WEEKVLOG36: NIEUWE DESIGNERTAS & VAKANTIEPREPS

 In Video, Vlogs

Again: hoi vanaf Mallorca! Opletten dat ik er straks geen half Engels vocabulaire doorheen ga knikkeren hier. Vandaag de weekvlog van vorige week. Het lukt me niet meer om ‘m te editen voor we op vakantie gingen, dus dat heb ik ter plekke maar gedaan. Je ziet de week tot de dag dat we op vakantie gaan, van vrijdag 19 juli tot en met woensdag 24 juli. Eten met Tien in Den Bosch, winkelen in Roermond, voor het eerst een rondje kermis met de jongens, twee dagen werken, vakantievoorbereidingen én een ‘n soort van huishoudelijke mededeling over iets wat ik een beetje anders wil gaan doen.

Voor morgen alvast een fijne nieuwe week; voor nu veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je vooral niet te abonneren om mijn video’s altijd als eerste te kunnen zien!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!