PLOG301: KONINGSDAG

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal! Ik ben er vandaag weer met een nieuwe weekendplog. Ik maakte foto’s van onze vrijdag, zaterdag en zondag, en dat waren ondanks de knoop in mijn maag waar ik gister al over schreef echt heel fijne dagen. Met fijn gezelschap, lekker eten en drinken en een klein zonnetje. Een dag met Wendy en Bella, Koningsdag die zonder plannen toch heel gezellig werd en zondag? Juist ja, die raad je al. Ik houd ‘t intro lekker kort vandaag, want deze stukjes zijn an sich al meerrr dan lang genoeg. Komen de foto’s!

Het is vrijdagochtend. We hebben met Wendy en Bella afgesproken en ik wil eigenlijk eerst nog boodschappen doen, maar de jongens spelen heel lief en ik vind het zo’n gehaast, dus dat doen we mooi niet. Junior doet een tukkie op ons bed. Strafbaar, want daar mag ie niet komen, maar ik kan hem ook niet wakker maken als ik dit zie.

Meesje komt mijn laptop even halen; die heeft Robin nodig voor een event met zijn nieuwe bedrijf. Heeft ze dit kleine bosjes bloemen voor me bij. Zo leuk. EN met ranonkels en ik hou van ranonkels.

Moekeloek van de vrijdag. Zit lekker; ook niet geheel onbelangrijk.

Ik haal Wen en Bel op met de jongens – die overigens helemaal door het dolle zijn – en dan gaan we hier naar toe.

M’n kleine grote vriendin. Wordt deze zomer gewoon 12!

We zijn bij Hullie. Dat is in Uden, en ik ben er gewoon nog nooit geweest met de jongens. Komen echt wat tekort, die twee;).

Zitten ze hoor.

We doen even een verkennend rondje, en dan gaat Bel met de jongens spelen.

We lunchen met z’n allen. Ik neem een uitsmijter.

En kijk deze in z’n handjes klappen als hij zijn pannenkoek eindelijk voor z’n neus heeft.

Deze foto. Haha. Na de lunch gaan we naar buiten!

Benjamin heeft de Bella-echo aan vandaag, in plaats van de mama-echo. ‘Bellllllla’.

<3

Ik ga altijd alleen met de kindjes naar Monkeytown. Dat is prima te doen, maar dan heb je zeg maar niet per se heel veel tijd om te blijven zitten. Vandaag ben ik helemaal uit de gratie en zit ik lekker met Wen op het terras terwijl de kindjes zich vermaken. Zo fijn. Weekend inluiden.

Let op die handjes..

Morris moet uiteraard ook mee, dus hop, hele span vol en gaan met die banaan.

Mijn kleine grote liefde. We zijn pas tegen vieren weer thuis, dus ik leg B niet in bed. Ze gaan lekker de tuin in, en als Koen er is maak ik eten en brengen we ze naar bed.

Ik kleed me om. Als je het niet weet: witte blouse, zwarte broek, hakken. Altijd goed. 

En ik doe mijn haar, en ik neem daar nooit de tijd voor maar ik vind het af en toe wel echt heel leuk zo.

We zijn in Eindhoven. We gaan eten met een collega en zijn vrouw.

En niet een beetje eten. Meine güte mensen, deze hoeveelheden. Echt niettt te doen. Ik neem fajitas en die zijn wel echt mega lekker. Het is sowieso heel gezellig.

Beste pepermolen ook! We zijn tegen middernacht thuis, en dan gaan we linea recta tukken. Dit was een mega fijne avond!

Zaterdagochtend. Ik pak dit pakketje van Campina uit, met de nieuwe boekjes van Katja Schuurman.

Ik ben een beetje verdrietig wakker geworden, en sowieso redelijk emo wel vanochtend, maar als B zo uit bed komt, met de koeienoren uit het Campina pakket, ben ik dat even vergeten.

Samen puzzelen. Alles is samen op het moment.

Bij gebrek aan oranje doe ik maar rood wit blauw aan vandaag. En ook nog in de verkeerde volgorde. 10 voor het idee, 5 voor de uitvoering zeg maar.

We zijn op de bouw bij Robin en Mees! Even kijken hoe de stand van zaken is. Het gaat echt niettt normaal mooi worden. Benjamin wil naar ome Robin.

Beste vrienden.

Kunnen we even smelten allemaal?

Hilarisch ja. Lekker jong.

Als we van de bouw af komen besluiten we door te rijden naar het dorp. Even een rondje wandelen is het plan. Koen vindt deze witte sneakers. Chill voor erbij. Wij noemden dit dus zaterdag zelf ‘vrijetijdsschoenen’. Echt. Hoe ouwelullerig wil je ‘t hebben?

