VLOG3 – ZATERDAG MET VRIENDEN

 In Vlogs

De vlogcamera is aangeschaft, dus tijd om daar iets mee te doen! Vorige week vlogde ik onze heerlijke zaterdag met vrienden. We deden alleen maar leuke dingen en dat was heel fijn. Ik bedacht me de volgende dag dat ik wel bar weinig tegen jullie gekletst heb, maar dat kwam een beetje door hoe de dag liep! Veel beeld, weinig geluid dus voor nu, maar dat gaan we de volgende vlog weer anders doen. We leren iedere keer hoor!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Morgen – vrijdag dus – heb ik een heerlijke vrije vrijdag op de planning en ga ik high tea’en met een vriendinnetje én weer vloggen! Dat zien jullie dus volgende week.  Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 11 comments
 • Frank

  Haha geweldig dat begin van Morris . En als er een bal in de buurt is kunnen mannen alles in de hand houden zonder ze het in de gaten hebben… ik spreek uit ervaring. Leuke vlog! Ben benieuwd naar de volgende

 • Romy

  Die snoetjes van de kindjes in het ijssalon! Kijken ze allebei van ‘joehoe, vergeet mij niet hoor?!’ 😀
  Heel leuke vlog, alsof je nooit anders gedaan hebt. Kijk al uit naar de volgende! Veel liefs x

 • Lisa

  Heel erg leuk kom te kijken!

 • Martine Beijersbergen

  Super leuk! Ik ben nu al fan!

 • Larissa

  Hele leuke vlog! Het gaat je al heel goed af.
  Ik kijk al uit naar de volgende.

 • Rosanne

  Heel erg leuk Michelle!
  Voor zo’n ‘eerste officiele vlog’ vind ik hem goed gelukt 😉
  Ik kijk uit naar de volgende vlogs!

 • Sylvie

  Hele leuke vlog! Vind zelf dat je voldoende gekletst hebt hoor 🙂 Morris’ blik na dat hapje ijs: “hmpf, was dit het dan?!”

 • Isa

  Hele leuke vlog! Het gaat je hartstikke goed (en natuurlijk) af 🙂 Nu al zin in de volgende.

 • denise_026@hotmail.com

  Hi Michelle,

  Wat een ontzettende leuke vlog! Het gaat je echt heel goed af! Kom maar op met de volgende vlog hihi

  Liefs Denise

 • Kim

  Hele leuke vlog :-)!

 • Paula

  Ik comment eigenlijk nooit maar ik wilde wel even zeggen dat ik het een leuke vlog vond! Gezellig 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!