PLOG#22: LUNCH, DE BOX EN VOETBAL

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage22

Goede maandagmorgen lieve lezers! Zoals gezegd heb ik de afgelopen twee dagen weer geplogd! We hadden een lekker weekend. Typisch gevalletje ‘niets moest, alles mocht’! Heerlijk. Op zaterdag was ik vroeg op en rommelde ik in huis. We gingen lekker lunchen met Lot en zetten de box in elkaar. Zondag stond – uiteraard – weer in het teken van voetbal én ik was precies 30 weken zwanger – best een mijlpaal vond ik! Kijk je weer mee?

IMG_4908

Goedemorgen deze morgen! Ik ben alweer lekker vroeg wakker. Uitslapen zit er niet meer in hier. Om 8.30 ga ik eruit: prima!

IMG_4910

Nu zie ik het ook eens van de andere kant; Koen ligt nog in bed en Pel vindt er helemaal niks aan dat hij niet meer op de slaapkamer mag. Heel zielig blijft ie me zo aanstaren met die grote kraalogen van ‘m in de hoop dat hij er in mag. Ik ben vandaag consequent en laat ‘m lekker zitten!

IMG_4912

En ik doe dit: WASJES! Heeft wel iets zo met het zonnetje in huis op zaterdagochtend. Ik voel me echt op en top huisvrouw. Haha. Niets mis mee toch?

IMG_4914

Smakelijk, kleine vriend! Er heeft er een honger geloof ik. Gelukkig kan deze het hebben. Pellè heeft íets meer moeite om zich aan z’n dieet te houden.

IMG_4915

Koen is nog steeds niet wakker, dus ik besluit lekker op m’n gemakje te douchen. Op m’n krukje, dat dan weer wel. Gaat goed hier met de voorzorgsmaatregelen.

IMG_4916

Na het douchen smeer in mijn buik en omgeving in met deze babyolie van Zwitsal. Ruikt zoooo lekker en trekt ook nog best redelijk snel in. ‘s Avonds houden we het bij Bio Oil, ‘s ochtends vind ik deze ook prima.

IMG_4918

Ontbijtje! Appeltje met kaneel, beschuit en thee. Vaste prik.

IMG_4983

Koen is inmiddels ook wakker en maakt deze 30-weken zwanger foto’s van me. Ik ben er heel blij mee; die kunnen weer mooi in het rijtje! Shirtje is overigens van de Primark, broek van Mamalicious en schoenen zijn de Roshe’s uit de plog van gisteren! Net pantoffels.

IMG_4919

We gaan de deur uit en ik word helemaal blij van m’n lichtroze jas. Extra leuk als de zon schijnt. Dit is ook een ‘normale’ jas – van Ted Baker.

IMG_4934

We gaan naar de opticien om mijn bril te bestellen – ja echt jongens het is er eindelijk van gekomen hoor – en daar zie ik dit hilarische exemplaar liggen. Zo flauw, maar we moeten hier echt heel hard om lachen. Dit is toch serieus niet om aan te gluren? Echt, hoe lelijk kan een bril je maken joh.

IMG_4938

Kijk ‘m staan dan, Don Corleone. Hij lijkt wel een beetje glad zo hė! Issie helemaal niet hoor, integendeel zelfs. Ik vind z’n outfitje van vandaag wel heel geslaagd.

IMG_4937

We gaan lekker lunchen met Lotje!

IMG_4940

Meneer moet de voetbaltussenstanden even checken. Ook gezellig. Haha. Boys will boys. Ik vergeet uiteraard weer een foto te maken mijn lunch, maar het is heel lekker en erg leuk! Philip kon niet mee, omdat hij moest werken. Voordat Lotte en Philip met elkaar gingen waren wij heel vaak met z’n drietjes; ik heb gewoon héél veel geluk dat Koen en Lot het zo goed met elkaar kunnen vinden.

IMG_4941

We zijn weer thuis! Ik zet de foto’s van vanochtend op de laptop. Junior heeft een of andere gekke fetish voor het tasje van de fotocamera. Echt, als iemand dit herkent?! Zodra ik dat ding te voorschijn haal duikt hij er bovenop en begint ie er als een malle aan te likken. Best apart toch?

IMG_4943

Wij liggen lekker even samen op de bank. Ik bewerk de foto’s, Koen kijkt voetbal, en we zijn tevreden:).

IMG_4944

We bedenken ons ineens dat we de box eigenlijk wel in elkaar kunnen zetten. Dinsdag komt het boxkleed naar alle waarschijnlijkheid binnen, en dan is het wel leuk als we dat ergens in kunnen leggen. Daarnaast ben ik de handige van ons twee, en kan ik nu nog gemakkelijk helpen. Daar beginnen we dus aan!

IMG_4945

We onderbreken het geklus even om bij papa en mama te gaan eten, en mama heeft deze bloemen staan. Zo’n gezellig bosje!

IMG_4946

We eten taco’s en wraps. Ik neem er maar één, want Frummel ligt zó hoog dat meer er niet in past. Het is wel heel lekker.

