PLOG147: KAPPER & LEKKER ETEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen deze dinsdagmorgen! Het is tijd voor de weekendplog! Ik laat jullie graag zien hoe onze dagen samen eruit zagen. Mag ik trouwens eerst even zeggen dat we echt MEGA genoten hebben van het weer? Zo mag het van mij nog héél lang blijven. Afijn. Wat we deden dus. Koen en Morris moesten weer naar de kapper, we hadden spontaan een súperleuke middag met Robin en Mees, aten gebakjes van De Rouw, sliepen uit op zondag én Koen voetbalde de eerste wedstrijd van de competitie, waar ik met de jongens ging kijken. Ik hield mijn telefoon weer in de aanslag om het aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

We beginnen de zaterdagochtend met een ontbijtje voor Benjamin! Als jullie het leuk vinden om te lezen kan ik binnenkort wel eens een artikeltje maken over zijn ritme op het moment, aangezien we die er behoorlijk strak in hebben al!

Aangekleed en wel. Ik zwéér bij overhemdjes nu ik weer borstvoeding geef. Vind dat echt ideaal.

Het is 8:45uur en we zijn onderweg! Op naar de kapper!

Koen z’n lokken worden eerst onder handen genomen.

En dan is Morris aan de beurt. Kijk dat koppie nou! Haha. De plantenspuit kriebelt.

Hij geeft weer geen kick en zit op zijn gemak een filmpje te kijken terwijl Margret zijn haren knipt. Morris gaat iedere vijf weken met Koen mee naar de kapper en dat bevalt zo goed!

Zooo dat is weer netjes. Krentjes als beloning dan maar.

Kijk zo mooi het er trouwens uit ziet bij ‘onze’ kapper!

We gaan weekboodschappen doen samen.

En als we thuis zijn komen Robin en Mees spontaan even langs om met de jongens te knuffelen. Robin en Mees zijn trouwens ook zo’n lekker ANWB koppel; spotten jullie de matching schoenen?

Als ze weg zijn breng ik de jongens naar bed voor hun middagdutjes.

En dan eten wij broodjes filet. Ik moet er zelf om lachen hoor, want de filet is hier op het moment niet aan te slepen terwijl ik daar voor mijn zwangerschap echt zó weinig om gaf.

We zitten samen op de bank en ik word vrolijk van die mooie blauwe lucht buiten! Dat nazomerzonnetje is toch heerlijk!

Ik ruim al mijn zomerjurkjes op en haal de winterspulletjes weer tevoorschijn. Kan ik meteen zien wat ik nog heb.

Robin en Mees zijn er weer ennn ze hebben gebakjes van De Rouw mee. Toen ze eerder vandaag weggingen zei ik; ‘neem straks ff lekkere gebakjes mee’, en dat hebben ze dus nog gedaan ook. HEER-LIJK.

En dit hebben ze ook mee. Voor Benjamin. Over lief gesproken.

We gaan in de tuin zitten met onze gebakjes. Dat kan gemakkelijk; het is zulk lekker weer!

Ik ontdooi onze oude diepvries en zet ‘m op Marktplaats. Het is een mega oud ding (oma’s oude diepvries; na haar overlijden hebben we haar nieuwe gekregen), maar hij werkt nog als een trein. Hij wordt uiteindelijk de volgende dag al opgehaald.

Morris is gek op tante Mees!

En op ome Robin ook geloof ik. Haha. Dat bekkie! Ik smelt.

We besluiten even samen te eten, maar ik heb niet genoeg in huis, dus Robin fietst naar de supermarkt met Morris. Hier wordt ie op de fiets geïnstalleerd..

En hier zijn ze klaar voor vertrek!

We krijgen deze foto op Snap van Robin. Ik moet hier zo om lachen. Twee minidingetjes nodig hebben, maar wel een huge kar nemen zodat Morris in dat autootje kan zitten.

Zijn ze weer!

Morris krijgt zijn lasagne van Mees..

Terwijl Robin Benjamin probeert te sussen. Die heeft krampjes en is onrustig.

Ik maak ondertussen plaatpizza’s. Drie verschillende soorten.

