PLOG#4: TWEEDE KERSTDAG

 In Persoonlijk

Kerst is weer voorbij! Onze allerlaatste kerst met z’n tweetjes zit erop. We hebben echt hele fijne dagen gehad. Gisteren waren we de hele dag thuis, voerden we eigenlijk niet zo veel uit, kwamen papa en mama gezellig koffie drinken en gingen we ‘s avonds heerlijk uit eten bij Zoetelief in de Korte Putstraat in Den Bosch. Kijk je mee naar onze Tweede Kerstdag?

IMG_3192

We worden lekker rustig wakker en hoeven helemaal niks. Dit muziekdoosje hebben we cadeau gekregen van mama, en ik leg ‘m even op mijn buik om te zien of Frummel erop reageert. Hij is de laatste dagen echt héél erg druk. Te pas en te onpas loopt ie me te schoppen!

IMG_3193

Ik word vrolijk van ons uitzicht! De zon schijnt en de lucht is blauw. Ziet er zo mooi uit. Als er nou ook nog een laagje sneeuw zou liggen.. Maargoed, dat is wel heel veel gevraagd, en om heel eerlijk te zijn vind ik deze zachte temperaturen ook best prima.

IMG_3198

Ik zet de plog van Eerste Kerstdag in elkaar en Junior komt zo bij me liggen! Hij is eigenlijk helemaal niet zo’n knuffelkont, maar sinds ik zwanger ben wil hij op een of andere manier wat vaker op mijn buik liggen om te kroelen.

IMG_3201

Als ik ‘m dan op de bank wil leggen omdat ik even met de stofzuiger rond wil krijg ik deze blik. Not amused. Zo grappig af en toe, die beesten.

IMG_3202

Gestofzuigd, wasjes gedraaid en dan lekker terug de bank op. Het is Boxing Day en dus wordt er in Engeland gewoon gevoetbald. We kijken dus eigenlijk de hele dag tussen de bedrijven door voetbal. Maargoed dat het een gedeelde hobby is, anders zou ik af en toe hartstikke knetter worden van altijd dat groene veld op tv. Papa en mama komen ook nog even op de koffie; papa heeft de kinderwagen en maxi-cosi nog niet gezien. Heel leuk dat ze er even zijn.

IMG_3203

Als papa en mama weg zijn is het tijd om me klaar te gaan maken voor de avond, maar Koen wil eerst Frummel nog even een kus geven. Doet hij eigenlijk bijna nooit, dus ik vind het wel een mooi moment en leg het vast.

IMG_3205

Zo, lekker fris gedoucht en een make-upje op! Ik ben een héle grote beautyliefhebber en heb letterlijk een hele kast vol, dus kan er heel erg van genieten me op m’n gemakje op te maken.

IMG_3229

Ik trek een jurkje van de Zara aan, lekker stretchy dus die past nog gewoon, en hakken van Dune.

IMG_3230

En nog even van de zijkant. Wat een bolletje al he! Ben blij dat dit jurkje nog past. Volgens Koen gaat de rits zelfs nog gemakkelijk dicht. Lang leve elastan!

IMG_3238

Lot en Flip, die overigens eigenlijk Philip heet, komen op tijd naar ons. Lotje heeft gevraagd of ik haar make-up wil doen, dus wij zitten lekker met z’n tweetjes te tutten terwijl de mannen nog even voetbal kijken en een biertje drinken. We krijgen dit shirtje cadeau voor Frummel. Ik vind ‘m zo leuk!

IMG_3216

We rijden met z’n viertjes naar Den Bosch om te gaan eten bij Zoetelief. We hebben een tafeltje aan het raam waardoor je zo de Korte Put in kijkt. De Brabanders onder ons zullen dit straatje ongetwijfeld kennen.

IMG_3207

Het menu! We besluiten voor het kerstmenu te gaan.

IMG_3209

De Zoetelief is een hele poos geleden verbouwd en is heel sfeervol ingericht. Ik ben fan.

IMG_3211

Deze knapzak zit tegenover mij <3! Het blijft bijzonder; ik heb nog een foto van Lot en mij waarop we een paar maanden oud zijn en naast elkaar op de bank zitten (we schelen 11 dagen in leeftijd), en nu zijn we 22 jaar verder!

IMG_3212

Mijn voorgerechtje. Ik kies voor Vitello Tonato en echt, deze is zo lekker. Ik had nog wel vier van deze porties opgekund.

IMG_3213

Koen en Lotje:)! Voordat Lot een relatie kreeg waren we heel vaak met z’n drietjes, dus die twee zijn ook heel dik met elkaar. Voor mij natuurlijk super fijn!

IMG_3217

Het toetje. Ik vergeet mijn tussengerecht en hoofdgerecht natuurlijk weer op de foto te zetten, maar dit dessert. Hemels. Lemon cheesecake met Italiaans schuim en yoghurtijs. Genieten gewoon.

IMG_3223

Hij is superdonker en korrelig en onscherp maar ik vind hem te leuk om niet te delen, dit kiekje van Flip en mij.

IMG_3221

Proost! Ik bestel een alcoholvrije Bellini om de avond af te sluiten en hij is heerlijk. Sowieso leuk om gewoon een keertje mee te kunnen proosten, dat water de hele tijd wordt op en den duur ook een beetje saai. Lot en Flip moeten nog naar een feestje, dus rond 00.00 rijden we met z’n tweetjes weer richting huis.

IMG_3240

En dan is het mooi geweest! Ik trek snel m’n jurk uit en badjas aan; standaard routine, en we kruipen nog lekker even op de bank samen. Ik heb een heerlijke kerst gehad, met drie avonden heerlijk eten, fijn gezelschap en mooie gesprekken. Het is zo bijzonder te beseffen dat ons kleine ventje er volgende kerst gewoon bij is.. Ik hoop dat jullie hele fijne dagen hebben gehad met jullie dierbaren om jullie heen!

Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Liess

  Wat heb je toch een mooie buik, vooral in die jurk valt ie lekker op! En wat een schattige foto met die kus!

  • Michelle

   Wat een lieve reactie weer <3! Ik was zo blij dat die jurk nog paste. Haha ja lief he, zo vertederend ook hoe hij af en toe tegen Frummel praat.

 • Rachel

  Ik vind het zo leuk om dit te lezen!
  Bekijk bijna elke dag even of je iets nieuws hebt geplaatst! Heel gaaf!

  • Michelle

   Wat leuk om te horen Rachel:)! Superlief, dankjewel!

 • Jennifer

  Wat ben je mooi zwanger! En ook nog niet zo ver tijdens de Kerstdagen. Vorig jaar was ik hoogzwanger en was ik bang dat ik niet fatsoenlijk kon eten met Kerst omdat ik zo vol zat, haha.

  • Michelle

   Thanks <3!! Nee nou ik denk inderdaad wel dat dat een voordeel is, want van vol zitten heb ik inderdaad niet zo'n last gehad. Van me onbeschaamd volproppen wel. Maargoed daar was het kerst voor toch? Haha.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!