PLOG253: ALLES IS FAMILIE

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen. Gisteren kwam er door omstandigheden even niets online, maar vandaag ben ik er weer met een nieuwe vrijdagplog. Een best wel lange ook. Het was uiteraard weer mijn vrije dag met de jongens en we deden boodschappen – zoals altijd – gingen op de koffie bij Lot, een stukje fietsen en eten bij Robin en Mees omdat papa en mama er niet waren. Een heel fijne dag was het, en ik legde hem weer vast. Kijk mee:).

Morning B! Deze kruimel is op tijd wakker, dus we knuffelen samen in het grote bed en doen alles vooral op z’n elfendertigst en dat is heel chill.

Klaar voor vandaag. Ik maak ontbijt onder toeziend oog van mijn kleine schaduw. Deze volgt me op het moment o-ver-al.

Morris slaapt weer uit, maar we hebben nog een planning vandaag dus Benjamin en ik maken hem samen wakker. Tijd voor ontbijt!

VRIJDAG! Één van m’n lievelingsdagen. Boodschappen doen met de jongens en gewoon lekker tijd met z’n drieën.

Morris wilde gisteravond weer naar tante Lot, maar toen was het al bedtijd en werd het Facetime. Ze is vandaag vrij en dat laat Morris zich niet twee keer zeggen. Hup die auto in en gaan met die banaan. Maarliefst twee hele minuten rijden ook. Ze heeft ook nog eens brownie gemaakt, dus we komen precies op het goede moment.

Nijntje Kiekeboe! Kennen jullie dat nog? Ik had er nooit van gehoord, maar Lot heeft hier als kind mee gespeeld en iedere keer als Morris nu daar komt moet dat spelletje uit de kast.

Brownie met witte chocolade. En hij is nog een beetje kleffig aan de binnenkant. Lekker.

Lust Morris ook wel. Haha. Van Gansewinkel is er niks bij. Hij deelt met Lot.

Komiek.

De beste boodschappenhulp!

Ennn daar sta ik weer. Appels te chillen in de Lidl omdat mijn jongste kind anders stikt in de schil en mijn oudste de schil niet lekker vindt. #MOMLIFE

 

Hij krijgt die appel nooit helemaal op, maar hij vermaakt zich er het hele supermarktbezoek mee. Hebt d’r geen kind aan zo.

Morris is z’n stickers vergeten bij Lot. Hij is nu al geobsedeerd met Sinterklaas. Geen idee hoe dat kan.

We halen onderbroekjes en hemdjes voor Morris bij de Zeeman, en ik neem nog een fijne trui voor thuis mee voor vier euro.

We eten samen een worstenbroodje bij de Hema.

En daarna doen we nog even een rondje. Ik druk wat foto’s af en Morris vermaakt zich ondertussen met een mandje. Fantastisch speelgoed.

APPIE!

Mandarijntje delen terwijl Morris spelletjes speelt en ik door de winkel ren voor m’n boodschappen. Alweer #MOMLIFE.

Hij kan me zo goed helpen. Deze leeftijd vind ik echt fantastisch.

Zo. Wagen volgeladen. En dat allemaal weer voor €80. Blijft een uitdaging.

Thuis wordt er meteen verder gespeeld. Ik ruim ondertussen de boodschappen op. Het keukentje is echt Benjamin zijn favoriet op het moment. Speelt hij zo veel mee.

Deze is fan van alles met wielen.

En van knuffelen zijn we ook allebei fan. Zo lief.

Benjamin slaapt niet zo lang als normaal, dus als Koen thuis is halen we hem samen uit bed.

En Morris ook, want we gaan even op de fiets naar Robin en Mees. Het is mooi herfstweer. Lot en Flip komen ook nog even gauw voorbij.

Allemaal geen fan van ganzen, maar die besluiten wel lekker de weg te versperren. Fantastisch echt. Joe.

Ze gaan toch maar opzij. Bedankt hè.

Lot en Flip slaan af, wij fietsen door.

Geluk<3.

Robin en Mees zijn bezig het slaapkamertje van de jongens daar een beetje te veranderen. ZO leuk! Benjamin wil vooral knuffelen met Robin.

Morris verkent de boel even.

Papa en mama zijn er niet, dus we sturen hen deze foto van ons zessen. Morris had er niet per se heeel veel zin in, maar ik vind ‘m toch leuk. De foto. Morris vind ik altijd leuk.

When je oom stroopwafels eet.. Sharing is caring.

Avondeten. En maar zwaaien. Benjamin is net de koningin, werkelijk waar. Hij heeft de hele dag minimaal één hand in de lucht om te zwaaien.

Soep met ballen!

Kipshoarma. Heeel lang niet op, maar zo lekker.

Op naar huis!

Nog heel even een boekje lezen. Die broek is uit omdat hij door het water van de katten kroop. Leuk om mee te spelen.

En weer boekjes lezen. Koen z’n broek is uit omdat hij z’n joggingbroek aan ging doen. Haha. Veel broekloze mannen hier in huis.

Ik leg Benjamin in bed, en Koen en Morris lezen nog even verder op Morris zijn kamer. Standaardritueel.

Wij gaan de bank op voor een paar afleveringen Love Island. We zijn niet zo aan het bingewatchen als de eerste twee series, maar het blijft vermakelijke televisie voor als we geen zin hebben in iets ingewikkelds. Morgen hebben we een helemaal vrije zaterdag en dat is ook fijn! We gaan op pad voor kleding voor de jongens. Hoe dat ging zien jullie in de weekendplog!

Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Romy

  Oké dit is misschien een rare vraag hoor, maar ik vraag me oprecht af waarom jij je boodschappen altijd op de passagierszetel zet? Ik zag het laatst ook in een vlog toen je pakketjes ging wegbrengen, als je dan eens heel hard moet remmen flikkert de hele boel toch om??

  • bijzonderkleinwonder

   Hahaha ik moet hier heel hard om lachen! Helemaal geen rare vraag hoor. De kofferbak ligt altijd aardig vol met de kinderwagen enzo, en ik vind het juist in de kofferbak allemaal heel snel omvallen en op de passagiersstoel niet, als je de tas schuin genoeg zet. De logica van boodschappenvervoer.

   • Romy

    Ah ja natuurlijk, jij hebt die kinderwagen ook nog mee te zeulen… (hieraan merk je dus dat ik nog geen kinderen heb, haha!) Het klinkt inderdaad heel logisch nu je ‘t zo zegt. 😀 leuke plog trouwens! xx

 • Carleen

  Als ik vragen mag wat voor kleur verf is datvindt hem super mooi.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!