VLOG45: TERUG VAN WEGGEWEEST

Bijna twee maanden nadat de laatste vlog online kwam ben ik terug van weggeweest. Het kwam er de afgelopen tijd niet of nauwelijks van om te vloggen. Buiten dat we gewoon heel veel werk te doen hadden, en de drempel om te beginnen met de tijd alleen maar hoger werd, speelden er in ons privéleven ook wat dingen waardoor de prioriteit even verschoof. Dat heb je soms; dan staat vloggen helaas niet bovenaan het lijstje met dingen die móeten gebeuren. Voor nu is de rust voorlopig weer enigszins wedergekeerd, dus afgelopen week besloot ik het vloggen weer op te pakken. En dat beviel niet slecht. Het was een week met leuke dingen, werk, voorpret voor carnaval, mijn kast opruimen, en héél intellectuele gesprekken met Koen. Maar dan anders. Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren? Dan krijg je altijd een melding als er nieuwe video’s online staan. Dankjewel voor het kijken en tot de volgende!

Comments
  • Jerney Fraase Storm

    Erg leuk dat je weer terug bent! Ik miste je vlogs al 😉 ik heb gelijk trek in kiplasagne maar kun je weer eens een recept delen? Ik maak vaak recepten die jij deelt en ze zijn een groot succes, complimenten! Brabants lukken kan ik niet, ben een geboren RotterdammerT 😀 Jullie zijn een prachtig gezin en stel samen…

    Liefs

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!