PLOG#26: VOETBAL, WARME CHOCOLADEMELK & DEN BOSCH

 In Persoonlijk

collage26

Maandagochtend! Tijd voor een nieuwe week én voor de weekendplog! Jongens, ik heb me toch een potje fijn weekend gevierd; niet normaal! Ik heb heel veel warme chocolademelk gedronken, genoten van het zonnetje, gewandeld – of gewaggeld, net hoe je ‘t noemt – en UITGESLAPEN! Heerlijk. Het is ‘n behoorlijk volle plog geworden!

IMG_5273

Op ons dooie gemakje wakker worden, en dan zien dat de zon volle bak schijnt. Jullie weten inmiddels dat ik daar héél gelukkig van word. We hebben vandaag eigenlijk niets op de planning; Koen moet vanavond voetballen in plaats van morgen, maar verder is de hele dag nog blanco. Eerst maar eens rustig opstarten dus.

IMG_5281

Junior is ook een ware zonaanbidder. Kijk ‘m liggen op zijn rug! Hij is bezig met ‘n grondige wasbeurt trouwens hier. Lekkerding.

IMG_5283

Vaste prik! Thee, beschuit en een glas water!

IMG_5284

Ik maak me op  m’n dooie gemakje klaar. Lekker douchen, m’n haar föhnen – dat duurt altijd even met die bos van mij – en make-uppen. Leco is ook weer van de partij!

IMG_5291

Zo! Klaar voor vandaag:)! Make-up is hetzelfde program als altijd; ik moet er nog steeds een keer een artikel aan wijden.

IMG_5293

Outfitje! Zwangerschapsspijkerbroekje van Mamalicious, shirtje van de Primark, sjaal van Zara en ik tover m’n knalblauwe Selma weer tevoorschijn. Krijg ik altijd zin in met zulk weer!

IMG_5294

Samen onderweg!

IMG_5295

We wandelen even het dorp in. In dat enorme pand daar op de foto rechts, het stuk met de donkere stenen, zat de V&D. Zo zonde dat dat nu leeg staat.

IMG_5296

Bij een kookwinkel in het dorp hebben ze dikke vette korting op Blond Amsterdam, en aangezien ik iedere ochtend zo vrolijk word van m’n mokken nemen we even een kijkje.

IMG_5298

Ze hebben behoorlijk wat in de sale, ook van PIP. Leuk om even te neuzen. Ik neem wat voor mezelf mee, en wat voor Lotje, die heeft heel veel Blond servies.

IMG_5301

We bellen even met pap en mam om samen naar de bouw van ons huis te gaan kijken. Het schiet al best wel op! Zo leuk om dit helemaal te kunnen volgen. Ik ben iedere keer verbaasd als ik er ben, over hoe ver ze al zijn.

IMG_0480

We gaan nog even mee naar huis om een worstenbroodje te eten en bij te kletsen, en Koen maakt buikfoto’s van mij bij pap en mam in de tuin. Omdat de box nu in de woonkamer staat is mijn vaste buikfoto plekje bezet, en omdat het zulk mooi weer is vind ik ‘buiten’ foto’s ook wel een keer leuk. Hij maakt ook een foto mét papa en mama en ik vind deze ZO MOOI. En zo leuk om te hebben. Vet trots ben ik op die twee.

IMG_5302

We moeten nog even naar de drogist, dus we doen een rondje Etos. Ik spot alle Naïf producten bij de Etos. Ben hier zo benieuwd naar. Ik denk dat we dit willen gaan gebruiken voor Frummel. In ieder geval in het begin.

IMG_5306

Onderweg naar huis even langs de boer voor verse eitjes!

IMG_5307

Het kraampakket is binnen en dat pakken we samen uit. Ik had gedacht dat ik hier heel erg van onder de indruk zou zijn, maar het valt me eerlijk gezegd wel mee. Zo spannend is nou ook weer niet. Er zitten in ieder geval geen dingen in waar ik onwijs van schrik ofzo.

IMG_5308

De buit van ons rondje dorp. Een theepotje van Blond, had ik nog niet en vind ik wel heel gezellig (was afgeprijsd van 35 euro naar ‘n tientje!) twee ontbijtbordjes om mijn gezellige ontbijt compleet te maken, haha,  een minisetje van Burt’s Bees, mijn shampoo en conditioner en twee foundations die ik graag wil testen!

IMG_5309

Ik maak eten en we kruipen op de bank voor een afleveringetje House of Cards voor Koen moet gaan voetballen!

IMG_5314

We gaan uiteraard weer kijken. 1-0 winst uit bij Gemert. Héél fijn.

IMG_5316

In de rust een warme chocolademelk met heel veel slagroom om op te warmen. ZO LEKKER!

IMG_5317

En water tijdens de derde helft. Ook lekker.

IMG_5321

Rond 00.15 ben ik thuis, en dat is fijn!

IMG_5323

Vind Junior ook. Die is niet bij me weg te slaan.

IMG_5324

Ik ruim de vaatwasser nog even uit en kruip dan lekker in bed! Weltrusten!

