PLOG298: STAPPEN IN ROTTERDAM

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! De nieuwe week is weer begonnen. Ik ben er bijvoorbaat al blij mee, want a. lang weekend voor de boeg, en b: DIE TEMPERATUREN. Daar wordt deze nu al blij van. Vandaag is het nog niet heel denderend, maar we hebben wel weer een plogje van afgelopen weekend. En het was er een voor in de boeken hoor. Vrijdag begon met boodschappen én geklus in de garage – lees: mijn kast is af – en eindigde in Rotterdam. Daarvan plukte ik zeg maar zaterdag de vruchten, en zondag was weer voor voetbal, zoals altijd. Oh en ik maakte per ongeluk heel veel selfies. Zat prima in ‘t zelfvertrouwen denk ik dit weekend:’). Komen ze!

Het is vrijdagochtend. Morris speelt, Benjamin slaapt nog en ik sta soep te koken voor vanavond. Ik ga stappen in Rotterdam met Tina en kom morgenvroeg pas weer thuis, maar ik ga niet weg zonder dat zij wat te eten hebben. Moederkloek much.

Ik ben nog steeds zo blij met deze wand! En de wandplank doet boven ook top dienst.

Nou hij is boven water hoor. Om ELF uur heb ik ‘m wakker gemaakt. En hij lag er om 19:00 uur in gisteravond. Ik vraag me oprecht wel eens af of dat slaapgedrag van hem normaal is. Nouja. Hij gaat er in ieder geval blij van kijken.

Kan nog blijer ook, blijkbaar.

Eric is er weer om verder te gaan met mijn washok. De kast wordt gezet. Of in ieder geval de buitenkant. Dat staat.

En de eerste deur zit erin. Het interieur van de kast wordt komende week gemaakt. De machines komen van de grond en er komen vakken en schappen, maar dat laat ik je volgende week zien.

Mama komt even hoi zeggen.

En dan gaan we door voor de boodschappen. We gaan alleen naar de Ap deze week. Morris heeft z’n vriendin aan de kassa alweer gevonden. Hij mocht hier overigens inlopen hoor; ‘t is niet zo dat hij in iedere supermarkt zelf achter de kassa gaat staan. Haha.

Karretjes terugbrengen!

Thuis bak ik een eitje voor de timmerman en voor mezelf, eten de jongens hun boterhammen en breng ik Benjamin naar bed. Morris is heel moe dus wil even hangen met een filmpje. Tutje, Netflix en de sloffen van z’n moeder. Prrrima.

KIJK DAN! Echt, de huisvrouw in mij wordt hier zo blij van. De binnenkant van de kast nog, de plinten nog, de verwarmingen nog, en dan moet de schilder er nog door, maar het begint ergens op te lijken.

Deze man. We moeten ‘m gewoon weer wakker maken!

Tien appt me foto’s door: die is al in het Bilderberg. Hebben een upgrade gekregen. Kan slechter.

Ik ben klaar om te gaan! Ik heb m’n spullen gepakt, nieuw truitje aan: op naar Rotterdam.

Dit. En dat je jezelf dan afvraagt waarom je in hemelsnaam gaat.

Eentje van deze onderweg. Is niet gek! Ik ben ineens kneiterverkouden. Lekker staaltje timing.

Rotterdammm.

Ben er! Ik heb echt zóveel zin hierin. Tien en ik hebben dit maanden geleden al afgesproken: gewoon een keer een avond lekker eten en een borrel drinken samen een hoewel ik het echt een ding vind om dan een nacht van huis weg te gaan voor mezelf – dit is de tweede keer in zeven jaar – vind ik het als ik er eenmaal ben vooral heel erg leuk.

Lekker lang gedoucht, laagje plamuur erop..

En kleren aan! We hebben om 21:00 uur gereserveerd.

M’n glittershirt blijft favoriet voor dit soort dingen. Altijd goed!

Klaarrrrr. We gaan!

We lopen naar Café in the City. Sushi eten!

Honderd duizend pogingen tot een gezellige selfie voor in de plakboeken..

Tot we bedenken dat er ook zoiets is als een zelfontspanner. Joe joe. De rest van de avond maak ik geen foto’s. Sterker nog: ik heb m’n telefoon gewoon de hele avond niet.

Tot dan, blijkbaar. Maar dat zie ik zaterdag halverwege de dag pas. Haha. We blijven de hele avond in de City tot die dicht gaat; dan verhuizen we naar The Oyster Club. We zijn rond vijven weer in het hotel en dan kan ik niet slapen, de held, dus uiteindelijk halen we de hele nacht door. Het was echt een heel heel heel leuke avond, zeg maar.

