PLOG184: IN DEN BOSCH!

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! Het is dinsdag en tijd voor een nieuwe weekendplog. We houden hem er gewoon in, aangezien het volgens de statistieken één van jullie favoriete artikelen op de site is. Afgelopen weekend was HEEL erg fijn. We hadden geen verplichtingen, waren het hele weekend met z’n vieren en deden alleen maar dingen waar we zin in hadden. We sliepen twee dagen uit tot na negen uur – thanks kinders – dus dat was sowieso prima. Zaterdag besloten we even naar Den Bosch te gaan om een beetje te neuzen en wat dingetjes te kopen voor carnaval. Ik deed weekboodschappen en had fikse migraine die gelukkig ook weer verdween. Zondag was voetbaldag, as usual! Kijk je weer mee?

Het weekend beginnen zoals het hoort: boekjes in bed!

En daarna boekjes op de commode. Boekjes overal.

Terwijl Koen beneden is met de jongens ga ik lekker onder de douche. Ik blaas mijn haar droog en kleed me aan. Vandaag maar weer ‘ns een overhemdje. Kunnen we er weer tegen!

We besluiten even naar Den Bosch te rijden. Het is prima weer en we willen even wat spulletjes halen voor Carnaval. Nieuwe emblemen voor op onze Oeteldonkjasjes, en een sjaal en muts voor de jongens. Wie van jullie viert er ook carnaval? En ook in Den Bosch toevallig?! Ik ben getrouwd met een carnaval liefhebber, dus ik moet er ook weer aan geloven dit jaar!

De keuze is in ieder geval reuze!

Vind dit zo’n mooi plaatje. Morris wordt groot..

We wandelen een stuk door de stad en neuzen een beetje rond. We kijken even bij Hudson’s Bay; daar was ik nog nooit geweest.

We hebben trek gekregen, dus we gaan lunchen!

Ik geloof dat er hier ook iemand wakker is! Haha. Die snoet!

Als je vader uit Den Bosch komt moet je er als baby ook aan geloven. Een Oeteldonk muts! En dat gezichtje erbij ook. Hij heeft duidelijk zijn bedenkingen.

We zijn bij Boergondisch en Koen neemt deze wrap met kip! ZO lekker.

Lotje schuift ook even aan. Vindt Benjamin leuk. En wij ook!

Mijn mannen en ik onderweg.

Deze dingen! Witte chocolade met aan de binnenkant gedroogde framboos. Niettt te doen.

We zijn weer thuis en Morris gaat naar bed voor een middagdutje. Die handjes op Koen z’n gezicht..

Slaap lekker schatje!

Ik leg Benjamin ook in bed.

En dan ga ik boodschappen doen. Even naar de Action en naar de Appie.

Koen stuurt deze foto door van Junior. Die was vroeger echt to-taal niet knuffelig, maar sinds de kindjes er zijn kruipt hij te pas en te onpas op schoot. Zo lief.

ZO. Weekboodschappen weer in huis.

En dan is Benjamin er weer voor een voeding!

Ik ga koken en Morris helpt. We eten courgettesoep.

Met een plaatpizza om met z’n drietjes te delen.

Soepje nog even blenden, en dan kunnen we eten!

En die is ook klaar. Comfortfood!

HIJ ZIT!!!!!

De boys gaan lekker in bad. Ik droog eerst deze kleine bink af.

En daarna deze! Hij is doodmoe. Tutje in; klaar om naar bed te gaan.

Maar niet voordat er weer ‘n boekje gelezen is natuurlijk.

Wij gaan de bank op. Wijntje, chippie en Wie is de Mol!

Het is zondagmorgen. We slapen uit en daarna gaan we weer verder waar we gisteren gebleven zijn: boekjes lezen.

Benjamin heeft er weer zin in!

Als ik wat rommel boven ligt hij lekker toe te kijken.

Tot het weer bedtijd is. Kijk dat duimpje in zijn mond! Een speentje blijft mission impossible voor ‘m, maar zijn duim werkt prima zo af en toe.

Ik vind post in de brievenbus. Van Wen. Zo lief weer.

Morrisje vermaakt zich met zijn boerderij..

Terwijl wij ontbijten! Halverwege de ochtend gaan Koen weg: hij moet voetballen. Morris en ik chillen lekker in onze joggingpakken en ik leg hem vroeg in bed om even te slapen voor we ook naar voetbal gaan.

Rond lunchtijd krijgt Benjamin weer een voeding.

En als ik ook Morrisje uit bed heb gehaald kunnen we gaan! Voetbal kijken. Geen zondag zonder groen veld. We moeten dik een half uur rijden vandaag.

Zo! Zijn we weer.

Mieke is er ook! Ik heb Morris zijn boterhammetjes bij. Hij eet eigenlijk nooit in de auto. Ik vind dat niks als ik alleen achter het stuur zit. Als hij zich dan verslikt ofzo kan ik helemaal niks. Dan maar iets later eten dan normaal. Ook prima! Hij lijkt er geen problemen mee te hebben.

Appeltje kan er ook nog wel bij.

Zit ie dan. Met z’n bal, z’n krentjes en Mieke.

