PLOG242: ALWÉÉR VERHUIZEN!

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! De nieuwe weekendplog is er weer. Vaste prik! Ik weet niet eens meer wanneer ik voor het laatst een weekend geen foto’s maakte, maar lang geleden is het in ieder geval. Dit weekend waren we lekker op dreef. Op zaterdag hadden we verhuisdag (no worries, niet voor onszelf dit keer) en waren we de hele dag in de weer om auntie en onkel te helpen terwijl de jongens lekker speelden bij Joke en Harald, en op zondag hadden we een shoot met ons hele gezin, deed ik daarna wat voor een campagne met Na-kd, en knalden we de BBQ weer aan!

Morning! Het is zaterdag en we hebben ons méga verslapen. Sinds de vakantie waren de jongens iedere ochtend eerder wakker dan normaal, plus ik ben zelf altijd vroeg, dus we dachten: wekkertje is niet nodig, we worden toch wel wakker. We zouden zo rond kwart over 9 bij Joke en Harald zijn. Schrik ik dus op een gegeven moment wakker, kijk ik op m’n tellie om te checken hoe laat het is, blijkt het dus KWART OVER NEGEN te zijn. Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest. Om 10:00 zitten we in de auto. Allevier opgefrist en aangekleed en wel.

Onze kruimels krijgen hun ontbijtje bij opa en oma. Staat al klaar als we binnenkomen. Zo lief. Goed voor elkaar boys.

Wij gaan door naar auntie en onkel. Joke heeft een taart gebakken voor iedereen die komt helpen, en deze is weer zo megalekker. Soesjestaart.

Ik ruim de keuken uit en kom dit blikje tegen. Zo schattig! Het gaat in de doos voor de rommelmarkt, maar hoe oud zou dit zijn?

Nostalgie.. Bij vlagen blijft het gek om het huis waar we zo’n groot deel van onze jeugd doorbrachten en waar alle onze herinneringen aan oma liggen in dozen te moeten stoppen.

Mam en pap zijn er ook. Voor wie het zich afvraagt en hier nog niet zo lang meeleest: auntie en onkel zijn mijn oom en tante. Auntie is papa’s zus. We zijn nog maar met z’n tienen aan de Walk kant van de familie, alleen ons gezin en auntie en onkel, dus we helpen allemaal mee.

Robin en Mees breken ons kantoor af. Vanaf volgende week werken op ons nieuwe stekkie!

Tom slaapt ondertussen. Die vindt het wel gezegend.

Even buitenspelen met Twister.

En dan gaan we met de auto’s volgeladen op naar Uden.

Ik wip eerst nog even bij de jongens binnen om te kijken hoe het gaat. Morris had vanochtend een beetje koorts dus ik wil hem even zien, maar het gaat hartstikke prima. Wil net met opa gaan voetballen in de tuin.

En Benjamin eet ondertussen z’n knijpfruit. Alles goed dus. Door met verhuizen!

Pauze!

En weer even spelen met m’n grote harige vriend.

HOE mooi zijn deze tegeltjes op de wc?

Ik laat tussendoor Twister even uit.

En dan ga ik met auntie naar het dorp voor wat boodschappen.

Ondertussen krijg ik dit soort foto’s van de jongens. Daar hoef ik me in ieder geval weer geen tel druk om te maken.

We gaan naar de Blokker voor handdoeken – ze hebben echt een goede aanbieding – maar heel veel van wat we willen is er niet. Reserveren dus!

Als we terug zijn ga ik weer door met het inruimen van de keuken. Overal mandjes. Love mandjes. Lekker gestructureerd.

Buurman & Buurman rijden de hele dag op en neer. Het verhuisbedrijf komt na het weekend, maar hoe meer er al gebeurd is hoe beter.

Joke en Harald zijn ondertussen met de jongens bij mama.

Kan Benjamin alvast eten!

Ennn dan zijn wij er weer. Klaar voor vandaag. Morris wil z’n pasta buiten opeten. Ook prima!

Mama heeft voor ons allemaal gekookt. Volle tafel!

Bijzijn is meemaken denkt deze man.

Pasta!

Koen kijkt Ajax. Ik moest zo lachen om deze foto, want toen ik hem maakte had Ajax nog niet gescoord en zat Koen van vermoeidheid in z’n gezicht te wrijven waardoor het lijkt alsof hij het niet meer aan kan zien. Gelukkig voor hem kwam het nog goed.

Ik douche en haal de plamuur weer van m’n gezicht met dit spul. Lievelings!

En dan duiken we de bank op voor de laatste aflevering van Temptation. Wat zullen we dáár nou eens van zeggen..