IMG_5326

Zondagochtend! We slapen uit! Ik ben zoals iedere ochtend vroeg wakker, maar blijf gewoon nog even liggen en val weer in slaap. Zo fijn. En ik had het voor m’n gevoel ook best nodig.  Ik trek weer m’n Mamalicious spijkerbroekje aan, weer met ‘n Primark shirt en witte Roshes!

IMG_5328

We stappen op de fiets.

IMG_5329

Robin doet met het 2e mee, dus wij gaan even kijken. Heerlijk om buiten te zijn met dit weer!

IMG_5331

Wat ‘n gezellig stel hè zo.. Haha. We worden allebei zo vrolijk van het zonnetje.

IMG_5333

Na de wedstrijd even een tosti en een bakje thee in de kantine. En een warme chocolademelk. Met slagroom.

IMG_5334

We fietsen weer naar huis samen.

IMG_5335

Normaal worden we opgewacht door twee harige vrienden, maar nu laat eentje het afweten omdat hij in héle diepe slaap is. Kijk dan wat ‘n bolletje zo.

IMG_5337

We hebben geen zin om binnen te zitten met dit mooie weer dus we rijden naar Den Bosch. Lekker een beetje wandelen (waggelen in mijn geval), winkeltjes kijken en van het zonnetje genieten. Het is écht heel druk in de stad!

IMG_5336

We neuzen weer even bij Webshops Only. Ze hebben behalve heel veel leuk geprinte kaartjes ook kaartjes met hele bijzondere teksten. Er staan hier zulke mooie tussen! Leuk om even samen te bekijken.

IMG_5338

De Bijenkorf in Den Bosch gaat sluiten, dus ze hebben nu bizarre sale. Ook op merken als Arma! Ik pas deze en vind ‘m zó mooi, maar ik neem ‘m toch maar niet mee. Past zo lastig hè, met die dikke buik ertussen. Haha. De kortingen zijn wel echt bizar, op dit jasje zat 70%!

IMG_5340

We meeten met Lotje en Flip voor een late lunch bij Zoetelief.

IMG_5341

Ik neem een club sandwich met kip en een hele boel andere lekkere dingen. Smullen!

IMG_5342

De terrasjes in de Korte Put zitten gezellig vol. Een van mijn favoriete straatjes  ever is dit.

IMG_5344

We wandelen een stukje samen!

IMG_5345

Kijk zo mooi, de Sint Jan in he zonnetje!

IMG_5346

Peppi en Kokki <3!

IMG_5352

Zo, rondje Den Bosch weer gehad dus tijd voor een drankje. Omdat een rosé’tje er nog even niet inzit ga ik maar voor een warme choco. Ook lekker! Haha.

IMG_5355

Nóg een keer Peppi & Kokki. Dit is echt wel een van onze favoriete bezigheden. Bijkletsen en terrasjes pikken. En lekker eten en drinken. Zijn we heel goed in ook;)!

IMG_5357

Van het ene terras naar het andere. Weer terug naar de Zoetelief voor een borrelhapje!

IMG_5358

Tempurakip, bitterballetjes en wat brood! En dan eten we alsof we drie jaar niks gehad hebben. Echt heel erg, maar vooral héél gezellig. Na dit hapje gaan we lekker naar huis. Het is inmiddels 20.00 en mijn Duracelletjes zijn weer behoorlijk leeg. Merk ook aan m’n bekken dat ik genoeg gewandeld heb  voor vandaag, dus we gaan op naar huis. Dit was ZO gezellig.

IMG_5359

Bij de Zara namen we nog wat mee voor Frummel. Konden het toch niet laten en vonden dit zo leuk! Een heel leuk blauw wit setje wat ie vrij snel aankan, en een stoer joggingbroekje voor als hij wat groter is. Helemaal verliefd op.

IMG_5360

We gaan lekker op de bank, ik zet dit plogje in elkaar en dan is het tijd om naar bed te gaan! Wat een perfect weekend was dit. Fijne dingen met fijne mensen, zon, lekker eten en drinken, én heel veel tijd voor elkaar. Ik heb er zó gruwelijk van genoten.

Dit wordt ook weer een leuke week, want woensdag vertrekken we voor ‘n midweekje naar zee samen! Voor de allerlaatste keer met zijn tweetjes.. Maar eerst nog even een paar dagen werken: ook weer leuk!

Fijne week lieve lezers! Bedankt voor het lezen! X

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Isa

  Ik heb zelf de ‘Nurturing cream’ van Naïf al uitgeprobeerd, omdat ik nu tijdens mijn zwangerschap wat sneller een droge huid heb in bijvoorbeeld het gezicht. Ik kreeg het als tip van een vriendin en voor mij werkt het, so far. Ik hoop dat de producten straks ook prettig zullen zijn voor ons klein mannetje. Ben erg benieuwd. Wat een leuke kleertjes van de Zara. En wat een mooie foto van jou en je ouders. Kortom, een hele leuke plog weer. Bedankt dat we mee mochten kijken in jouw weekend 🙂 Fijne week!

 • demallemolenmoeder

  Wat een mooie en bijzondere foto zo met je ouders! En het weer is inderdaad genieten.. Fijne week en veel plezier aan zee.

 • Monique

  Weer genoten van jou plog thnx!
  X Monique

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!