Het voordeel aan krentjes: doen ze zo lekker lang mee! Morris kan af en toe eten alsof hij achterna gezeten wordt, maar die krentjes gaan er op het dooie gemakkie één voor een in. Prima!

De jongens winnen met 0-3 en Robin maakt een meesterlijk doelpunt. Top! Na de wedstrijd moet Morris even het veld op. Dat wordt nu al vaste prik. ‘Paaaaappie!!!’

Ik wacht in de kantine tot Koen klaar is, en ondertussen voed ik Benjamin even. Hebben we onderweg niet zo’n haast.

We gaan even langs de coupeuse om wat spulletjes op te halen. Sneak peek van de nieuwe dekens! Ben er ZO blij mee. Heel benieuwd wat jullie er straks van vinden.

We zijn thuis en besluiten broccolisoep te eten met plaatpizza. Gisteren maakt ik er maar ééntje in plaats van twee, dus vandaag eten we die andere op. Moet kunnen. En met een grote kom broccolisoep erbij houden we de boel lekker in evenwicht zullen we maar zeggen.

Hoe ik het weet als mijn dreumes écht écht moe is? Vandaag pakte hij een kussen van de bank, legde dat naast mij op de keukenvloer terwijl ik stond te koken en ging er vervolgens pontificaal bovenop liggen. Zijn kaarsje gaat bijna uit.

Hij eet nog een kommetje broccolisoep, want no way dat Morris niet eet als er soep is; zijn lievelings, en daarna is het mooi geweest voor hem voor vandaag!

Wij eten nog lekker pizza samen..

En als de boys allebei slapen duiken wij lekker de bank op. We kijken Moordvrouw, al moet ik eerlijk bekennen dat ik die spannende vibes af en toe helemaaal niet trek en ik dus lekker de andere kant op ga zitten kijken (ik ben een drama met spannende series en films) en gaan op tijd naar bed. Proberen de week een beetje uitgerust te beginnen!

Ik wil deze week weer lekker sporten. Dat is afgelopen week goed bevallen! Verder wordt er gewoon gewerkt, en vieren we zaterdag Robin zijn 23e verjaardag. Leuke dingen. Hoop dat jullie een goede week voor de boeg hebben!

Hadden jullie een lekker weekend? Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 15 comments
 • Sabine

  Heeerlijk weekend zo te zien. Wat lijkt Benjamin enorm op Koen zeg. Niet te doen, bijna 1 op 1 kopie. Wij waren zaterdag ook even lunchen met onze 3 kids maar man o man.. zij hadden iets anders bedacht denk ik ahahah heel de tent op zijn kop. Fijne week verder meis

 • Claudia

  Fijn weekend weer zo te zien! Wij waren zaterdag ook in Den Bosch! Vind het telkens zo raar dat je op zoveel dezelfde plaatsen komt als mij en ik je nog nooit ben tegen gekomen

 • Monique

  Sabine dat vind ik nou ook.
  Vanaf het begin dacht ik wat lijkt die op opa (vader van koen dus)
  Zo duidelijk hun kant.
  En Morris vind ik sprekend de kant van jou Michelle.
  Grappig twee jongens zo verschillend .
  Verder geniet ik nog steeds van je blog het is hartverwarmend vol liefde.
  Liefs Monique

 • Marissa

  Wat een fijn weekend weer. Ga je ook een keer een recept delen hoe de soepen maakt? 😉

  • bijzonderkleinwonder

   Recepten van de courgettesoep en tomatensoep staan al online. Broccolisoep maak ik hetzelfde als de courgettesoep, en aan de tomatensoep voeg ik ondertussen nog zo’n 300 gram wortel toe. Maakt ‘m nog lekkerder vinden wij!

 • S

  Wat een heerlijk weekend weer met elkaar, echt genieten. Ik kijk elke weer weer uit naar je Plogs!
  Je plaatpizza’s zien er altijd heer-lijk uit. Misschien is het een ideetje om er een keer een keer je recept te delen. Ik wil ze ook wel een keer maken. Jamjammmm.

  Liefs! X

 • Kim

  He Michelle,

  Waar is die boerderij van? Ik heb hem vaker voorbij zien komen en blijf hem erg leuk vinden!

  Groet Kim

  • bijzonderkleinwonder

   Die heeft mijn schoonmoeder gemaakt!

   • Kim Vossen

    Als ze er nog een wil maken hou ik me aanbevolen 🙂

 • Lindsay

  Leuke ploeg weer. Hierboven al genoemd, ben benieuwd naar het recept van de plaatpizza!

 • Stephanie

  Dol op jouw plogs!
  Vraagje; Wat voor autostoeltje hebben jullie voor Morris?

 • Inge

  Super leuk weer!!! Ik ben ook geen held met zulke series, zit onderhand stijf in mn stoel. Geen ontspanning voor mij op die manier Dus heel herkenbaar….

 • Vivian

  Hoi! Leuke plog weer… zou je ook eens recept van de plaatpizza willen plaatsen? Lijkt me erg lekker

 • Saskia

  Heerlijke en gezellige plog weer….zo leuk om alles weer te zien en lezen!! Wat een schatjes hebben jullie toch….
  vraagje…..vind jullie dekbedovertrek zo leuk, kun je me vertellen waar je die hebt gekocht?

  Groetjes Saskia

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!