Ik ben moe, kun je ‘t zien? Lekker bleek met donkere kringen. Altijd een goed lookje.

Zondagochtend! Ontbijten met Benjamin; Morris slaapt nog.

Hij maakt er tegenwoordig een missie van om overal op te klimmen.

ZO. Dat koppie erbij ook.

En er dan weer af. Was toch ff leuk voor twee seconden.

Na half tien wordt Morris ook wakker. Goeiemorgen slaapkop!

Broederliefde.

Benjamin is moe, dus die breng ik naar bed voor een ochtenddutje. Koen is ondertussen trainen.

Ik maak me beneden op terwijl Morris speelt. We gaan straks foto’s maken van ons hele gezin.

Even contacten met Mees over wat we aandoen. First world problems weer hoor:’).

Onderweg!

Met z’n allen op Slabroek. Anne maakt foto’s. In drie kwartier gepiept. Ik ben zo benieuwd hoe ze zijn geworden. We hebben eigenlijk geen foto’s waar we echt met z’n allen op staan, en nu dus wel.

Middagtukkie! Boekjes gaan tegenwoordig mee in bed..

Ik kreeg een pakketje binnen van Na-kd, met deze jurk. Heel anders dan wat ik normaal draag en ik moet er even aan wennen, ik denk door de lengte, maar ik vind hem wel heel mooi.

Deze blazer is meteen favoriet.

Dit blouseje. Leuk voor straks als het weer wat kouder wordt op een blauwe spijkerbroek.

En dit setje van Levi’s!

Alledrie mijn mannen slapen. Koen houdt ondertussen wel mijn been in de houdgreep. Nergens naartoe dus.

Zelfs Junior houdt siesta.

When je geen zin hebt om uit bed te komen doe je gewoon alsof je nog even slaapt.

Ik maak tomatensoep. Ook voor morgen handig als we allebei niet vroeg thuis zijn.

We doen de BBQ weer aan!

Etenstijd!

Dit karretje is al zo veel gebruikt. Morris leerde ermee lopen, en nu is het de beurt aan Benjamin.

De jongens in bad, en ik doe even een rondje met de stofzuiger. Tot nu toe bevalt hij écht heel goed!

Slaap lekker jongens.

Nog even een boekje met Morris en dan zit het weekend er voor hem ook weer op.

Koen en ik kijken een aflevering Love Island.

En dan houden we het voor gezien. Niet gek trouwens, die Kylie Jenner filtertjes. Alleen weet ik wel meteen waarom ik ook alweer nooit lippenstift op doe. Vind het een ander altijd heel mooi, maar bij mezelf zo streng staan. Ben ik trouwens de enige die dat nog steeds lippenstift noemt en niet lipstick? Haha. Lekker plat.

Dit was ‘m weer voor nu. Ik hoop dat jullie een fijne week hebben.

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Eline

  Hier ook Team lippenstift haha

 • Lian

  Hier ook lippenstift, al gebruik ik het ook noooooit. Ik dacht bij de foto meteen ‘Huh, lippenstift??’ Las daarna pas van de filter

 • Annemieke

  Omg dat muisjesblikje! Mijn ouders hebben die ook en ik ben het enige meisje, ben zelf 28 dus denk zeker wel zo oud? Nostalgie even hoor haha

 • Larissa

  Haha ik zeg ook altijd lippenstift. En wow, dat witte jurkje is echt prachtig. Super zomers 🙂

 • Femke

  Lipstick, lippenstift.. ik gebruik alles door elkaar haha.. Lekker druk weekend met het verhuizen. Leuk dat jullie foto’s hebben gemaakt met zijn allen, hopelijk zijn ze erg mooi geworden :-).

 • Lieke van Veen

  Die lipstick staat super mooi!

 • Joyce

  Ook hier team lippenstift! 🙂 Leuke plog weer. Wat worden je kindjes toch snel groot.
  Overigens heel benieuwd hoe de Dyson blijft bevallen.. is het echt een volwaardige vervanger van een reguliere stofzuiger?

  • bijzonderkleinwonder

   Vind ik wel. We hebben twee katten die – helaas – de nodige haaruitval met zich meebrengen, en ik krijg onze bank en vloerkleed met de Dyson zelfs veel beter schoon dan met de ‘normale’ stofzuiger. Komt denk ik door de hulpstukken die erbij zitten. Echt wel heel fijn. Plus het apparaat is heel goed schoon te maken en dat vind ik ook top. Tot nu toe vind ik hem echt iedere cent waard.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!