Goede vrijdagmorgen! Ik heb vandaag weer eens een shoplog voor jullie! Morris had nog helemaal geen spulletjes voor het najaar, dus het was tijd voor een uitgebreide shopsessie om zijn kast te vullen met fijne truitjes, vesten, spijkerbroekjes en shirts met lange mouwen. Ik kocht voor hem bijna alles in maat 86. Die broekjes zijn nu nog nét een tikkie te groot, maar voor bovenkantjes gaat dat prima. Rollen we een mouwtje om, heeft hij er weer net wat langer plezier van.  Ik slaagde bij de H&M, Zara, Bijenkorf, C&A, Hema en Prénatal, en kocht voor mezelf ook wat nieuwe dingetjes bij de H&M en Zara, in het kader van dat je als vrouw nou eenmaal ook een keer iets anders aan wilt;). Ik verzamelde alles om het aan jullie te laten zien, dus bij deze: mijn aankopen voor Morris en mezelf voor het najaar van 2017!

Ik ben benieuwd welk item jullie het leukste vinden!Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Voor straks alvast een heel fijn weekend, en bedankt voor het kijken!

 

Showing 10 comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Leuk Michelle! Ik hou van shoplog!

 • Yvonne
  Beantwoorden

  Ik vind eigenlijk het shirtje/jurkje dat je aan hebt heel leuk, waar is die van?

 • Sofie
  Beantwoorden

  Leuke shoplog! Misschien een domme vraag, maar was je eerst alle kleertjes van Morris voor je ze hem aandoet? Ik ben zwanger van ons eerste kindje en ik weet dat dit voor baby’tjes belangrijk is, maar vroeg het me af hoe het zit met peuters en hoe jij dat doet 🙂

 • sjors
  Beantwoorden

  daar ben ik ook heel benieuwd naar..

 • Lian
  Beantwoorden

  Bekende broekjes Hier ook voor de oudste in de kast liggen!
  Ik was kleertjes ook altijd voor het dragen, ook nu de oudste bijna drie is

 • Jessy
  Beantwoorden

  Waar heb je dat leuke zwart wit gestreept colletje Gehad? Wordt volgens mij niet gezegd.

  Zo gezellig om te kijken, bijv
  Sochtends tijdens mijn ontbijt haha

Leave a Comment