PLOG#25: VRIJE VRIJDAG 2.0

 In Persoonlijk

collage25

Zaterdagmorgen, dus weer tijd voor een plog! Ik had voor het eerst in lange tijd een écht vrije vrijdag mét een boel sociale activiteiten. Haha. Ik ging winkelen met een zwanger vriendinnetje, sushi eten samen met Koen en vrienden en daarna nog even langs bij Flip en Lotje! Een hele goede vrijdag dus. Kijk je weer mee?

IMG_5222

Goedemorgen! Ik dacht dat het hartstikke zonnig zou zijn, maar het is nog een beetje heiig. Gezellig hè, m’n paarse tulpjes! Die bracht mama van de week mee toen ik een keer ‘n off-day had. Die heb je er ook wel eens tussen.

IMG_5227

Ontbijt! Appel met kaneel en m’n geliefde beschuit. ‘t Wordt al bijna een ding hė, die combi. Haha.

IMG_5228

Dit komt dus echt zelden voor! Ik maak bijna nooit potjes kruiden op. behalve peper en zout. En nu kaneel. Op zich ook niet zo heel verrassend, gezien mijn dagelijkse ontbijtje.

IMG_5230

Ik kruip op de bank met mijn laptopje. Even mijn mail beantwoorden en een beetje online neuzen voor onze kleine man. Daar heb ik zin in! River Island heeft zulke leuke korte broekjes en spijkerbroekjes voor die kleintjes! En Next heeft ook weer een nieuwe collectie. Zucht.. Ik houd me in en bestel nog niets, is leuker om samen met Koen te doen.

IMG_5232

Kijk deze zwarte draak eens lekker liggen slapen naast me. ‘s Nachts is het een drukte van jewelste hier in huis met die twee, maar in de ochtend liggen ze allebei hun roesje uit te slapen.

IMG_5234

Ik kleed me aan. Lekker simpel weer, zwart broekje, zwart shirt en sneakers. Zit fijn en loopt lekker in de stad!

IMG_5238

Bolletje! Bijna 32 weken zwanger, hij maakt weer een soort groeispurtje door. Als je ‘m vergelijkt met foto’s van drie weken geleden zit hij ineens véél hoger! En dat merk ik.

IMG_5242

Zit er eentje alles in de gaten te houden hier met die sneaky samengeknepen oogjes van ‘m.

IMG_5243

Ik zet een wasje aan, haal  de stofzuiger door het huis en ga dan nog heel even lekker op de bank zitten. Krantje lezen en wachten tot Marissa er is! Ik moet hier zo aan wennen jongens, gewoon een zitten en niks doen! Het is wel heel fijn.

IMG_5245

Maris is er en we rijden samen naar Eindhoven. Beetje winkelen en lekker lunchen. We gaan naar Usine.

IMG_5246

En we nemen allebei eitjes, thee, en verse jus. Zo lekker! En gezellig,  je zou denken dat twee van die zwangere miepen alleen maar over zwangerschappen en baby’s praten, maar dat valt eigenlijk heel erg mee.

IMG_5247

Het is zulk mooi weer!

IMG_5248

Ik vind Usine altijd een leuke zaak. Loeigroot, en net een soort fabriekshal van formaat, maar ze hebben een lekkere uitgebreide kaart – ook om te borrelen – en je zit er lekker centraal. Beetje hipster sfeertje wel.

IMG_5253

We gaan even samen de H&M in en ik pas deze H&M Mama trui, maar ik neem ‘m niet mee. Ik voel me in wat grovere breisels op een of andere manier altijd heel erg massaal, staat me gewoon niet zo mooi vind ik. De kleurtjes zijn overigens wel heel erg leuk; allemaal van die frisse pastelkleurtjes.

IMG_5254

Deze vind ik wel heel leuk! Verkeer alleen een beetje in een besluiteloze bui, dus ik laat ‘m ook hangen. Als ik hem nou toch nog graag wil haal ik hem nog wel bij de Hennes in Uden.

IMG_5252

We gaan ook even naar de Primark. Hun basic shirtjes van €4,00 vind ik hartstikke fijn voor nu. Kosten geen knoop en ze gaan lekker over mijn buik! Ik neem ook altijd wattenschijfjes mee als ik er ben, en kaarsen. Na de Primark houden we het overigens weer voor gezien en gaan we richting huis. We hebben allebei zere voeten. Haha. Preggo problems.

IMG_5258

Ik nam dit broekje mee bij Primark. Heeft een fijne elastieken band die ik onder mijn buik kan schuiven, en dat zit zo lekker! Lijkt me een fijn broekje voor in huis, ook voor tijdens mijn kraamperiode. Soort joggingbroek, maar dan leuker. En luchtiger. Shirtje is zo’n €4,00 basic. Helemaal prima.

IMG_5259

En dit shirt nam ik ook mee. Ook vier hele euro’s, en ik vind het kleurtje zo leuk!

IMG_5261

Op de bank met een beker yoghurt voor we weer door gaan! Wat een bijzettafel zo hè! Ik moet er iedere keer zelf om lachen.

IMG_5262

Wij hebben weekend! Kijk dat vermoeide bekkie! Even een paar tellen op de bank samen.

IMG_5263

En dan rijden we naar Den Bosch. Sushi eten met vrienden. Zo. Veel. Zin. In! Koen heeft nog NOOIT sushi gegeten dus dit is een primeurtje.

IMG_5264

Den Bosch heeft zo veel mooie plekjes!

IMG_5265

Kijk die zon mooi ondergaan hier.

IMG_5266

We eten sushi. Het is zo lekker, maar ook zó veel! Ik eet uiteraard alleen de zwangerschapsproof sushi hoor, no worries. We hebben een heel gezellige avond met onze vrienden!

IMG_5267

We gaan rond 22.30 weg, en wippen nog heel even bij Lot en Flip binnen; die wonen op loopafstand van de sushizaak. Ze zitten er zo gezellig bij samen.

IMG_5269

En kijk – ik ben ook vertegenwoordigd in de woonkamer. Zie jij me ook? Vind dit zo’n gezellig hoekje in hun huis. En die foto met Lot is ook een van mijn favoriete foto’s van de bruiloft. Vind ‘m zo mooi.

IMG_5270

We kruipen gezellig met z’n vieren op de bank en Frummel moet even aan peettante Lotje laten voelen dat hij wakker is. HIJ IS ZO DRUK! Echt niet normaal. Hij ligt continu tegen Lot haar hand aan te beuken met z’n voetjes en met z’n knieën. Zo bijzonder. Ik heb trouwens het gevoel dat ik uit elkaar knap – de combi tussen zo’n dikke buik, een druk kind en veel te vol gepropte maag is niet per se heel gunstig merk ik!

IMG_5271

Kijk zo leuk deze shirtjes van de Zara zijn! Gekregen van Lot. Die baby van ons is er nog niet eens en wordt nu al door iedereen verwend! We kletsen even gezellig bij en rijden iets voor twaalf weer naar huis. Wat een fijne vrijdag was dit! Alleen maar leuke dingen met leuke mensen. Ik heb er heel erg van genoten en kruip afgepeigerd in bed.

Vandaag en morgen ben ik net als iedere week weer aan het ploggen, om te zien wat we dit weekend allemaal uitspoken moet je maandag dus eventjes terugkomen:)! Ik wens jullie weer een heel fijn weekend toe. Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
  • demallemolenmoeder

    Wat ben je toch prachtig zwanger. Die trui stond je geweldig en niks massaal aan hoor. Fijne zondag(avond)

  • Monique

    Erg leuke plog!
    X Monique

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!