PLOG206: WINKELSESSIE

 In Persoonlijk

Goedemorgen deze morgen! De nieuwe week is weer begonnen en vandaag zijn we er wél op maandag met de weekendplog! Wij hadden een superleuke vrijdag vorige week. Mama en ik besloten voor het eerst in heel lang weer eens samen te te gaan winkelen, dus daar maakten we werk van. Meteen nadat de boys wakker en gevoed waren gingen we naar Eindhoven voor een ouderwets rondje neuzen. Ik vond wat leuke spulletjes voor mezelf, voor de boys, we aten een gebakje en gingen lekker lunchen, dus we hadden het slechter kunnen treffen. Vrijdagavond keken we Temptation terug en deden we helemaal niets. Heerlijk. Ik maakte foto’s!

Vrijdagochtend. De jongens slapen nog, Koen is sporten en ik ben op tijd beneden. Ik woon weer in mijn overhemdjes!

We hebben een nieuwe Philips Hue kit voor alle lampen in de woonkamer – dat is het voordeel als je een elektrotechnische groothandel hebt! – en ik wil ‘m installeren, maaar dat plan wordt onderbroken..

Want dit schatje is wakker! Goedemorgen lieve Morris!

Hij heeft even een onderonsje met Junior. Goede gesprekken op vrijdagochtend. Niet geheel onbelangrijk.

Ontbijten!

Outfitje van vandaag! H&M, Zara, Converse.

Benjamin is ook wakker!

Morris wil knuffelen, maar Benjamin is het er nog niet zo mee eens.

We zijn in Eindhoven! Kindjes in de kinderwagen en gaan met die banaan!

We halen even wat dingetjes bij de Primark – basic shirts! – en dan is het tijd voor pauze.

Morris eet krentjes..

En Benjamin chillt in de kinderstoel. Die is alleen veul te groot, dus mama’s tas ligt erachter ter opvulling.

Hij vindt het allemaal prima. Lekker liggen zo.

Mam en ik delen een gebakje. Heerlijk!

Er wordt gestaakt door de leraren, dus Morris krijgt ballonnen en daar is ie helemaal mee in zijn element.

Benjamin vindt het ondertussen allemaal wel gezegend en valt lekker in slaap!

We kopen nieuwe sneakers voor Morrisje..

En ik slaag goed bij de Zara. Eindelijk weer een paar broeken die goed passen. Zo fijn.

Het is drukkkk.

Na ons rondje Zara gaan we lunchen bij Usine. Lekker dichtbij en ideaal voor de boys: lekker veel ruimte om te spelen! Benjamin vindt het fantastisch om zo naast Morris te zitten. Lekker plukken.

Vind dit zo’n leuke plek!

Morris z’n nieuwe Gazelle’s. Blij mee! En zo ideaal; dat klittenband.

Oké dit is onoogelijk, maar wel mega lekker. Ik eet een omelet.

We gaan nog even terug naar de Zara voor de jongens. Ik had me rijk gerekend in de hoop dat Benjamin al Morris zijn zomerspullen van vorig jaar nog zou passen, maar dat gaat hem niet worden omdat hij veel kleiner en slanker is dan Morris was. Ik koop voor allebei de jongens wat leuke zomerspulletjes. Wat ik precies meenam gaan jullie zien in een shoplog!

Op naar huis!

Het is veel later dan normaal, maar ik besluit Benjamin toch nog even in bed te leggen in de hoop dat hij nog een dutje gaat doen. En dat doet hij!

We krijgen heel veel lieve beterschapskaartjes voor Morris. Superattent.

Morris is compleet afgepeigerd. Hij wilde in de kinderwagen niet slapen, dus in de auto is hij meteen vertrokken. Hij is zelfs zo moe dat ik hem thuis slapend uit de auto kan halen en zo op de bank kan leggen waar hij nog een uur verder slaapt. Dat gebeurt zeg maar zo goed als nooit.

Ik ben blij! Het is weekend! De jongens slapen allebei, en Koen is bijna thuis. Helemaal fijn.

Benjamin is er weer en óók heel blij dat het weekend is, dat zie je zo.

Flesje thee!

We eten dit. Geven we allebei eigenlijk vrij weinig om, maar Morris vindt vis en aardappeltjes erg lekker, en het is niet zo dat ik het vies vind, dus helemaal prima. Gewoon een beetje ‘zo zo’. Die bonen gaan er bij Morris overigens niet in. Eet hij echt niet op, want groen enzo. Pietleut.

Bedtijd!

Ik ga gauw even op en neer naar de supermarkt voor iets lekkers. Het is er vandaag niet van gekomen om boodschappen te doen, dus ik ren om een paar minuten voor negen nog snel binnen voor een hapje voor vanavond en ontbijt voor morgenvroeg.

Daarna kijken we Temptation van donderdag terug. Wat een toestanden toch allemaal. Ik ben echt van het leven en laten leven, maar oh oh oh dat je zo op tv komt als je ouders en opa en oma enzo ook kijken. Lijkt me echt heel erg niet chill. Maargoed, dat is ook weer hypocriet, want ik kijk er wel naar. Dus  nevermind.

Voor we gaan slapen vouw ik nog even alle nieuwe spulletjes op. Achteraf vet onnozel, want ik wil toch nog een video opnemen, maargoed, als je alles van te voren weet..

We gaan niet te laat naar bed; morgen hebben we weer een lekkere zaterdag voor de boeg. Weinig verplichtingen dit weekend dus dat is ook fijn. Jullie zien morgen de foto’s.

Voor nu bedankt voor het lezen en een heel fijne week!

Recommended Posts
Comments
  • Mirte

    Haha, volgens mij roep ik bij Temptation iedere week wel een paar keer ‘het zal je kind maar wezen!’, maar ook ik blijf kijken 🙂 Blijft toch fascineren. Als ik Eindhoven zo zie, krijg ik ook zin om te gaan. Binnenkort maar weer eens een dagje plannen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!