blij. Dit weer doet me goed!

2016-05-01 19.04.58 HDR

We wandelen weer een lekker stukje, dit keer met Suus.

2016-05-01 19.24.35

Kijk, dit gebeurt er als er bij ons wordt aangebeld. Dan schiet deze bangerik in het hoekje achter de bank en gaat ie zo zitten kijken wie er binnenkomt. Check dat bekkie van ‘m!

2016-05-01 19.25.09

Robin komt even langs. Nog even de wedstrijd analyseren met Koen en knuffelen met mij <3!

2016-05-01 19.58.30

Omdat we een jaar getrouwd zijn en we niet zo’n zin hebben om de deur nog uit te gaan, bestellen we sushi. VEEL te veel; dit is ongeveer de helft! Doen we eigenlijk nooit, omdat Koen voorheen geen sushi lustte, maar tegenwoordig is dat wel anders en dus smullen we er lekker met z’n tweetjes van. Als ik eenmaal bevallen ben gaan we het ook nog een keer écht goed vieren, maar voor nu is dit voor ons perfect. Lekker op de bank, in onze joggingbroek, met Studio Sport op tv en een drukke baby in mijn buik. We halen herinneringen op aan onze grote dag, en bekijken de foto’s en onze trouwclip voor de honderdste keer. Genieten!

Ons weekend was weer héél erg fijn. Zo’n gek idee dat dit waarschijnlijk het laatste weekend zo met z’n tweetjes was. Ik heb zin in deze week! Het wordt heerlijk weer en Koen is donderdag en vrijdag vrij. Als de baby eerder geboren is, is hij natuurlijk sowieso vrij, maar ook als hij nog even op zich laat wachten is het dus maar ‘n kort weekje. Luxe!

Ik wens jou ook weer een hele fijne week! Geniet lekker van het mooie weer, mocht je er gelegenheid toe hebben! Bedankt voor het lezen. X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Romy

  Leuk om weer jullie weekend te zien! Ben een stille meelezer, maar wilde je even succes wensen met de laatste loodjes 🙂

  • Michelle

   Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Dankjewel, het is nu écht aftellen geblazen:)!

   • Romy91

    Geen dank. Het kan niet lang meer duren nu :)!

 • Leonie

  Wat een heerlijk weekend. En OMG, die cupcakes, die zien er niet normaal lekker uit.
  Haha, wat een prestatie, je teennagels lakken! Ik kan nu al (met 26 weken) mijn teennagels niet meer fijn knippen.. Dat heeft mijn vriend laatst voor me gedaan.. haha. Tegen die tijd dat ik moet bevallen, plan ik mooi een pedicure denk ik!

 • Ik lees altijd mee, reageer niet veel. Maar ik wil je een hele goede bevalling toewensen! Je gaat een schitterende tijd tegemoet. En knap hoor je teennagels lakken. Lief die kaart van je ouders 🙂 Ik ben blij voor je dat je het tot de 40e week hebt gehaald 🙂 Dat moet een heerlijk gevoel zijn.

  Ik had dat stiekem ook graag gewild, natuurlijk had ik meer tijd met haar, maar ze vertoonde toch wat randprematuur gedrag en had niet zo veel spekkies. Mijn dochter is al bijna 1 (over 18 dagen) en ik herinner me mijn bevalling nog als de dag van gisteren. Gisteren keek ik terug op mijn verlof die toen startte en die toch een beetje anders liep dan verwacht. Maar als je dan je kindje in je armen hebt, dan maakt het allemaal niet meer uit!

  • Michelle

   Ik weer dat je altijd meeleest Angela, lief dat je reageert! Ik kijk ondertussen erg uit naar de bevalling en verheug me er zo op ons mannetje te ontmoeten! Ondanks dat ik afgelopen week een dipje had ben ik inderdaad echt HEEL blij dat ik de 40e week gehaald heb. Kan me voorstellen dat je dat ook graag had gewild hoor, en dat je net wat meer van je verlof had kunnen genieten en jullie dochter net even wat meer spek op d’r botjes had gehad, maar precies wat je zegt; als ze er eenmaal is maakt het niet meer uit!

 • Sanne

  Hier ook een stille meelezer 😉 Deze week ben ik zelf ook uitgerekend en ik vind het super spannend. Gelukkig is het nu mooi weer en kan ik tussendoor lekker de tuin met een boek, zo gaat de tijd wat sneller voorbij. Ik wens je een hele fijne week toe en hopelijk is dit inderdaad de week waarin we allebei ons kindje gaan ontmoeten!

  • Sanne

   Oh en de cupcakes zien er inderdaad heerlijk uit!

   • Michelle

    Ja echt hè. Ik zit er schaamteloos over op te scheppen maar echt, die wil je gewoon een keer geproefd hebben. Wat speciaal dat jij ook bent uitgerekend. Ik ben benieuwd wanneer jullie kindje zich aandient. Geniet nog even lekker van het mooie weer inderdaad, dat ga ik ook doen! Heel veel succes als het zo ver is! X

 • Mieke

  Ik krijg gelijk trek door de cupcakes haha. Nu weet ik al wat ik 1 dezer dagen ga maken. Heel veel succes de laatste week!! Ben zo benieuwd naar de naam van jullie zoon! X

  • Michelle

   Haha echt een aanrader ook: ze zijn zo lekker. Dankjewel!:)

 • Mirjam

  ik lees je blog sinds kort, zo leuk!! ik kijk elke dag even of de kleine man er al is!
  succes deze laatst week!

