PLOG288: LEKKER IN M’N VEL

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen en een nieuwe weekendplog van vrijdag, zaterdag en zondag. Op vrijdag had ik mijn vaste dag met de jongens en echt, daar was ik aan toe. Het is de afgelopen weken een beetje rennen en vliegen, dus zo fijn om dan eindelijk weer een volle dag met z’n drieën te hebben! We sliepen uit en deden boodschappen – I know: klinkt saai maar blijft een favorietje hier. Zaterdag en zondag waren dagen zonder verplichtingen, op voetbal na dan, maar met bijna alleen maar buiten zijn én tijd met z’n vieren. Kijk mee!

Vrijdagochtend! Voor het eerst deze week worden we wakker en hoeven we helemaal niks. Fijn! Benjamin neemt het ervan en probeert ook te vloggen. We starten megasloom op, ontbijten met z’n drieën en gaan dan boodschappen doen.

Lidl! Soort synoniem voor ‘appel’ bij onze kinderen.

Als we het hele rondje gehad hebben – iedere week hetzelfde – en de boodschappen binnen zijn is dit het laatste station: croissantjes. En dan met een bloedgang naar de kassa om te vragen of je ze al op mag eten.

Na de Lidl door naar de Ap. Met twee lopende kinderen.. Wat worden ze groot.

Hij kijkt heel boos maar hij is eigenlijk heel blij. Haha. Ff gauw Facetimen met de wederhelft omdat ik iets moet vragen.

We zijn weer thuis. Nog even spelen en dan leg ik deze druif in bed.

Ik krijg dit doorgestuurd. Moet hier zo om lachen. Voetbalplaatjes! Koen..

En Robin! Koen was er heeel blij mee. Zo wakker ziet ie eruit hè. Foto’s zijn laat op de avond gemaakt en dat is misschien ergens een beetje te zien, maar ik vind ze wel leuk. Goed voor ‘t familiealbum, zeg maar.

Ik heb trek dus ik maak dit.

En als avondeten is het ravioli gevuld met spinazie, met parmezaan en knoflook en ui. Vinden we allemaal echt heel lekker.

Ik was nog iets vergeten in de supermarkt – story of my life – dus als de jongens slapen ga ik nog even gauw op en neer naar de Plus.

En dan gaan we de bank op. We kijken een paar afleveringen Temptation, en daarna de finale van The Voice. Ik vind het leuk dat Dennis wint.

Zaterdagochtend! Lekker uitgebreid in de douche geweest: daar knapt een mens van op.

We hebben met Anne afgesproken bij het Speelbos op de Maashorst. Ze maakt weer een paar foto’s van ons met z’n vieren. Deze plek is dus echt zó’n aanrader als je hier uit de buurt komt! Kan niet wachten tot het mooi weer is – als in qua temperatuur ook – en we hier gewoon met een kleed en een grote tas met eten de hele dag kunnen uithangen. Echt heel leuk.

Dit koppie. Die vreet je toch op?

En deze ook. Ik, in ieder geval;’).

Kijk die lange benen! Te korte broeken for life hoor met hem. Lastige tussenmaat!

Ik moet even naar Viviën om weer wat door te spreken en mijn lievelingstrui – die ik dus vandaag aan heb – is vanaf de week na carnaval weer leverbaar!

Zomerse etalages.

Thuis! Lunch!

Koen maakt even een foto’tje voor de winactie van de kaartjes van het Feel Good & Shop event in maart. Kan die mooi meteen online!

Ik bakte gisteren kaneelcake met Morris, en daar eten we met z’n vieren een stuk van. Slagroom erop, en confetti. Kleine moeite, groots effect: de jongens denken meteen dat het feest is.

Is toch leuk; zo blij worden van je eigen spiegelbeeld dat je je zelf kusjes geeft in de spiegel? Lekker jong.

Morris en Junior. Ze zoeken elkaar steeds op. Als Morris op de bank zit kruipt Junior er tegenaan, en ze sjouwen zo het hele huis door samen.

We willen eruit, dus we gaan lekker wandelen. Hop, naar buiten toe. De banden van de kinderwagen zijn slap dus we wandelen naar auntie en onkel; die kan die bandjes gemakkelijk oppompen. Morris speelt even met Youk in de tuin.

En dan lopen we weer verder! Door naar het dorp.

Tandpasta halen bij de Etos. Waren zonder dat we het doorhadden door de voorraad heen, dus die vullen we even aan.

En dan weer terug naar huis. We lopen bijna 9 kilometer en de jongens chillen ondertussen lekker in de wagen.

