IK BEN ZWANGER!

 In Baby, Zwangerschap

Yes, dat lees je goed; ik mag het eindelijk met jullie delen. IK BEN ZWANGER! Echt, we hadden niet gelukkiger kunnen zijn. Morris en Benjamin worden volgend jaar grote broer, wij worden weer papa en mama. We verwachten ons derde kindje. Er zijn eigenlijk geen woorden die kunnen omschrijven hoe blij we hiermee zijn. Deze baby is zó ontzettend gewenst, en zó welkom, we hebben hier zo van gedroomd. En nu is het dus zover.

Het is nog zo onwerkelijk. Ik heb de eerste paar weken überhaupt nauwelijks durven geloven dat ik echt weer zwanger ben. Mentaal vond ik het veel zwaarder dan ik in had gecalculeerd, en de angst dat het net als de vorige drie keren verkeerd af zou lopen voor de tien weken heeft een behoorlijke wissel op me getrokken, maar toen we vanochtend voor onze vierde echo naar de verloskundige mochten en ik daar een heel druk bewegend baby’tje zag, met armpjes en beentjes, heel erg gegroeid ten opzichte van twee weken geleden, en we eindelijk het hartje konden horen in plaats van alleen maar zien, viel er tien kilo gewicht van mijn schouders. Zóveel opluchting. En eindelijk het besef: we krijgen weer een baby. Er komt echt een derde kindje bij in ons gezin. De achterbank vol, de wens die ik zo vaak hardop heb uitgesproken, wordt realiteit.

Mijn buik groeit als een malle, veel sneller dan de vorige twee keren, en ik vind het fantastisch. Nieuw leven. Wat hebben we hiernaar uitgekeken. Ik ga jullie natuurlijk uitgebreid bijpraten, ik heb af en toe stukjes gefilmd de afgelopen weken; dat ga ik allemaal met jullie delen, maar eerst gaan we maximaal genieten van onze vakantie met elkaar. De laatste keer met z’n vieren.

Ergens eind januari, begin februari, zijn we een gezin van vijf. Wat een geluk dat we dit nog een keer mee mogen maken.

 

Recommended Posts
Showing 43 comments
 • Mathiske

  Heel gaaf! Dit kindje is zo gewenst. Van harte gefeliciteerd ❤️

 • Esmee

  Michelle, wat een prachtig mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd!

 • Janny

  Wat een fantastisch nieuws.. gefeliciteerd!!
  Een hele fijne zwangerschap gewenst..

 • Nelleke van Vliet

  Wauw wat bijzonder! Van harte gefeliciteerd! Zo gegund en zo welkom! Goede zwangerschap gewenst en hopelijk kun je er echt weer van genieten! Liefs Nelleke

  • Juliette K

   Toen je 5 dagen geleden een foto met jongens poste van dezelfde fotoshoot dacht ik het al!

   heel erg gefeliciteerd!!! zo fijn x

 • Mieke

  Wat een prachtig nieuws. Ik heb het stuk hier en op instagram gelezen met kippenvel. Het is jullie zo ontiegelijk gegund. Ik wens je een super fijne zwangerschap en geniet ervan!

  • Linda

   Gewoon weer kippenvel!!! Zo blij voor jullie❤

   • Joyce

    Lieve Michelle,

    Van harte gefeliciteerd het is jullie zo gegund!
    Geniet van jullie vakantie.
    Veel liefs van Joyce.

  • Ilona

   Wauw wat een super super super leuk nieuws!!! Ik reageer bijna nooit maar wil nu toch wel heel graag laten weten dat ik echt ontzettend blij voor jullie ben!
   Liefs..

 • Ans Ivits

  Oh wat geweldig en fijn gefeliciteerd allemaal geniet van je zwangerschap en een hele fijne vakantie,.

 • Karin

  Wauw. Even niet veel meer woorden dan dat. Wauw wauw wauw. Wat mooi, wat gewenst en gegund. Hopelijk kun je gaan genieten van je zwangerschap. Hele fijne vakantie samen!

 • Lindsay

  Wat een ontzettend goed nieuws! Het is jullie zo gegund!

 • Danique Burgerjon

  Wat een fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd! Hele fijne vakantie samen met elkaar!

 • Elvira

  Geweldig nieuws, gefeliciteerd!!
  Een voorspoedige zwangerschap toegewenst

 • Lis

  Van harte gefeliciteerd!! Ik was ook in januari uitgerekend maar helaas in mei een miskraam gehad. Deze week weer een positieve test in handen, maar de angst overheerst meer dan blijdschap. De vraag; gaat het nu wel goed? Overheerst toch in mijn hoofd.
  Ik heb meegekregen dat je twee keer een miskraam hebt gehad, maar niet ook een derde. Dat is denk ik recenter geweest?Heftig voor jullie.. 🙁 Maar nu goed nieuws, voor mij weer een voorbeeld dat het wel mogelijk is. Geniet er van. X

 • Beau

  Wát ontzettend leuk voor jullie!! Ik weet niet waarom, maar ik had al een gevoel dat je gewoon zwanger bent! Geniet van deze tijd en natuurlijk van jullie vakantie samen!

 • Merel

  Zo zo zo BLIJ voor jullie! Ik wens je een fijne en zoveel mogelijk zorgeloze zwangerschap toe. Kijk die twee nou trots staan te kijken, straks grote broers…echt mooi nieuws! Veel geluk!

 • Laura

  Wauw! Van harte gefeliciteerd! ♥️
  Het is jullie zo gegund!

