Q&A ZWANGERSCHAP #1

 In Video, Zwangerschap

Op de valreep voor het weekend nog even een Q&A online! Ik twijfelde even of ik mijn video’s nog wel door zou linken op mijn site, maar ik weet inmiddels dat er best wat mensen zijn die niet zelf naar Youtube gaan en wel af en toe hier kijken of er een update is, dus dat blijven we toch maar wel doen. Ik vroeg jullie in augustus al op Instagram of jullie vragen hadden over deze zwangerschap, en er kwamen een heleboel leuke voorbij! In deze video beantwoord ik de meest gestelde vragen. Over kwaaltjes, eerste symptomen, of deze zwangerschap zwaarder is en of we al een naam hebben voor onze derde baby! Veel kijkplezier:).

Dankjewel voor het kijken! Volgende week ben ik er weer met een nieuwe weekendplog! Dat is even geleden. Voor nu wens ik je een heel fijn weekend!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!