PLOG156: DRIE KINDEREN<3

 In Persoonlijk

Goodmorning allemaal! Tijd voor een nieuwe week! Vandaag is Benjamin gewoon alweer TWEE maanden oud.. Die tijd hè. Niet te stoppen is ie. No more minibaby hoor, maar gewoon een kleine bink van ruim 5 kilo al. Hij kreeg afgelopen week z’n eerste inentingen, en dat ging gelukkig hartstikke goed. Een klein beetje koorts en lekker veel slapen, maar hij leek er zelf nul last van te hebben. Top. Wij hadden weer ‘n fijne vrijdag samen. We gingen even het dorp in en Bella was bij ons. Had ik zomaar ineens even drie kids. Ook leuk! Kijk je mee?

Ik word wakker met dit fotootje op m’n telefoon: Rivje kijkt naar Morris op de vlog die vrijdagochtend online kwam. Kijk dat koppie van Riv nou. Dan smelt je toch?

De boys slapen allebei nog, dus ik begin met de was!

Benjamin is écht een slaapkop, en dat is heel erg fijn – ik ga er niet over zeuren; no worries – maar ik heb ‘s ochtends wel niet zo bizar erg last van ontploffingsgevaar dat ik ‘m het liefst gewoon wakker maak.

Gelukkig is het iets na achten gewoon tijd voor de eerste voeding, en dan krijgt Morris zijn ontbijtje!

We moeten wat boodschapjes doen maar de kinderwagen staat nog bij mama. Die gaan we dus even ophalen!

En dan besluit mama even met ons mee te gaan. Wel zo gezellig.

Hartstikke leuk hoor, dat aan de hand meelopen, maar als je twee tellen niet oplet is Morris foetsie.

We doen even ‘n rondje Zeeman.

En Wibra, en daar slaag ik voor nieuwe rompers voor de jongens. Die in maat 74/80 beginnen Morris nu wel echt te kort bij de armen te worden, dus tijd voor de volgende maat! Voor Benjamin neem ik er ook alvast wat mee in maat 62/68. Ze hebben nu zulke leuke printjes.

Bij de Hema zie ik dit letterbord liggen en ik vind ‘t zo leuk! Klein beetje spijt dat ik het niet heb meegenomen wel.

We delen een broodje en drinken even iets.

Benjamin slaapt ondertussen lekker in de draagdoek!

Rond de middag zijn we weer thuis en is ‘t tijd voor voeding nummer twee.

Morris kreeg dit PRACHTIGE poezenkussen van mama. Leuke toevoeging aan ons interieur hè? Haha hij is dolgelukkig met z’n kussen en heeft hem een prominente plek in de woonkamer gegeven – eindelijk een kat die wél met hem wil knuffelen – dus ik vind het helemaal prima.

Bedtijd voor Morris.

Bedtijd voor Benjamin.

Ik doe inspiratie op over wat ik met mijn haar moet. Maandag – vandaag dus, als jullie dit lezen – ga ik naar de kapper en ik wil iets anders!

Ik vraag op Stories wat jullie zouden doen; links of rechts, en links wint met 52% van de stemmen. Echt overtuigend is ‘t niet! Rechts lijkt heel erg op mijn eigen haarkleur. Ik denk dat ik voor een mix ga. Zolang die overload aan grijze haren maar weer bedekt is vind ik het al gauw prima.

Snack!

Om 16:00 uur is deze jongen weer wakker, en komt Bella uit school gezellig naar ons!

Samen Morris uit bed halen. Morris vindt het heel leuk om z’n grote vriendin te zien.

ZO leuk dus.

Samen een koekje delen!

Benjamin doet ondertussen weer een klein tukkie in z’n nestje.

WEEKEND! Koen is thuis dus er wordt met de auto’s gespeeld!

En ik haal frietjes want een compleet gebrek aan zin om te koken. Heb je wel eens.

Frietjes en een kroketje. Echt wel weer eens lekker!

Ik ben blij met de nieuwe rompers van de boys. Vind die printjes zo leuk!

Deze twee kunnen zo leuk spelen samen. Kijk Morris stralen?!

Koen is beneden met de kindjes, dus ik doe heel even gauw mijn vaste sportrondje op zolder.

Daar ben ik nooit heel lang mee bezig, en als ik beneden kom vraagt Bel of ik haar wiebeltand eruit wil trekken! Maar natuurlijk. Hij zit echt méga los, dus heel veel hoef ik er niet voor te doen.

Baddertijd! Samen Morris en Benjamin in bad doen.

Daarna is het tijd voor een voeding en bed!

<3!

Wen en Bel blijven nog heel even hangen als de jongens naar bed zijn. We drinken een wijntje en kijken The Voice, en dan kruipen we in bed, want morgen komen ze al vroeg om de voortuin aan te leggen en dat zijn dus echt góede ontwikkelingen. Hoe dat geworden is zien jullie in de weekendplog!

Ik wens jullie – zoals altijd – een fijne week toe!

Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Vanessa

  Hoi, wat een leuke plog weer. Lekker positief, vrolijk. Leuk om de dag zo te beginnen. Heb je grijze haren of zijn het gespleten puntjes? Die Morris, mijn oudste is ook zo’n kindje dat van knuffelen houdt. Wat leuk dat je moeder spontaan met jullie meeging. Ik had gisteren een meningsverchil met mijn moeder, tranen over mijn wangen. Wat goed dat jij en je moeder zo’n goede band hebben. Wij ook, alleen soms gaat het fout. Sorry voor de negativiteit. Fijne dag!

 • Claudia

  Heerlijke bezigheden weer. En wat worden kleine baby’tjes snel groot!

 • Sophie

  Wat een heerlijke vrijdag weer! Over dat Letterbord.. ik heb hem ook. Staat zo leuk! Ze verkopen hem nu ook voor 7 of 8 euro bij de kruidvat, een koopje dus!

 • Joanne

  Het lijkt net of er echt een kat op die kist zit haha!! Leuke plog

  Liefs

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!