Tien heeft blijkbaar wel nog een fotootje gemaakt. Haha. Wat een avond was dit.

Je hebt vermoeid, en heeel vermoeid. Haha. Ik wacht tot ik weer mag rijden en ga dan terug naar huis! Ik kan me niet herinneren dat ik voor het laatst een nacht helemaal niet geslapen heb. Dat was héél lang geleden.

Eenmaal thuis is opa er even. Kijken naar de garage!

We hebben een mega luie zaterdag. Bankhangen, chillen, en ik doe nog een powernappie. Dat moest.

We eten vette hap. Heb ik echt méga zin in. Dat krijg je ervan hè.

Robin en Mees komen even langs. Benjamin is door zijn waterpokken mega hangerig, maar als hij Robin ziet..

Niet. Haha. Kijk die snoet!

Hangjeugd.

Boekjes met tante Mees.

Alles aanwijzen. Dat is nieuw. Wijzen en benoemen. Hij gaat ineens zo snel, die kleine man.

Bedtijd! We brengen de jongens samen naar bed.

En als ze slapen en Wen er is om op te passen – zo lief – gaan wij naar de verjaardag van mijn schoonzus in Den Bosch. Daar maak ik geen foto’s omdat niet iedereen dat chill vindt, maar het is wel leuk om iedereen te zien!

Ik ben de Bob. We blijven een paar uur en gaan dan weer richting huis. Die nacht slaap overslaan begin ik nu toch wel een beetje te voelen, zeg maar.

Nog even bankhangen met Wen, en dan gaan we slapen!

Chillmodus op zondag. Koen en Benjamin slapen uit, Morris en ik gaan samen naar beneden. Ik doe alvast wat aan m’n gezicht en we maken puzzels samen. En ik pak het verkeerde kleed: check die kattenharen. Brr. Rondje wasmachine en droger, en snel.

Uitgebreid ontbijten in het weekend betekent warme broodjes met vruchtenhagel voor deze. En die zijn life.

Als Benjamin gegeten heeft kun je het beste gewoon een schoonmaakploeg laten komen. Rijstwafels met chocopasta betekent chocopasta van z’n tenen tot z’n kruin. Maargoed. Lekker is het wel.

Ik werk een beetje, Benjamin doet nog een tukkie, en dan gaan we de deur uit.

Voetbalzondag! Hierna nog maar vijf..

Gaatie. Speedy Gonzales.

Na de wedstrijd knuffels met papa.. Hoe veel van dit soort foto’s zouden jullie de afgelopen jaren al gezien hebben?

Mijn mannen<3.

Een van Koen z’n teamgenoten is papa geworden. Ik kan het echt niet laten; even babyknuffelen! Blijft heerlijk. En ze is zo zoet. En klein. En dan kijk ik naar Benjamin en dan snap ik gewoon niet dat hij anderhalf jaar geleden ook nog zo was.

Dit is nieuwe mode. Lolly’s dippen in water. Schijnt top te zijn.

‘Kom Benjamin; we gaan naar huis.’

Hij lacht weer hoor! Ik hoop dat hij zich komende week iets lekkerder in z’n hum voelt dan afgelopen week.

En zo niet is het ook oké, want kijk ze nou. Ik ben zo bizar trots op die twee kleine apen.

Thuis: gauw eten maken voor de jongens. Ik ga voor hun lievelings.

En dat valt in de smaak. Pasta met parmezaan: altijd goed!

Als ik de garage inloop valt nog steeds niet meteen het kwartje dat dit nu aan ons huis vast zit. Geen garagedeur meer, geen betonstenen meer, maar gestucte wanden en tegels op de vloer.

Voetbalwas erin.

En deze in de oven! En dan zit het weekend er weer op. Ik maak deze plog nog, en we gaan op tijd naar bed. Poging tot uitgerust aan de week beginnen. Komende week heb ik een paar leuke afspraken, en we hebben een lang weekend voor de boeg. Heel veel zin in! Zondag zijn we aan zee met mijn schoonouders, dus dat zijn goede vooruitzichten. Hebben jullie plannen met Pasen?

Dankjewel weer voor het lezen! Geniet van de lente komende week.

Recommended Posts
Comments
  • Inge

    Hoi Michelle, weet jij toevallig welke kleur er op de muur in jullie woonkamer zit?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!