De eigenaars van ons favoriete restaurant in Uden; Somm, hebben stadscafé geopend. Vandaag is de eerste dag en we besluiten even te gaan kijken.

Drie keer raden wie we zien zitten als we voorbij lopen! Juist. We besluiten even wat te drinken samen, dus we verhuizen naar een grotere tafel.

Ik ben nog steeds zo emo als de pieten, maar dat mag de pret niet drukken. Proost!

Het is lunchtijd. Koen neemt dit, wat echt méga lekker is.

En ik deze flammkuchen. Die zou ik serieus nu weer willen, zo lekker dat ie was.

Knuffelen! Morris slaapt in de kinderwagen, die was echt doodop, maar Benjamin is niet kapot te krijgen vandaag.

Hangen bij oma.

Mama gaat met de jongens een ijsje halen. Kan allemaal: zo fijn!

Borrelen. Dit doe ik serieus het liefste. De jongens spelen heel lief en eten lekker mee.

De ouders van Lotje zijn er ook, dus Morris gaat af en toe even kletsen. Als het bijna bedtijd is gaan we naar huis.


Dit schatje zal de tassen wel sjouwen. De jongens spelen nog heel even, maar ze zijn héél moe dus we leggen ze op tijd in bed. Deze dag liep zeg maar even héél anders dan we gedacht hadden, maar wat was het fijn!

Zondagochtend!

Ik ga douchen, en als de jongens dat zien willen ze ook. Dus. Tot zo ver op m’n gemakje groot onderhoud: we delen de douche gewoon met z’n drieën.

Deze man gaat na de douche door naar bed voor een tukkie.

Benjamin slaapt een hele poos, Morris en ik spelen samen, en dan gaan we richting Beneden-Leeuwen voor voetbal. Nog vier!

Zijn we.

Nog vier zondagen dit jongens. Dat worden me ‘n partij andere plogs vanaf de zomer! Haha.

Het bestaat nog: voetbalkantines met houten schrootjesplafonds en dito vloertjes. Bedenk er even bij dat het net zo rook als het eruit ziet. Haha. Niet best.

Jojoën is nog best ingewikkeld.

Papa kijken.

En samen spelen. Morris heeft het zichzelf gemakkelijk gemaakt, dat zie je wel.

Hij is normaal te klein om boven de sponsorborden uit te komen, maar als hij de kinderwagen dichtbij genoeg zet kan hij op het frame staan. Uitvinding van de eeuw vindt ie zelf: ‘zoooo dit is écht een goed idee hè? Jee jee goed idee’. Joe joe Morris, lekker bezig vriend.

De wedstrijd is afgelopen en ik zag toen ik aan kwam rijden al dat er tegenover de voetbalclub een Lidl is. Nou ben ik er vrijdag dus niet aan toe gekomen om boodschappen te doen, dus ik zie m’n kans schoon: even gauw de winkel in voor een paar boodschappen.

Deze twee genieten ondertussen van hun raketjes.

Als ik terugkom tref ik ze zo aan. Spot Benjamin, voor de oplettende kijker! Soms willen de grote jongens niet met ze spelen en lopen ze alleen maar in de weg, maar we hebben ook al een paar zondagen meegemaakt dat er juist alleen maar heel leuk met ze gespeeld wordt. Vind het altijd zo schattig als kinderen van die leeftijd, ergens tussen de 8 en 12, zo lief zijn met die kleine mannen.

Thuis kook ik Morris z’n lievelings. Pasta met een saus van gezeefde tomaat, italiaanse kruiden, fijngesneden groenten – dan ziet hij ze niet – knoflook, een bouillonblokje, laurierblad  en dan dus met parmezaan erover. Kind blij!

Als ze in bed liggen ga ik boven m’n kast uitmesten. En setjes maken ook.

Vind dit printje zo leuk! Op een donkerblauwe spijkerbroek en dan met een sneaker eronder. Ik maak foto’s zodat ik het niet weer vergeet. 

Zo. Deel 1 is opgeruimd. Lekker gevoel.

Moe maar voldaan. We kijken nog een paar afleveringen Ex on the Beach UK en dan gaan we op tijd slapen. Het was een fijn weekend. Emotioneler dan normaal, voor mijn doen tegenwoordig al helemaal, maar ik heb heel erg genoten van mijn mannen. Júist dit weekend.

Hoop dat jullie ook een fijn weekend hadden. Dankjewel voor het lezen weer!

 

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Robien

  Leuke en uitgebreide plog! Ik mis de vlogs wel, wanneer komen die weer online? Of maak je geen weekvlogs meer?

  • Zeker wel, vandaag komt er weer eentje online:)!

   • Robin

    Fijn, volg je nog niet zo lang dus dacht al balen als je nou zou stoppen haha! Leuk om een ‘doorsnee’ vrouw te zien in plaats van altijd die meiden met zo een instagram leven!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!