PLOG197: HUISHOUDELIJKE TOESTAND

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Mijn lange weekend is weer voorbij: de nieuwe week is begonnen. We hebben een leuke voor de boeg, maar eerst hebben jullie de foto’s van mijn vrijdag nog tegoed. Omdat de jongens donderdag niet naar mama gingen, was het vrijdag oppasdag. Ik ruimde op, poetste het hele huis en deed weekboodschappen. Zo spannend kan het leven dus zijn. Niettt te doen. Het was wel een prima dag; lekker om gewoon even heel veel gedaan te krijgen, maar man man het burgertruttengehalte was weer lekker hoog. Nu wil ik alleen graag de kasten van mezelf en de jongens nog helemaal uitmesten voor de lente en de zomer, kijken welke spullen van Morris naar Benjamin kunnen – ik had me heel rijk gerekend maar ik denk dat het wel meevalt omdat Benjamin nog niet één is in de zomer én veel kleiner dan Morris – en veel dingen wegdoen, maaar dat komt allemaal wel. Kijk je mee naar afgelopen vrijdag?

Koen en ik beginnen de dag weer samen. We staan iets voor zevenen op en gaan naar beneden. Vaatwasser uitruimen enzo.

Koen gaat om 7:30 uur naar het werk, en dan ga ik lekker douchen. Als Benjamin wakker is om 9:00 uur voed ik hem. Ik hang nog lekker in mijn badjas. Dat kan dus op een vrije dag.

Morris wil boekjes lezen op bed. Die beer op zijn hand kreeg hij gisteren bij de dokter omdat hij zo lief was, en mocht er onder geen beding af gewassen worden.

Broertjes broertjes. Altijd knuffelen.

Ik vind mijn outfit leuk vandaag! Nikkie en Zara.

‘Muisjes mammie, muisjes!’ Nouja, dan doen we dat gewoon een keer. De muisjes liggen uiteindelijk door het hele huis, maar het kind is helemaal gelukkig met z’n mooie boterham, en daar word ik heel blij van. Van dat het overal in huis klinkt alsof ik op zand loop iets minder, maar hé..

Mama kon deze week niet op donderdag oppassen, en daar baalde ze onwijs van dus vroeg ze of ze dan vrijdag een paar uur konden komen. Helemaal prima! Ze haalt de boys op en Morris is helemaal in zijn element.

Jaaa daar komt iets omhoog hoor jongens. Haha. Ik voel met net ‘n klein kind met mijn moestuintjes.

Poetsen geblazen! Huisvrouwendingen.

Ik neem de slaapkamertjes van de jongens onder handen.

Deze hadden jullie nog niet gezien, maar toen ik dat roze witte shirt van Nikkie bestelde, kocht ik ook dit jurkje. Blauw met witte streep en een boothals.

En deze! Strak aan de bovenkant en wat wijder aan de onderkant. Dit heb ik overigens allemaal met 60% korting gekocht, dus heel goede deals!

Zo. Kamertjes zijn weer schoon. Ben zo gek op de slaapkamers van de boys. Nog steeds heel blij mee.

Terwijl ik aan het poetsen bent komt de glazenwasser langs om de ramen allemaal te doen. Chill!

Het is lunchtijd, dus ik rijd naar mama om Benjamin te voeden.

En ik eet nog een stukje wrap voor ik weer naar huis ga. Zo lekker.

Ik begin aan een boodschappenlijst voor komende week.

Haha check dit dan. Een oude Sophie, en een nieuwe Sophie. Ze was echt aan vervanging toe!

Ik maak de ovens schoon. Dat lukt gelukkig perfect dit keer.

Boodschappen tijd! Eerst bij de Lidl.

Heeel veel groenten en fruit!

En dan nog een rondje Ap.

Ik wip even bij de Prénatal binnen.

Ik ben weer thuis met m’n handeltje. Opruimen geblazen!

Koen is er ondertussen ook, en we gaan samen de boys ophalen bij papa en mama. Die hebben zich perfect vermaakt.

We hebben weekend samen. Joe!

We eten mee! Pasta met rode pesto en beefreepjes. Receptje staat op mijn site!

Benjamin valt onderweg naar huis al even in slaap. Hij is moe!

Het is bedtijd voor de boys. Iedere avond hetzelfde plan: Koen kleedt Benjamin uit, ik Morris, allebei hun slaapzak aan, vitamientjes en dan op bed met een boek. Ze vallen allebei meteen in slaap: zo moe.

‘s Avonds krijgen we nog even bezoek, en als die weg zijn zetten we een filmpje aan.

In de chillmodus samen. Fijn om weer twee dagen met z’n vieren voor de boeg te hebben. Vind ik iedere week weer feest.

Het was geen spannende vrijdag, maar wel een nuttige. Voel me echt ‘n oerdegelijke huisvrouw, maar kan er toch intens gelukkig van worden als ik dan ‘s avonds op de bank kan gaan zitten in de wetenschap dat het huis helemaal schoon is, de was fris in de kast en de koelkast vol met lekker eten. HEERLÂK. Die reputatie van me kan me jeuken: ik vind het hartstikke top zo. Geloof dat ik ook de enige niet ben. Ik wens jullie een fijne week lieve mensen. Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Jet

  Heerlijk zo’n dag! Nou ben ik wel heel benieuwd hoe jij de oven schoonmaakt? 😉

 • Milou

  Leuke plog weer Michelle!
  Waar heb je de stoel vandaan die staat op de kamer van Morris?

  • Anja

   Leuk! Ik ben ook heel benieuwd naar waar de stoel vandaan komt van Morris zijn kamertje.

 • Carolien

  Leuke plog! Waar heb ie de accessoires van Morris zijn kamer vandaan die op t bovenste plankje staan als ik vragen mag, heel benieuwd!!

 • Inge

  Ik ben ook met vlagen zo’n moeke.. Het huis schoon, alles lekker fris, kids fris gewassen. I love it! Al ben ik wel soepeler geworden. Goed is goed en ik ben zelf ook nog iemand 🙂 leuke jurkjes. Ik houd van Nikkie jurkjes, zitten heerlijk !Hoe maak jij de oven schoon ?

 • Fleur

  Dat is ook een heerlijk gevoel! Dat je het weekend dan een soort van ‘echt vrij’ bent, haha!

 • Lieke van Veen

  Die blauwe trui van Koen is leuk! Waar is die van?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!