ZWANGERSCHAPSVLOG1: HET EERSTE TRIMESTER

Hi allemaal! De eerste video sinds tijden: de vlog van het eerste trimester van mijn zwangerschap! Ik heb er even over gedaan om ‘m te monteren, maar ik heb vanaf het allereerste begin stukjes vastgelegd om te bewaren voor later. Het is een heel persoonlijke vlog geworden, met verschillende fragmenten van de zwangerschap die we willen delen, van de test tot de termijnecho en wat stukjes met reacties van familie. Ik vertel over hoe we besloten voor een derde kindje te gaan, over wat eraan vooraf ging en over mijn kwaaltjes. Nogmaals dank voor alle lieve reacties die we ontvingen na de bekendmaking van ons babynieuws. Echt ongekend hoe er met ons is meegeleefd. Zo bijzonder. Veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken!

 

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!