PLOG#9: WERK, ROBIN&MEES EN GORDIJNEN VOOR FRUMMEL

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage

Vrijdag de vijftiende was weer een fijne dag! In de ochtend werkte ik een paar uur, daarna deed ik dutje, haalde ik wat boodschapjes, aten we gezellig bij Robin en Mees én hingen we de gordijntjes op Frummel zijn kamertje op. Eindelijk! Kijk weer mee naar een dag uit mijn leven.

IMG_3803

Ik vergeet als ik wakker word eventjes dat ik vandaag zou gaan ploggen, dus ik maak mijn eerste foto pas als ik op mijn werk ben en thee sta te zetten. Standaard begin van de dag!

IMG_3806

Sammie is echt de meest hilarische kater ever. Dit beest produceert een geluid lieve lezeressen, daar wordt je gewoon bang van! Af en toe lijkt het serieus alsof hij wil praten! Hij miauwt als hij wil eten, hij miauwt als hij wil knuffelen, hij miauwt als de deur open moet en als hij naar buiten wil. Wel lekker duidelijk hoor. Sammie is een beetje dikkig, en niet zo heel lenig en soepel zeg maar, maar wel héél lief:).

IMG_3808

Mijn 10-uurtje! Bakje yoghurt met een klein beetje siroop, en een appeltje met kaneel. Ik eet hier altijd Jazz appels en echt, die vind ik het aller- aller- allerlekkerst! Ik eet alleen geschilde appel, in stukjes, omdat ik in een hele appel met schil happen niet lekker vind! Raar mens he. Een appel is een appel zou je zeggen toch? Maar nee. Hij moet dus geschild. En in stukjes.

IMG_3809

Jeugdsentiment! Als ik aan het werk ben drink ik altijd uit deze práchtige mok die we in Disneyland Parijs kochten, een eeuwigheid geleden. Is toch een pronkstuk dit? De mok is er dus nog steeds, en ik drink er nu héél graag en met heel veel liefde uit. Kleven gewoon heel veel mooie herinneringen aan dat ding. Ik ben overigens nooit meer teruggeweest in Disney.

IMG_3807

En we groeien gezellig door! Het is iets voor twee en we zijn er klaar mee voor vandaag. Buikje inpakken en op naar huis. Weekend!

IMG_3814

Thuis lees ik de krantjes. Even checken waar ze goede aanbiedingen hebben. Ik koop onze shampoo en deo enzo nooit voor de volle mep. Vind ik gewoon zonde. Er is altijd wel ergens een goede deal! Ik val trouwens met krantjes en al in slaap. Even een klein powernapje. Fijn dat dat gewoon kan. Ik heb het blijkbaar nodig.

IMG_3816

Als ik wakker word heb ik trek in iets lekkers! We hebben nog wat pepernoten, dus ik doe er een paar in een bakje en ga die op mijn gemakje op zitten smikkelen. Pelle ligt zoals altijd lekker bij me. Die wordt geloof ik best heel vrolijk van die middagdutjes van mij.

IMG_3815

Voor Frummels kamertje ben ik nog op zoek naar een smal laddertje of wandrek voor naast de commode, om wat van zijn mooiste kleertjes of andere leuke decoratie aan te hangen. Ik google een beetje, en vind deze variant op de site van VT wonen. Ik vind hem heel leuk, maar bestel ‘m nog niet. We zijn er nog niet helemaal uit.

IMG_3817

Eind van de middag besluit ik even lekker te douchen. Wilde ik eigenlijk vanochtend al doen, maar ik douche nooit als ik alleen thuis ben – lage bloeddruk dingen – dus wacht ik tot Koen er weer is! Ik vind douchen niet per se heel geweldig, Koen kan er bijvoorbeeld nooit genoeg van krijgen, maar het voelt wel altijd zo lekker fris!

IMG_3819

Ik smeer mijn buik in met een dikke laag body butter van TBS, en mijn gezicht met mijn favoriete creme van Lancaster. Ik föhn mijn haar even droog, trek wat aan en zet m’n bril op, want we moeten er nog even uit.

IMG_3821

Manlief moet namelijk naar de kapper en ik ga even mee naar het dorp om wat voorraad in te slaan bij de drogist.

IMG_3828

Heel even kletsen bij de kapper. Koen en ik worden allebei door dezelfde kapster geknipt en het is altijd leuk om even bij te praten.

 

IMG_3830

Ik doe snel een rondje dorp. Ik kijk bij de Xenos of ze misschien zo’n laddertje hebben als ik eerder liet zien, maar dat blijkt niet zo te zijn.

IMG_3829

Ik moet lachen om mijn eigen spiegelbeeld. Met temperaturen zo ondertussen dicht bij het vriespunt is die half openstaande jas niet echt optimaal. Charmant is het ook niet per se, maargoed, voor nu werkt het even prima zo.