Het is een experiment, maar lekker jongens, dat hou je niet voor mogelijk. Echt te smakelijk gewoon.

Na het eten gaan Robin en Meesje naar huis en zijn wij weer met z’n vieren. Morris en Koen lezen boekjes voor het slapengaan en de rest van de avond doen we niets en zijn we vooral samen.

Het is zondagochtend 7:00 en deze bink heeft gewoon weer ruim zeven uur aan stuk geslapen. En wij dus ook. Lekker! Ik geef hem zijn eerste voeding terwijl Koen en Morris nog slapen.

Ik eet mijn crackertjes op bed terwijl we wat tv kijken..

En Benjamin lekker bij Koen verder slaapt.

Pas om 9:00 uur (!) vindt Morris het ook welletjes en komt hij lekker bij ons in bed.

Dit dus. Ik geniet hier zo van.

Ik ga lekker lang onder de douche met Morris – dat is zo gezellig – en maak me dan weer klaar voor de dag.

We doen Benjamin in badje. Die zwarte vlek daaro zit er omdat ik een beeeetje een te aanwezig decolleté had voor zo op het internet. Ga je straks nog denken dat je op de verkeerde site terecht bent gekomen. Moeten we niet hebben. Komt allemaal door die borstvoeding he. Die doet decolleté-technisch echt wonderen hier.

Koen zijn jongste broer komt even knuffelen met zijn kleine neefjes.

Ennnn we lunchen weer met dit.

Dit tragische voorval vindt plaats: mijn slipper legt het loodje na zes jaar trouwe dienst.

Deze kanjer is wakker van zijn slaapje dus we gaan op pad!

Voetbal kijken bij Koen!

Morris eet ondertussen weer een appel. Daar is ie een hele poos – lees: bijna een uur – zoet mee.

Benjamin slaapt ondertussen lekker in de kinderwagen.

Na de wedstrijd moet er uiteraard nog een biertje gedronken worden.

‘Joeee mam kijk mij hier eens hangen! Hooligan hè!?’

‘Oh nee ik kan ook heel lief lachen wel’.

‘Ome Robin, heb jij mijn trukendoos ook gezien? Hij was leuk hè?!’ Kleine draak.

Ik maak eten voor dat kleine mannetje hier op mijn arm, maar dat gaat meneer allemaal niet snel genoeg en dus gaat ie aan m’n been lopen sjorren en boos lopen doen. Ja, dat doet die van ons dus ook wel eens. Als z’n eten niet snel genoeg komt is ie not amused. Hij is gewoon echt net z’n moeder!

Nou hè hè, het maagje wordt gevuld hoor.

Na het eten moet Benjamin weer uitgebreid geknuffeld. Koen maakt deze foto en ik vind ‘m zo mooi. Dat koppie van Morris! Jullie zagen deze al voorbij komen op Instagram, maar hij mag hier ook niet ontbreken.

Stoeien met papa! De laatste fratsen voor bedtijd zijn dit.

Wij kijken een stukje Heel Holland Bakt en gaan dan heel vroeg naar bed. We zijn moe – Joost mag weten waarvan – dus we besluiten lekker even bij te slapen. En dan is het weekend weer voorbij alsof het niks was!

Komende week hebben de jongens en ik weinig op de planning. Ik krijg heel veel vragen over nieuwe vlogs, en dat vind ik een lastige. Op dit moment gebeurt er op één dag niet genoeg om een hele vlog mee te vullen, maar ik wil ook geen weekvlogs gaan maken omdat ik weet dat heel veel van jullie juist mijn weekendplogs zo leuk vinden! Nu ben ik dus aan het overwegen om op doordeweekse dagen te vloggen en daar dan één vlog van te maken, dus van maandag tot en met vrijdag, en het weekend dan te laten zoals het is, voor de plog op maandagochtend. Wat vinden jullie?

Vanmiddag om 14:00 uur komt er een extra artikel online: de review van een spiksplinternieuwe kinderwagen die ik mocht testen mét een linkje waardoor jij je ook aan kunt melden om hem uit te proberen. Vooral even terugkomen dus als je dat wat lijkt. Voor nu bedank ik je weer voor het lezen en wens ik je een heel fijne week toe!