IMG_4947

Check deze mini paraplu van mama! Cool toch? Past heel gemakkelijk in je handtas. Hij komt van de Hennes en ik vind ‘m leuk.

IMG_4949

Eenmaal thuis gaan we verder met de box en binnen no-time staat die op zijn plek. Het is de Kidsmill Alaska in hoogglans wit, mét lade, voor de geïnteresseerden. Ik vind hem zooo mooi. Superblij zijn we er mee. Nog even geduld..

IMG_4951

We kijken het eerste deel van de finale van Wie is de Mol?!

IMG_4954

En gaan daarna lekker naar bed. Deze kleine harige vriend gaat ook lekker tukken. Tot morgen!

IMG_4955

Goedemorgen! Een bakje koffie voor Koen om de dag mee te beginnen. Ik drink zelf niet of nauwelijks koffie.

IMG_4956

En ik bak eitjes. Vast zondagochtend ritueel. Heeft Koen een goed bodempje voor de voetbal en ik meteen genoeg brandstof om de dag stevig te beginnen!

IMG_4957

Een appeltje met kaneel als toetje.

IMG_4961

Ik maak me op en mijn eigen Leco is ook weer van de partij. Hij volgt echt precíés wat ik aan het doen ben, de kleine wijsneus. Hij zegt nog net niet ‘lekker eyelinertje moeders’, maar het scheelt niet alles volgens mij. Haha.

IMG_4962

Zooo dat zit erop. Zelfde recept als altijd, maar vandaag lukt het goed.

IMG_4967

En dit heb ik aan. Merkloos gecoat zwart broekje van voor mijn zwangerschap, zwart basic shirt van de Hennes en enkellaarsjes van de Mango. Van mijn buik is zo niet zo heel veel te zien hė?!

IMG_4963

Ik ga een stuk wandelen met dit schatje. Suus is oud en niet meer zo vooruit te branden, maar als het mooi weer is wil ze nog best een flink eind lopen. Lief beestje.

IMG_4969

En ik ben weer thuis. Ik heb geen zonnebril opgehad en krijg een beetje van die ‘knijp-ogen’. Dit is dus géén zwoele of boze blik! Haha. Oh en dat decolleté wordt er ook steeds gezelliger op hè? Gaat goed zo met die zwangerschap.

IMG_4971

Dikke jas weer aan, sjaal om en naar buiten. We gaan naar Koen z’n voetbal kijken.

IMG_4977

In Halsteren, of all places! Bijna 130 kilometer vanaf hier. Hartstikke gek eigenlijk, maar met dit weer is het zo lekker om buiten te zijn. Ik rijd met papa en mama mee.

IMG_4984

Alleen staan ze tegen de tijd dat we er zijn al met 2-0 achter. Dat is dan weer jammer.

IMG_4986

Koen wordt vanwege een vroege gele kaart in de rust gewisseld. Ook dat nog. Op zich niet zo heel erg, vind het wel gezellig om een keertje samen te kunnen kijken. Wat zijn we charmant trouwens zo pontificaal in de zon hè. Doet ons echt goed. Kuch.

IMG_4988

Dit tref ik aan als ik thuiskom. Gaat goed zo met die opvoeding! Moet eerlijk zeggen dat het me tot op heden nog meevalt. Over het algemeen liggen ze gewoon bij mij op de bank.

IMG_4989

Zondagavond betekent tomatensoep en bruschetta! Dat receptje ga ik heel binnenkort met jullie delen, maar eigenlijk is het ZO eenvoudig dat het geeneens een artikeltje waard is.

IMG_4991

Ik tref alvast voorbereidingen voor de bruschetta. Dan kan die heel snel de oven in als Koen straks thuis is.

IMG_4992

Deze staat lekker te pruttelen!

IMG_4993

Ik kijk Studio Sport zoals jullie op Snapchat (mieswalk) als konden zien. Vaste prik op zondag. Ook als Koen er niet is staat er dus voetbal aan.

IMG_4994

Ondertussen zet ik deze plog in elkaar en wacht ik tot Koen thuis is. Vanavond hebben we niets meer op de planning. We willen samen Moordvrouw kijken, en even wat op papier zetten voor het geboorteplan, en daar houdt het wel mee op! Het was weer een heerlijk weekend, en wat hebben we genoten van het mooie weer!

Heb jij ook zo’n lekker weekend gehad? Ik wens jullie weer een héle fijne week toe! Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • DreamerKirsten

  Een plog is altijd leuk om te zien & zeker als er lekker eten, babystuff en katten in te zien zijn! Mooi park hebben jullie gekozen. Zelf hebben wij er ook een met een lade & wat ben ik daar blij mee!

 • Lieke van Veen

  wauw die jas is echt prachtige en wat een mooie box!

 • Simone

  Heb je catnip op het tasje laten vallen 😉 Leuke plog weer. Mooie box hebben jullie zeg. En die jas vind ik echt super mooi!

 • Monique

  Hi Michelle
  Erg leuke en lange plog!
  Die jas had je pas gekocht he en staat echt supervrouwelijk, en ook die outfit met streepjes leuke broek en witte nikes is ook heel mooi,leuke combi.
  En hippe box, cool.
  X Monique

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!