PLOG161: INKOPEN VOOR 5/12

 In Persoonlijk

Goede maandagmorgen allemaal! Het aftellen is begonnen: over twee weken ga ik weer werken! Nog 14 dagen thuis met de boys, en dan begint het echte leven weer. Ook fijn, maar voor nu eerst nog even volle bak genieten. Én foto’s laten zien van mijn vrijdag met de kindjes! Morris was niet helemaal in z’n hum. Hij hoest al weken best behoorlijk, maar vandaag wilde hij vooral heel erg hangen. Hij huilde voor het eerst toen ik even zonder hem wegging; dat komt eigenlijk nooit voor! Desalniettemin was ‘t een prima dag. We kregen taart en thee bij mam, ik deed wat inkopen voor Sinterklaas en we kregen nog kraambezoek. Een goed begin van ‘t weekend! Ik maakte lekker veel foto’s van de boys. Komt ie.

Morris is vrijdagochtend veel vroeger wakker dan normaal. Ik ben dus nog niet helemaal klaar, maar dat vindt Morris geen probleem. Terwijl ik een makeupje op doe speelt hij met mijn kwasten.

Leco in de dop hoor. ‘s Avonds ontdekken we overigens een soort vage vlek op de muur.. Drie keer raden waar die vandaan komt. Daar kan ik me dus zo niet druk om maken. Lang leve de witte verf zullen we maar zeggen.

Benjamin slaapt nog, dus wij doen samen de was!

Ik ga Benjamin aankleden, en als ik onze slaapkamer weer binnenkom tref ik Morris zo aan. Hij is er even bij gaan zitten en druk met de vitamientjes.

De boys zijn weer ingepakt.

Wij gaan op pad. Even koffiedrinken bij mama en wat boodschappen doen samen!

Taart met thee. Daar zeggen wij geen nee tegen.

Ik moet even wat dingetjes doen voor vijf twaalf, en mama stelt voor dat de jongens even bij haar blijven. Prima! Ik ben een uurtje weg..

Maar het wordt ook wel heel erg gewaardeerd als ik weer terug ben. Morris moest voor het eerst huilen toen ik wegging zonder hem. Hij zit niet helemaal lekker in z’n velletje vandaag en roept echt zonder overdrijven niks anders dan ‘MAMA, MAMA, MAMMIEEEE’.  Gelukkig wordt er wel goed gegeten!

We zijn thuis. Ik breng eerst Benjamin naar bed.

En daarna deze grote bink.

Ik ruim de Sinterklaascadeautjes even op. We vieren het niet heel uitgebreid dit jaar, want Morris snapt er nog vrij weinig van, maar ik vind het ook niet leuk om helemaal niks te doen, dus ik heb voor alledrie mijn mannen toch wat leuke dingetjes gekocht.

Ik nam bij de Hema ook deze sokken voor Morris mee. Had ie ook in een kleiner maatje en vind ik heel fijn voor binnen. Als hij er hier binnen de vaart in heeft op die tegels met gladde sokken gaat ie nog wel eens op z’n gezicht.

Kids in bed dus tijd voor ‘n crackertje.

De olijke tweeling hier ligt er ook gezellig bij. Voor wie het zich afvraagt; het gaat echt onwijs goed met de katten! Ze zijn overdag als ik thuis ben veel buiten, maar komen altijd zelf weer naar binnen en ook onderling gaat het echt goed. Heel blij mee.

Joe, ga ik weer hoor.

Koen is thuis. We ruimen de zolder een beetje op. Dat wordt zo snel een soort opslag! In het voorjaar gaan we weer ‘n kleine verbouwing doen. Wordt er een dakkapel geplaatst en op de zolder twee slaapkamers en een washok gemaakt.

Er is er eentje wakker van z’n middagdut!

Ennn mijn kleine vriendje ook. En die heeft honger.

Opa komt even gauw een knuffel brengen.

Toet Toet is hier echt groot favoriet. Hij kan zo gerust een uur met z’n auto’s gaan zitten spelen.

We gaan koken! Morris helpt me tegenwoordig iedere avond mee. Lekker op het aanrecht zitten, alles aangeven, af en toe wat proeven en toekijken hoe ik het eten maak.

We eten weer pasta met kip, courgette, ui, knoflook en parmezaan.


We krijgen nog kraambezoek! Een oom en tante van papa komen langs en dat is gezellig. Zij kwamen ook heel erg veel bij oma, dus het is fijn om een beetje bij te kunnen kletsen en herinneringen aan haar op te halen. Dat klinkt een beetje gek, maar ik vind het fijn dat wij niet de enigen zijn die haar missen.

En dan is het bedtijd voor de jongens! Koen doet Morris, en ik Benjamin. Hij is geobsedeerd door dat lichtsnoer! Blijft maar naar die lampjes kijken. Zo leuk.

Kijk hem nou eens snel groot worden. M’n lieve kleine baby.

De jongens slapen, en wij gaan de bank op voor The Voice. Kneuterigheid op vrijdagavond. Ik houd ervan. Ik haal deze huisjes weer uit de kast en daar krijg ik zo’n lekker kerstgevoel van!

Ik ben er morgen weer met de plog van het weekend. Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Comments
  • Hilde

    Ah leuk die huisjes, die had mijn oma ook altijd staan, maar dan van die ouderwetse, weet je nog waar je die hebt gekocht?
    Gezellig samen koken, dat lijkt me zo leuk met een kleintje! X

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!