  • Michelle

   Wat leuk om te horen Mirjam! Tot op heden is het nog rustig hoor, ik ben ook zooo benieuwd! Dankjewel, komt helemaal goed:)!

 • Lieke

  Wat een gezellige plog! Ik ben te laat maar alsnog, gefeliciteerd met jullie trouwdag! Die cupcakes zien zo lekker uit! Ik zou willen dat ik een hap uit het scherm kon nemen 🙂 En beschuitje met aardbeien…te lekker! Heel veel succes deze week, ik doe mee met aftellen haha…Ik hoop dat alles goed mag gaan en dat we snel heel mooi nieuws horen 🙂

  • Michelle

   Haha ja ik heb het in de comments ook al veel te vaak gezegd, maar ik kan er zelf ook nog niet helemaal over uit hoe lekker ze waren. Dubbel dankjewel:)! Ik ben ook zo benieuwd wanneer het zo ver is! Blijft een gek iets, dat je dat gewoon écht niet kunt weten. We wachten ‘geduldig’ af;)!

 • Milou

  Ik vind je blog zo leuk! 🙂 en ben zo benieuwd naar jullie kindje, haha. Kan je een keer het recept van je spaghetti bolongese delen? Iedereen maakt ‘m weer anders en zou jouw versie wel willen proberen, ziet er goed en gezond uit. Veel succes dit laatste weekje en keep us posted! 🙂

  • Michelle

   Haha wat lief Milou, thanks! Ja dat recept ga ik zeker een keer delen. Hij is ook écht heel lekker, al zeg ik het zelf. Ik zet ‘m op m’n to do lijstje!

 • Claudia

  Veel succes met de laatste paar dagen en de bevalling! Als je eens niet weet waar je over wil schrijven.. ik ben wel erg benieuwd naar het recept voor je spaghettisaus en de kleertjes van Frummel.

  • Michelle

   Dankjewel! Leuk dat je meedenkt!! Van dat recept ga ik zeker een keer een artikeltje schrijven. Wat bedoel je precies met Frummel z’n kleertjes? Ik heb al eens een artikel geschreven over mijn favoriete setjes voor hem, misschien dat ik dat straks als hij er is nog een keer kan doen. Of baby z’n outfit of the day. Of tips, als ik straks recht van spreken heb;). Ik ga er nog even over nadenken!

 • Roos

  Ik moest wel lachen toen ik je teennagels voorbij zag komen, blij dat het gelukt is! 🙂 Wauw wat zien die cupcakes er heerlijk uit! Nogmaals heel veel succes met de laatste loodjes, ik hoop dat Frummel snel komt voor jullie! Ik ben zelf ook erg benieuwd geworden naar jullie kindje. X

  • Michelle

   Goed hė! Ik vond het zelf ook wel noemenswaardig. Hoe ik het precies voor mekaar gekregen heb weet ik nog steeds niet, dat het een hilarische vertoning was wel. Haha. Lief dat je zo meeleeft <3!

 • Dana

  Hier ook een stille meelezer.
  Ik wil je heel veel succes toewensen voor de bevalling en alvast een mooie kraamweek toewensen!

  Liefs

  • Michelle

   Extra leuk dat je toch even reageert! Dankjewel, ik hoop dat dat helemaal goed gaat komen! X

 • Bertine

  nog gefeliciteerd met jullie 1 jarige huwelijk! heel veel succes, het wordt nu echt spannend!

  • Michelle

   Dankjewel Bertine! Gaat helemaal goedkomen! X

 • Monique

  Hoi Michelle Ik reageerde lang niet wegens de drukte van het verbouwen van ons huisje
  Maar ik lees alles nog steeds en je blog is echt nog hardstikke leuk ga zo door!
  Volgens mijn ben ik wel eén van de weinigen die niet zwanger is en al bijna 44 die jou blog leest maar toch geniet ik er echt van.
  Nog van harte gefeliciteerd met jullie 1jarig huwelijk en wat prachtig zien jullie eruit, zo gelukkig,het straalt eraf, het zou een groot voorbeeld voor velen kunnen zijn jullie hele familie,zo hoort het gewoon,elkaar lief hebben tot op het bot-;)
  Liefs Monique

  • Michelle

   Dankjewel, lief dat je weer een reactie achterlaat! Ik hoop dat de verbouwing voorspoedig verloopt en dat alles goed met je gaat! Haha ik kan me voorstellen dat je dat denkt, maar stiekem is een heel groot deel van de vrouwen die mijn site bezoeken helemaal niet in verwachting! Grappig hè? Dat verbaasde mij ook! Succes met jullie huisje!

   • Monique

    Dankjewel X

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!