PLOG168: UITSLAPEN, RENNEN & VLIEGEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! De allergrootste hopen sneeuw zijn hier langzaam aan het verdwijnen, het is dinsdag, en ik ben er weer met de plog van het weekend. Een lekker lange deze keer! Wij hadden weer een bomvolle zaterdag. Ik was vooral heel erg aan het rennen en vliegen. Ik begon weer met Robin bij een afspraak voor ons nieuwe projectje, daarna ging ik door naar de fotostudio voor de campagnefoto’s voor Jong Uden, daarna racete ik naar het dorp voor nog wat cadeautjes, om vervolgens thuis tiramisutaart te maken als toetje en ten slotte Sinterklaas te vieren met mijn schoonfamilie. Zondag was wél lekker rustig, thuis met de boys. Miek en Tom kwamen gezellig langs en we kwamen eigenlijk vrij weinig van de bank af. Ik maakte overal foto’s van. Komen ze!

Ik word ‘s ochtends wakker omdat ik kindjes buiten hoor, en realiseer me meteen dat dat normaal nooit zo is op de tijdstippen dat ik opsta. Ik kijk op m’n telefoon en zie dan dan het gewoon al 9:30uur geweest is. De boys slapen allebei nog en Koen ook. Dik vet verslapen dus. Ik vergeet ook nog te kolven, dus Benjamin spuugt binnen notime alles helemaal onder.

Ik trek gauw m’n zwarte uniform uit de kast.

En terwijl ik wat eet maakt Koen de auto sneeuwvrij zodat ik snel kan gaan. Lief!

Winterlandschap! Ik ben onderweg met Morrisje. We halen Robin op.

Omdat we weer een afspraak hebben voor ons projectje.

Kijk dit pyjama’tje nou. Dit is toch echt TE leuk?!

Stofjes stofjes stofjes!

Het duurt uiteraard allemaal veel langer dan gepland, dat is standaard zo, dus ik bel Koen onderweg op dat ik eraan kom. Kom ik thuis, heeft hij lunch voor me gemaakt. Die man scoort echt punten vandaag.

Ik ben in de veronderstelling dat ik om 13:00 weg moet zijn, maar dan krijg een appje dat de fotostudio pas later open gaat. Geeft me mooi de tijd om de taartbodem alvast te maken!

Benjamin krijgt ondertussen gekolfde melk uit een flesje. Hij neemt overigens – net als Morris destijds! – alleen de Difrax flessen. Dr. Browns gaat er met geen mogelijkheid in.

Ik ben hier!

We maken foto’s voor de campagne van Jong Uden met de top 10 op de lijst.

Je kunt wel zien dat dat een heeel serieuze aangelegenheid is;).

Als de foto’s erop staan ga ik gauw naar het dorp om nog wat cadeautjes te halen voor vanavond. Was ik nog niet aan toegekomen. Race tegen de klok muchhh. Ik slaag bij HoutBrox..

En bij de Hennes. En dan ga ik weer naar huis!

Verder met m’n taart!

Zo. Die is klaar. Tiramisutaart als toetje voor vanavond.

Ik pak alle cadeautjes in.

En zet de tomatensoep op..

En dan zijn mijn schoonouders er! Morris helpt oma met pakjes neerleggen.

Blijft een gezellig gezicht!

Ik word ook verwend!

Die blije koppies.. Cadeautjes uitpakken is zo leuk.

Aan tafel! We eten een tomatensoepje!

En daarna is het tijd voor Morris z’n grote cadeau. We moeten in het schuurtje zoeken.

En daar vinden we deze joekel van een doos!

Uitpakken met oma..

En dit zit er in!

Een girafkrukje. Heeft mam weer zelf gemaakt. Dat is toch bizar?! Ik vind dit zo’n origineel cadeau.

Lekker kleuren. Hij kan zich hier zo lang mee vermaken.

De jongens krijgen ook allebei een cadeautje van ome Daan, Koen z’n jongste broertje, en daar moet meteen mee gespeeld worden. Tegen achten heeft Morris al zijn cadeautjes uitgepakt en brengen we de jongens allebei naar bed.

Als ze slapen gaan wij lekker eten! Dit is één van mijn favoriete gerechten. Varkenshaas met heel veel uien en witte wijn en ham en nog meer van dat soort lekker spul, overbakken met kaas in de oven.

En als toetje dus de tiramisutaart die echt mégalekker gelukt is.

We krijgen nieuwe wijnglazen van Schott Zwiesel om onze collectie uit te breiden. ZO blij mee! Mijn schoonouders daarvoor naar de Bijenkorf gereden, die glazen gekocht en in laten pakken bij zo’n speciale inpaktafel; wordt dat dus zo ingepakt. Hoe slordig is dat?! Beetje Bijenkorfonwaardig wel.

