PLOG140: PLAN DE CAMPAGNE

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is maandag, maar in plaats van de weekendplog vandaag éérst de vrijdagplog. Ik maakte afgelopen vrijdag foto’s van onze dag, en omdat de weekendplog wel héél lang zou worden als ik ze daarbij zou voegen heb ik het zo opgelost! Vandaag de vrijdagplog, en morgenvroeg de lange weekendplog! Moet je vooral weer even terugkomen dus als je de weekendplogs graag bekijkt. Afijn. Vrijdag waren Morris en ik met z’n tweetjes en deden we lekker kalm aan. We maakten een sociaal rondje, rommelden in huis en aan het eind van de middag was het weer tijd voor een check bij de verloskundige voor plan de campagne. Een fijne dag met mooi weer – EINDELIJK – en leuke dingen. Kijk je mee?

Goodmorning! Zo in ‘n donker jurkje – van de Hennes deze – valt die buik van voren niet eens zo op hè?

Nouuu dat is dus gezichtsbedrog. Koekoek! 38 weken zwanger vandaag: fijn weer een week extra op de teller.

Ik ontbijt lekker op mijn gemak.

En als deze jongen ook wakker en aangekleed is en zijn boterhammetje gegeten heeft gaan we op pad. Ik hoef hem nauwelijks nog te tillen; hij loopt bijna alles zelf. Nu dus ook naar de auto.

Het is 9:00 uur en we zijn onderweg! Aan de lucht te zien wordt het een mooie dag.

We halen even een klein bloemetje voor Joke.

En dan is dat de eerste stop. Joke en Harald passen normaal eens in de twee weken maandags op Morris, en nu ik verlof heb missen ze ‘m! Wij gaan dus even koffie drinken.

En Morris banjert lekker door de tuin. Diertjes kijken!

Volgende stop zijn mijn oom en tante. Ik weet niet of ik dat wel eens verteld heb, maar dat is papa’s zus. Werk ik ook mee samen en we zien en spreken elkaar bijna iedere dag wel even. Zijn ook supergek op Morris, en Morris op hen, dus dat is mooi om te zien. Morris speelt even in de tuin en beland dan zo in de struikjes, tot z’n grote plezier. Haha.

Onderweg naar huis slaapt Morris even tien minuutjes. Het lukt me niet om hem wakker te houden. Powernappie dus.

Thuis doen we nog even een boterhammetje eten samen..

En dan is het tijd voor een middagtukkie!

Als Morris lekker slaapt neem ik m’n lievelingsbeschuiten.

En ga ik aan de slag voor de site!

Op dit nieuwe apparaat! Dat hebben jullie niet meegekregen – tenzij je me volgt op Instagram (michelle_bollen) – maar dinsdagavond legde mijn laptop ineens het loodje. Dat ding is écht heilig voor me, dus m’n humeur was binnen no time naar de gallemiezen en ik was me een potje chagrijnig jongens; niet normaal. Koen was onder de indruk, want ik ben dus eigenlijk nooit chagrijnig, maar nu.. Niet te harden was ik echt. Kapotte laptop + 38 weken zwanger hormonen = funeste combinatie. Ik kan gewoon niet zonder m’n laptop! Dat klinkt heel oppervlakkig en materialistisch, maar als ik mijn laptop niet heb, kan ik ook niet aan m’n blog werken, en dat vind ik echt heel heel erg. Afijn, woensdagochtend heb ik een sprintje getrokken naar de Amac om een nieuwe aan te schaffen nadat ik heeel goed was geholpen door een kennis die mijn harde schijf uit de oude Macbook wel nog even veilig wist te stellen. Hallelujah.

Ik neem weer ‘n Heldro ijsje. Die dingen gaan er doorheen alsof het niets is hier. ZO lekker.

Koen is redelijk op tijd thuis omdat we druk program hebben. Hij heeft een snackie van de friettent bij!

Ik doe de was.

En als ik m’n kleine grote lieverd uit bed wil gaan halen omdat wij naar de verloskundige moeten en hij dus even naar z’n opa en oma, tref ik dit aan. Meneer heeft er nog zooo geen zin in. Tot drie keer toe draait hij zich terug om, maar uiteindelijk wordt hij dan toch wakker.

Gaan we weer!

We zetten Morrisje even af zodat hij gewoon rond normale tijd kan eten, en dan rijden wij door!

Tijd voor een extra checkje bij de verloskundige. Jullie weten inmiddels dat we die 40 weken niet over gaan, maar ik wil eigenlijk écht niet ingeleid worden. Vandaag kijken we dus even hoe de inwendige vlag er bij hangt, zeg maar, en overleggen we over een plan de campagne. Genoeg opties nog voor we tot inleiding over moeten gaan. Al onze verloskundigen zijn heel lief, maar er is er eentje waar ik echt een rotsvast vertrouwen in heb, en die hebben we vandaag. Dat is zo fijn. Ik geloof er ineens weer helemaal in dat die hele inleiding niet nodig gaat zijn.

Na het bezoek aan de verloskundige zet Koen me af bij pap en mam. Daar eet ik pasta courgette. Ik had trek!

Morris smult ondertussen van een beetje ijs. Bofkont.

Vriendje en ik zijn thuis.

Morris voert hele gesprekken met Junior. Redelijk eenrichtingsverkeer wel, maar hij vindt het zelf geweldig. En Junior? Die denkt er het zijne van.

Deze fase.. Lades open maken..

En dan met knijpfruit naar me toekomen om me ervan te overtuigen dat het écht pure noodzaak is dat dat NU genuttigd wordt. Opvoeden geblazen!


Voor bedtijd kruipen we met z’n tweetjes op ons bed om even een boekje te lezen. Deze bladzijden uit Rupsje Nooitgenoeg zijn Morris’ absolute favoriet. Hij bladert meteen door tot hij hier is, en dan moet iets opnoemen zodat hij het vervolgens aan kan wijzen. ‘Lolly’ vindt hij het leukste.

Als Morris om 20:00 uur lekker slaapt vind ik het ook welletjes voor vandaag. Ik trek m’n joggingpakje aan, zet m’n bril op, doe m’n haar omhoog en kruip dan lekker op de bank om weer aan de site te werken. Koen is best laat thuis van voetbal, dus ik heb het rijk alleen en dat is niet erg. Benen omhoog en even helemaal niks!

Ik wens jullie een heel fijne week toe! Bedankt voor het lezen en ik zie jullie morgenvroeg weer voor de weekendplog!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Jana

  Leuk dat je ook met jouw vrijdag mogen meekijken! Een extra plogje is altijd leuk 🙂
  Ik vind die bril jou trouwens echt leuk staan!

  • Jana

   we*

 • Samantha

  Mooie buik Michelle! Geniet van de laatste loodjes. Liefs, Samantha

 • Lin

  Hi Michelle, ook al reageer ik meestal niet onder je berichten wil ik je toch een keertje laten weten dat ik het altijd met veel plezier lees en vaak check of er nieuwe berichten binnen zijn 🙂 Je hebt een trouwe volger dus 😉

 • San

  Hoi Michelle! Succes met de laatste loodjes! Iets heel anders dan de meeste artikelen op jouw blog, maar ik vind jouw make up altijd zo mooi zitten! Zou je een keer willen laten zien hoe je je make up doet?

 • Sara

  Leuk weer! Ik kijk heel trouw je plogs, maar kan me niet bedenken waarom je de 40 weken niet kan/mag halen?

  • bijzonderkleinwonder

   Nee ik denk ook niet dat dat in de plogs voorbij is gekomen! Dat soort dingen deel ik altijd in de zwangerschapsupdates:).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!