IMG_3831

Mijn shampoo en conditioner zijn in de aanbieding bij de trekpleister dus ik haal weer even een nieuw setje. Alles van Aussie ruikt zoooo lekker!

IMG_3826

Blij ei.

IMG_3832

Komt ook omdat we eindelijk de gordijnen voor Frummels kamertje op kunnen halen. Ik kreeg vandaag een smsje dat ze binnen zijn, en we pikken ze meteen op samen. Dat is dus ons project voor vanavond.

IMG_3833

Eerst eten bij Robin en Mees! Papa en mama waren er deze week niet, dus hebben we al drie keer met z’n vieren gegeten. Heel gezellig en heel lekker.

IMG_3838

Mees heeft als experimentje voor de eerste keer een vers mosterdsoepje gemaakt. Ik vind hem lekker, en Koen ook…

IMG_3837

Maar Robin is er iets minder over te spreken. Die is niet zo van de ingewikkelde dingen, dus ik vind het al heel wat dat hij het überhaupt probeert. Wel een beetje jammer dat ik zijn reactie niet heb vastgelegd; daar moesten wij zelf heel hard om lachen.

IMG_3839

Na het soepje krijgen we eigengemaakte pizza tonijn, en pizza BBQ chicken! Ook al zo lekker. En écht vrijdagavondeten. Hebben jullie dat ook? Dat je op vrijdag of in het weekend andere dingen eet dan normaal? Wij eten op zondag bijvoorbeeld héél vaak verse tomatensoep of courgettesoep met bruschetta. Lekker makkelijk en snel.

IMG_3842

Na het eten moeten de jongens natuurlijk een potje Fifa. Mannen en Fifa…

IMG_3860

Deze spulletjes nam ik mee bij de trekpleister. Wat deo voor allebei, Aussie shampoo, conditioner en haarmasker voor mij, schoonmaakspullen, micellair water en oogmake-upremover van Garnier, Vanish, en twee grote flessen shampoo voor Koen; die zijn zo handig voor in zijn voetbaltas!

IMG_3848

Daarna beginnen we aan de gordijnen. De allereerste keer dat wij zelf gordijnen ophangen, dus we moeten even puzzelen hoe en wat met het bevestigen van de rail aan het plafond.

IMG_3859

Maaar dat komt helemaal goed! Want binnen no time hangen ze. Ik ben er zo blij mee. Langzaamaan raakt zijn kamertje meer en meer ‘af’, en daar worden wij zo gelukkig van. Deze foto deel ik op snapchat. Als de gordijnen eenmaal hangen gaat mijn kaarsje behoorlijk uit.

IMG_3863

We kruipen samen op de bank en ik smeer dit spul op mijn lippen. Kiss me tonight van Philosophy. Wonderzalf voor mijn lippen. Ik weet niet of het aan het weer ligt, of aan iets anders, maar die zijn zo bizar droog dat ik er de hele dag velletjes vanaf zit te pulken. Een dun laagje van dit doet echt wonderen! Potje is ondertussen bijna leeg en dat wil best wat zeggen; ik heb nog nooit eerder lippenbalsem op gemaakt. Zelfs geen Labello.

IMG_3862

We kijken samen The Voice, Koen drinkt een rood wijntje, ik een grote mok thee en wij vinden het wel gezegend voor vandaag.

Morgenvroeg, vandaag voor jullie als dit artikel online komt, staat er een bezoekje aan de outlet in Roermond op de planning. We zetten de jacht op de perfecte luiertas voort.           ‘s Middags gaan we denk ik nog even op pad voor de babykamer, en verder doen we het gewoon lekker op ‘t gemakkie allemaal. Ik ben van plan weer voor jullie te ploggen, maar weet niet of dat misschien te veel van het goede is na de plog van vandaag!? Ik hoor graag in de comments hoe jullie daarover denken.

 

Dankjewel voor het lezen en heel fijn weekend allemaal! X

 

 

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Miss M

  Ploggen mag altijd, nu heb je er nog de tijd voor, hihi, straks niet meer! Dus dat vind ik wel leuk om te zien en te lezen. Vooral met zo’n gezellige schrijfstijl! ☺️
  Mooie gordijnen! Die heeft mijn oudste nu ook op zijn kamer hangen. Van de Leenbakker. Met gestanste ringen. Stoer!
  En pepernoten he! Dat was mijn verslaving tijdens de eerste zwangerschap. Wat wil je, als ze al in oktober in de schappen liggen en je ongegeneerd van die dingen kunt smullen tot Kerstavond; hét moment toen Jeroentje werd geboren. Dus je schaaltje met pepernoten: herkenbaar. Leuk!

  Fijn weekend, Marjolijn X

 • thuisbijsharon

  Leuke plog weer! En wat mij betreft verveelt dat nooit haha

 • Monique

  Hoi Michelle leuke plog hoor, gewoon doorgaan X
  En een leuk weekend allemaal!

 • bahar

  Jaaa jou plogs zijn zo leuk! !!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!