PLOG183: MORRIS IS VERLIEFD

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is maandag 29 januari 2018.. Voor ons een beetje ‘n verdrietige dag. Vandaag is het precies een jaar geleden dat oma overleed. Ik doe m’n best om niet zo aan de datums te hangen, maar voor nu lukt me dat nog niet al te best. Ik kan niet echt geloven dat het gewoon alweer een jaar geleden is.. Het gemis is er nog helemaal niet minder op geworden. Ergens hoop ik dat het vanaf nu wat anders zal worden. Nu we alle eerste keren zonder oma achter de rug hebben. Helaas is er niemand die ons kan vertellen hoe dat werkt. En wanneer het slijt. Misschien maar goed ook.. Ik ben vandaag gewoon aan het werk. Er wordt toch wel aan haar gedacht. Net als altijd is het ook nu gewoon weer tijd voor een plog. Van mijn vrije vrijdag! Thuis met de jongens. Zoals gewoonlijk niet echt ‘n spannende dag, maar wel ‘n fijne, en ik maakte er foto’s van. Komen ze!

Morrrrning! Mijn slaapkoppen slapen uit, dus ik ben al lekker op tijd klaar voor de dag!


Iets na negenen is deze vrolijke baby ook wakker. Hij heeft ook weer zin in ‘n nieuwe dag. Kun je zo zien toch?

Morris is echt ‘n klein vuilnisbakkie af en toe. Hij kan blijven eten! Niet normaal. Na het ontbijt nog maar ‘n banaan.

Duplo Duplo Duplo.. Treinen bouwen!

Benjamin gaat naar bed voor zijn ochtenddutje..

En ik ga pakketjes maken! Moet ook gebeuren. Love it.

Snackje tussendoor. Ik deel m’n crackertjes met Morris.

Ik maak een boodschappenlijstje! Hier komen heeel vaak vragen over en ik wilde er eigenlijk deze week een artikel over schrijven, maar we eten twee keer niet thuis dus dan ‘klopt’ mijn boodschappentheorie niet. Volgende week dan maar!

Gewoon plat op je rug op de vloer gaan liggen chillen met je Duplobeestjes. Ik snap dat wel.

En daarna lekker buiten voetballen samen. Kind heeft écht z’n liefde voor de bal van ons geërfd. Kan ook niet anders als je papa, mama én al je ooms voetballen of jaren gevoetbald hebben.

We gaan er even uit. Wagen volgeladen..

We zijn bij papa en mama. Morris eet druiven met Mees.

En daarna is het lunchtijd. Broodje voor Morris..

En hoogstaande literatuur voor Benjamin!

Ik wil eigenlijk boodschappen gaan doen, maar als de jongens in de auto al half slapen besluit ik dat uit te stellen tot morgen.

We zijn weer thuis en Isabelle komt spontaan langs. Gezellig. Benjamin wordt bedolven onder kusjes. Haha.

Ies doet m’n nagels, we drinken thee, kletsen bij, ze helpt me met vanalles en nog wat, en ik pak nog meer bestellingen in.

Benjamin heeft een middagdut gedaan, en Koen is weer thuis! Weekend!

Ik pak pakketjes uit. Van deze van John Beerens word ik heel vrolijk. Eindelijk een fatsoenlijke föhn! Ik ga heel snel een haar- en makeuproutine voor jullie opnemen jongens. Het moet er maar eens van gaan komen!

Binkie is ook wakker.

Ik ben zo blij dat m’n nagels weer vertoonbaar zijn. Ben er echt verslaafd aan. 

Ik krijg zo veel leuke berichtjes van jullie over jullie bestellingen en echt: dat vind ik het allerleukste aan het hebben van een webshop. Word er zo blij van!

Spelen met Bel. Morris is zo gek op haar.

We besluiten met z’n allen te eten, dus we wachten tot Dean en Nova er zijn. Morris staat al op de uitkijk als hij haar naam één keertje hoort vallen.

Zo. Ze zijn weer herenigd. Lekker samen spelen. Morris is af en toe een draak hoor, dan rent ie weg met speelgoed waar Nova mee aan het spelen is, maar over het algemeen zijn ze echt heel lief samen.

Zitten ze hoor. DIE KOPPIES <3!!!!

Benjamin doet gek met Koen. No worries; we laten hem echt niet hele dagen staan. Maar die twee hebben één of ander trucje samen waarbij Benjamin het uitgilt van het lachen. Zo leuk.

Ik verschoon de bedden. Vind het altijd heerlijk als dat allemaal weer lekker fris is.

En dan is het bedtijd voor de jongens. Ik voed Benjamin en we lezen nog een verhaaltje voor het slapengaan.

Als de boys erin liggen gaan wij de bank op! Ik heb weer trek, dus ik neem yoghurt. Kan ik echt wel blijven eten. Vind dat zo lekker!

Zoals altijd op vrijdagavond kijken we lekker de Voice. Blijft leuk. Vrijdagavondvermaak. En daaarna kijken we de eerste aflevering van Temptation! Oh ik ben zó benieuwd wat voor ‘n toestanden er dit keer weer gaan ontstaan. We gaan het zien de komende weken.

Voor nu hoop ik dat jullie een heel fijn weekend achter de rug hebben, bedank ik jullie voor het lezen, wens ik jullie een heeel fijne week toe én zie ik jullie graag morgen weer voor de weekendplog!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Nelleke

  Leuke plog weer! Zou jij eens het dagschema van Benjamin willen delen, wat betreft voeden en slapen? Ons dochtertje wordt ook om 9 uur wakker. Maar gaat vervolgens ‘s avonds om 11 uur naar bed… Dat vinden wij erg laat. Ben benieuwd hoe dat bij jullie is!

 • Lindsay

  Ben benieuwd naar je haar en make-up routine! Net als naar je boodschappen routine.
  Succes weer met de nieuwe week,

 • Willeke

  Je bedoelt denk ik 29 januari 2018 in plaats van 2017 – even aanpassen

 • Laura

  Hele leuke plog! Ik vind je vlogs ook altijd heel leuk om naar te kijken en ben benieuwd naar je routine en welke producten je gebruikt, je ziet er altijd zo mooi uit! Liefs!

 • Lieke van Veen

  Morris en Nova zijn zo lief samen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!