Burgerlijk & co. aan de wandel. Heer-lijk.

Onderweg naar huis is het precies etenstijd: besluiten samen een frietje te gaan eten. Vindt deze kleine man zéker geen straf.

Ik neem een heel lekker broodje met kip een tomaat en ui.

‘EN IK DAN PAPA?’

Frietjes dippen. Mijn mannen<3.

Als we doorlopen naar huis komen we Robin en Mees tegen: die waren onderweg naar ons. We drinken even wat met z’n allen. Benjamin wil alleen maar knuffelen.

Zie Robin trots kijken.. Smelt.

Bedtijd! Het hele avondritueel is iets vervroegd dus de jongens gaan er op tijd in vanavond.

Wij kijken WIDM en gaan dan ook vroeg naar bed. Allebei heel moe.

Dat zijn nog eens tijdstippen op de zondagochtend. Morris kruipt rond half negen bij ons en valt dan nog even in slaap. Als hij wakker wordt slapen Koen en Benjamin nog, dus we kijken even TV in bed samen.

Rond tienen wordt deze ook wakker. We gaan ontbijten!

Die plooitjes. Echt. Die vind ik dus niet te doen. Overgebleven babyspekkies.

Lekker eten.

Ik ren even naar boven om iets te pakken en als ik in de gang sta zie ik dit. Ondertussen is net dat liedje van lang geleden, ‘life’ op, en ik word echt heel blij van dit tafereel.

Ik wil dus echt blotebenenweer. Niet altijd een panty of kousen onder een rokje maar gewoon hup jurk aan en gaan met die banaan. Deze hangt daar dus op te wachten. Ik had ‘m al even in de kast maar nog niet gepast – komt van Kiba – en ik vind ‘m zo leuk. Kan overigens ook best met een panty en boots en een en leren jasje, dus wat dat betraft.

Koen gaat naar voetbal en deze twee touren samen door de woonkamer. Waarom allebei op je eigen auto als je ook samen op één kunt?

Ik ga schoenen poetsen. Moet ook gebeuren. Ik voel me echt zo mama op dit moment. Die stond ook altijd schoenen te poetsen tot ze blonken. En nog.

Ik breng B naar bed en dan ga ik zelf ook nog heeel even liggen. Luie zondag.

Is maar ‘n kort powernappie, want we gaan naar voetbal!

In Wijchen. M’n hele span weer uitgeladen.

Benjamin en tante Mees.

Zonnebrilletje weer op hoor. Haha. Heel eerlijk, daar word je toch blij van?

Ennn daar gaat ie weer.

Toch een beetje genetisch bepaald dit. Voetballen en eten..

‘Benjamin, zullen wij altijd beste vriendjes blijven?’ Dat zei hij echt. Benjamin was het gepluk al snel zat maar mij kon je zo van de vloer af schrapen. ZO schattig.

Als je onderweg een krukje tegenkomt moet je daar uiteraard even op. Welja.

Het is rust en er wordt wat lekkers gehaald.

Groen veld.

De zon op m’n gezicht, jas over de reling omdat die echt niet nodig is zo in het zonnetje, en met z’n allen bij elkaar: niet heel veel meer nodig.

Gelijkspelletje vandaag: de wedstrijd is afgelopen.

We drinken wat op het terras. Nog steeds in het zonnetje.

De jongens spelen nog wat en dan gaan we weer naar huis!

Pitstopje bij de Plus.

En dan zijn we thuis en zit het weekend erop. Ik maak pasta voor de jongens, en dan gaan zij in bad en naar bed en wij de bank op. Het was een heerlijk weekend en ik zit zo goed in m’n vel. Maar echt. En van die veronderstelling word ik dan weer extra blij. Komende week is een leuke. Mooi weer, leuke afspraken ENNNNN dinsdagavond krijg ik m’n beugel. Niet dat dat an sich nou zo’n feestelijke aangelegenheid is, maar ben wel heel blij als de boel straks recht staat. Jullie gaan ‘t ongetwijfeld weer zien volgende week. Voor nu bedank ik je voor het lezen, hoop ik heel erg dat je een fijn weekend had en wens ik je een mooie week toe!

 

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Marloes

  Die ravioli!!! receptje? ☺️

  • Siger

   Ben ik ook benieuwd naar. En van de kaneelcake 🙂

 • Marloes

  Genieten hè dit mooie weer!
  Ik weet dat jullie de woning zo hebben gekocht, maar enig idee wat er op de keukenmuur zit? Vind die grijze muur echt top eruit zien 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!