VAKANTIEVLOG MALLORCA – PT. 1

Zo, dat was even geleden! Maar we weten het inmiddels allemaal wel, de vakantie is voorbij en het normale leven begonnen, dus ik heb er eindelijk werk van gemaakt al het vlogmateriaal van de vakantie te editen! Vandaag zie je deel één van de vakantievlog. Het was veel te veel voor eentje, dan was het ‘n avondvullend programma geworden, dus ik heb ‘m in tweeën geknipt. Vandaag zie je onze heenreis, Robin die een heel stuk vlogt, een roomtour van onze fijne hotelkamer – alweer – onze eerste dagen op vakantie én ik vertel jullie het verhaal van de verloving van Robin en Mees, zoals ik het beleefd heb. Niet zonder tranen, dus bij deze alvast excuus voor het gejank. Ik hoop dat je ‘m leuk vindt! Het tweede deel komt later deze week online. Veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal:).

<img class=”aligncenter wp-image-20302″ src=”https://bijzonderkleinwonder.nl/wp-content/uploads/2016/08/handtekening-1024×512.png” alt=”” width=”300″ height=”150″ />

Comments
  • Hester

    Yessss zo naar uitgekeken! En was heel benieuwd naar het verhaal van Robin & Mees’ verloving. Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze super gezellige vlog tijdens je vakantie!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!