  • Corina

   Alle 4 en verder iedereen vd familie GEFELICITEERD met dit geweldige nieuws! Een droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Geniet ervan want zo’n 3e zwangerschap vliegt voorbij want er lopen er al 2 rond, straks 2 grote hele lieve broers!

 • Misty

  Van harte gegund Michelle en Koen,
  Geniet van de zwangerschap en ben heel benieuwd naar alle verhalen, mooie fotos en videos over jullie 3e wonder!

  Dikke knuffel!

 • Gaby

  Van harte gefeliciteerd het hele gezin geniet ervan

 • Jessy

  Wat een geweldig nieuws! Het is jullie heel erg gegund! Zo leuk straks jullie boys grote broers!
  Geniet van de zwangerschap en van jullie vakantie

 • Esmee

  Ge wel dig nieuws! Net alsof een goede vriendin me vertelt dat ze zwanger is. Ik ben zo blij voor jullie! Geniet er van en tot na de vakantie!

 • Judith

  Gefeliciteerd! Fantastisch nieuws. Groetjes een stille lezer.

  • Sanne

   Wauw, wat een fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd Koen, Michelle en de boys! Hopelijk kun je nu genieten van je zwangerschap!

   Spannend die eerste weken. Hier (ook) een februari-baby onderweg. Onze eerste. Onzekerheid en angst is ene dag groter dan andere. Super leuk dat we ongeveer tegelijk lopen!

 • Mirte

  Jaaa!! Gefeliciteerd!! Heerlijk, geniet✨

  • Martine

   Ik reageer normaal nooit, lees en kijk wel alles wat je post, op insta,je eigen site en YouTube, maar nu toch maar even een reactie. Ontzettend gefeliciteerd met jullie zwangerschap, het is jullie gegund! Geniet van alle voorbereidingen en straks met en van jullie gezin van vijf! Liefs

  • Fenna

   Wat een super goed nieuws! Gefeliciteerd en geniet samen van deze bijzondere tijd!

 • M

  Lieve Michelle,

  Ik reageer normaal nooit, maar dit is zo mooi nieuws en zo gegund!!! Ik wens jullie een hele mooie, voorspoedige zwangerschap toe!

 • Nancy

  Wat een super nieuws zeg. Geniet!

 • Sascha

  Van harte gefeliciteerd. Zo leuk en bijzonder.
  Ik wens jullie een mooie en fantastisch vakantie❤

 • Bianca

  Gefeliciteerd! Ik kan niet wachten om alles te volgen!

 • Jolanda Hommerin-deKok

  Zo zo blij voor jullie!!! Zo gegund! Hele fijne en mooie zwangerschap gewenst! Hoe vinden de jongens het??
  Liefs – x-

 • Mar

  Zo niet normaal blij voor jullie! Een lange weg er naartoe maar nu maximaal genieten lieverds!! Een hele mooie zwangerschap toegewenst en een hele fijne vakantie!

 • Ilona Dekker

  Lieve Michelle, Wat heerlijk voor jullie. Ik wens je/jullie een fijne en zorgeloze zwangerschap en spreek de wens uit dat jullie volop kunnen genieten van alles! Fijne vakantie.

 • Lieke van Veen

  Van harte gefeliciteerd!

 • Lott

  Wat fijn dat je zwanger bent, van ♥️te gefeliciteerd! Liefs Lott

 • Yvonne

  Gefeliciteerd!
  Wat een ontzettend mooi nieuws.
  Nu heerlijk genieten van je zwangerschap.
  Sinds 17 dagen zijn we ook een gezinnetje van 5.
  Zo’n rijkdom die achterbank vol met drie gezonde kindjes. Die buik groeide bij mij ook zo snel in het begin. Dat mensen vroegen of ik al bijna was uitgerekend terwijl ik nog twee maanden moest. Maar op het laatst groeide hij niet zo snel meer. Nu is er na 17 dagen al bijna niets meer van te zien. Dus schrik niet van die mega buik. Geniet ervan en koester elk moment.

 • M

  Wauw wat mooi en fijn zeg!! Van harte samen!!! Het is jullie gegund.. Zo’n kleine 3e lieverd erbij. Zal vast nog een heel knap koppie bij komen.. Geniet ervan!

 • Carmen

  YES wat leuk! Het is jullie zo gegund. En stiekem ook leuk voor mij om dit proces van achter m’n beeldscherm voor de derde keer (!) te volgen. Liefs!

 • Carmen

  Ik zou toch zweren dat ik al gereageerd had, maar zie ‘m nu niet meer staan. Hoe dan ook: GEFELICITEERD! Heel erg gegund. Ik kijk uit naar alle zwangerschapsupdates, en natuurlijk naar weer zo’n mooi babietje 🙂

 • Zovoeltgeluk

  Ohhhh gefeliciteerd! Ik ben zo blij voor jullie!

  Echt je wilt niet weten! Bijna dagelijks keek ik op de blog.. zou ze… ik gunde jullie het zo onwijs! En kijk nu. En mooi nieuw wondertje

 • Sara

  Zoo fijn en mooi!! Gefeliciteerd dit kindje komt in een mooi gezin terecht! Zelf ben ik nu zwanger van mijn tweede zoon en in oktober uitgerekend. Ik vind het daarom altijd extra leuk om naar jouw twee jongens te kijken van.. zo wordt dat straks dus ongeveer ;-)! Ook heel veel zin in! Geniet van je zwangerschap!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!