Ik val echt in de prijzen. Nieuwe grote theemokken van Blond, lekker spul voor in bad van Lush en Ici Paris, nieuwe sokken. Allemaal zo leuk! Na elven gaan pap, mam en Daantje weer naar huis, en wij linea recta naar bed. Ik ben inmiddels zo verkouden dat mijn ogen met moeite openblijven, dus het is mooi geweest voor vandaag!

Het is zondagochtend. Ik moet de boys om 9:00uur wakker maken, en daarna kijken we met z’n allen in het grote bed naar Dolfje Weerwolfje. Heerlijk begin van de zondag!

Koen z’n voetbal wordt afgelast, maar in plaats daarvan hebben ze een uitje met het team. We eten samen voor hij moet gaan.

Papa en mama komen even langs voor een bakje koffie en stuk taart.

Morrisje wil weer lekker kleuren. Hij is nog steeds niet helemaal fit. Hartstikke snotverkouden ook.

Dit kereltje is wakker na z’n ochtenddutje, dus tijd voor een voeding en knuffels.

Het gaat helemaal los buiten. Er valt zo veel sneeuw!

Deze is weer druk met omrollen.

KIJK DAN! Hoezo veel sneeuw?! Dit gaat ongetwijfeld weer lekker debiel klinken, maar ik was in m’n hoofd nog helemaal niet klaar voor sneeuw. In de zin van dat ik gewoon zó niet door had dat het dus echt alweer sneeuwtijd is. Lekker samenhangend verhaal dit.

We zijn even een frisse neus halen en Koen maakt een foto van mij voor op Instagram. Deze is alleen niet helemaal gelukt! Haha. Iets met natte sneeuw in je gezicht en moeilijk kijken tot en met.

Tom en Mieke zijn er en wij gaan volle bak in de chillmodus. Met z’n vieren op de bank, iets lekkers op tafel en voetbal op tv. Heerrrrrlâk.

Dit kereltje wordt koortsig en intens verdrietig wakker. Maar lekker even in slaapzak hangen dan. Dat helpt. Ik heb me ook wel eens beter gevoeld, dus gedeelde smart is halve smart.

Oh en Nibb-its eten. Dat helpt ook.

Benjamin is ondertussen ook wakker. Die knuffelt de rest van de avond met Miek.

Joggingpak aan, tutje in en aan z’n haar friemelen. Nog steeds geen voorstander van tut buiten bed, maar als hij niet lekker is en hier rustig van wordt vind ik het prima.

24 jaar vriendschap en twee kinderen verder zitten we der zo bij!

Miek en Tom blijven eten, dus ik maak plaatpizza’s. Lekker makkelijk. Zó’n gigantische lambaldag dit.

Zie je dit hoofd? Geen porem hè. Kapotte neus van het snuiten, rooddoorlopen ogen. Niet bepaald op m’n paasbest dit.

Als de boys allebei slapen maak ik m’n gezicht schoon met dit goedje. Kreeg ik van de moeder van Mieke die Mylèneconsulente is – mama’s vriendin; dezelfde als waar we vorige week op de open dag waren, voor wie al m’n plogs leest;) – en ik ben heel benieuwd hoe deze is. Ik gebruik nu altijd Philosophy Purity made Simple en daarna micellair water van Garnier, dus ik kan ze mooi vergelijken straks.

En dan was dat ons weekend weer! Zaterdag was in de zesde versnelling, maar zondag was lekker rustig en dat was fijn! Nog anderhalve week jongens, en dan is het gewoon alweer vakantie. Man man man waar blijft de tijd. Hebben jullie genoten van de sneeuw of zijn jullie niet zo’n liefhebbers? Ik vind het heel gezellig als ik binnen zit, maar ook zo knetteronpraktisch met al die toestanden op de weg enzo. Haha.

Fijne week lieve allemaal!

Bedankt voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Stefanie

  Leuk om weer te lezen! Komt het recept voor de tiramisutaart een keer online te staan? 🙂

 • Rachelle

  Ohhh dat krukje! Zijn die héél toevallig niet op bestelling te maken? Mijn beste vriendinnetje is zwanger en ik zie hier het meest toffe, originele kraamcadeau ever voorbij komen!

 • Romy

  Ik heb dezelfde vraag als Rachelle! Wat leuk is dat ding zeg! Ik vond de wagenspannner die ze voor Morris gemaakt had ook al zo mooi… Je schoonmoeder zou hier inderdaad een gouden zaak mee hebben 🙂 Liefs XXX

 • Lieke van Veen

  Wat een leuk krukje! Die tiramisu taart ziet er ook echt heerlijk uit.

 • Lindsay

  Heerlijke plog weer om te kijken. En net zoals hierboven, wat een fantastisch krukje!!

 • Sanne

  Erg leuk weer! Welke kleurpotloden gebruikt Morris? En heb je het recept van de tiramisu taart?

 • Maaike

  Leuk geschreven!
  Wil je binnenkort je recept delen van het varkenshaas-, kaas- en ui recept?

  Ik ben erg benieuwd.

  Groetjes,
  Maaike

  • Hester

   Dit wilde ik ook vragen!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!