VLOG52: VERGETEN VLOG

 In Video, Vlogs

Ik was bezig met het overzetten van materiaal van mijn sd-kaartje naar de Macbook, toen ik er ineens achterkwam dat er dus vet veel materiaal opstond waarvan ik nog helemaal geen vlog had gemaakt. Beetje stom! Pregnancy brain.. Nu al. Afijn; ik besloot er toch nog een video van te maken. Je ziet een dag Efteling met de fam, Robin en Koen nemen de vlog over, het meest schattige stukje van Benjamin ooit, zijn derde verjaardag, opruimwerkzaamheden, en dat ik me héél erg mijn moeder voel. Veel kijkplezier:)!

Dankjewel voor het kijken en tot de volgende!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!