Recommended Posts
Showing 17 comments
 • Sandra ahmet

  Lieve Michelle.

  Ik vind het een leuk idee. Vlogs van doordeweeks en de plogs zeker behouden
  Liefs sandra

 • Ilana

  Ik vind de plogs nog steeds het leukst! Maar ik hou gewoon van foto’s haha. Doe vooral waar jij je goed bij voelt 😉

 • D.

  Ik ben zelf een plog-fan! 🙂 heerlijk! En dat receptje van die pizza’s wil ik ook wel graag 😉

 • Rianne

  Een combi van vlog en plog lijkt me heel leuk, maar belangrijkste is wat je zelf het fijnste vind!

 • Eva

  Leuk weekend weer! En wat heerlijk dat de jongens zo goed slapen. Ons eenjarige zoontje wordt nog steeds s ochtends om half 6/6 uur wakker. Na een jaar zou ik graag eens iets langer slapen. En jullie gewoon al met baby!

  Ik ben zelf meer van de plogs, volg eigenlijk geen vlogs (ouderwets he haha). Maar je moet doen waar je jezelf goed bij voelt!

 • Rini

  Ik houd van plogs. Voor vlogs neem ik meestal niet echt de tijd. Dus ga vooral door met plogs!! Ik kijk er iedere week naar uit

 • Carmen

  Ik vind plogs leuker dan vlogs, maar het is jouw site dus jouw feestje 😉 Ik moest hardop lachen om die gecensureerde foto “Anders denk je nog dat je op de verkeerde site bent” hahah!

 • Hilde

  Wat schattig die kleertjes met die ankertjes! Grappig.. ik denk bij elke foto van je broertje oef zit die broek niet te strak die mode zie je hier niet in de achterhoek 😛

 • Isa

  Zo herkenbaar, als dat eten niet snel genoeg komt is het hier ook raak. Haha. Een combinatie van een vlog en plog zou leuk zijn. Maar ik zou vooral doen waar jij je goed bij voelt! Plogs zijn ook gewoon helemaal leuk!

 • Margot

  Ah die foto van de jongens met die zonnebrillen is echt te leuk! En wat heerlijk dat je al zo lang kan slapen!

 • Nienke

  Heel leuk om te zien weer! Ik vind je plogs altijd erg leuk, ik hou van foto’s kijken. Vlogs vind ik persoonlijk niet zo leuk, ik klik vrijwel altijd weg, het gaat me vaak niet snel genoeg ofzo 😉 Maar je moet natuurlijk wel gewoon doen wat jij prettig vindt hè!
  En fijn van dat ritme en die nachten! Onze Benjamin (15 maanden) slaapt nog maar zelden door helaas… Onze andere drie jongens waren voorbeeldige slapers, maar dit draakje komt nog graag voor een slokje in de nacht of hele vroege ochtend. Ach, hij zal het ooit wel leren!

 • Femke

  Ik vind beide heel leuk! En ook heel benieuwd naar het receptje van de plaatpizza´s!

 • Linda

  Hi Michelle,
  Zou je misschien eens het recept van je lasagne voor Morris willen delen met ons? Ik blijf het lastig vinden gezonde verse maaltijden te bedenken voor onze (even oude) zoon, dus ben benieuwd!
  Groetjes, Linda

 • Hester

  Ik vind het een leuk plan! Ik ben wel vlog fan hier! Als het je niet bevalt kan je altijd weer wat anders proberen!

 • Bernadette Karsten

  Hier ook vlog fan… volg meerdere vloggers op dit moment (mama to the max, Kelly caresse en annicvw) Maar je plogs er zeker in houden!! Deze zijn echt super leuk!

 • Lisa

  Jaa voor de vlogs!

 • Chalsay

  Ja ben je door jou vlogs gaan volgen, lijkt me leuk weer een vlog te zien en dan met gezin van 4! Ook je plogs zijn heerlijk te lezen, ga zo door!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!