PLOG312: DE NIEUWE AUTO OPHALEN

 In Persoonlijk

Goede dinsdagmorgen lieve mensen! Tijd voor een nieuwe weekendplog. Deze week weer een dubbele, want ik begon op donderdag al met ploggen en stopte daar pas zondagavond weer mee. Vandaag zie je onze donderdag en vrijdag. Op donderdag ging ik iets later werken omdat ik het haar en de make-up van een vriendin deed, ging ik daarna door naar kantoor terwijl de jongens met mama en opa in de dierentuin waren, en gingen we ‘s avonds naar een bruiloft, en op vrijdag was ik even met de boys, ging ik daarna naar de kapper voor groot onderhoud en haalden we aan het eind van de dag eindelijk onze nieuwe auto op. ZO. LEUK. Ik denk dat het een gezellige plog is: kijk mee:)!

Donderdagochtend! Ik ga de deur uit, mama is bij de jongens en ze mogen hun wekelijkse spaarpotjeritueel doen samen.

Wendy en Bella hebben een bruiloft vandaag en mij gevraagd of ik hun make-upjes en Bella haar haar wildoen. Hier is het bijna klaar. Alleen nog even doorborstelen.

Knap kind. Zo groot al.

Schatjes.

Outfitje van vandaag.

Daarna door naar kantoor! Gauw aan de slag.

Deze plek op mijn arm. Meine Güte. Alle kleuren van de regenboog issie al geweest.

Mama gaat ondertussen met de kindjes en opa naar de dierentuin hier in de buurt. En ze stuurt heeel veel foto’s:

Bij de vogels.

Hand en hand. Broertjes. Door naar het volgende.

Nog meer vogeltjes kijken.

Kleine padvinder.

Opi en zijn achterkleinzoons.

Zo mooi. 85 jaar leeftijdsverschil.

Bij de vossen.

Pauze met een ijsje. 

Daar hebben deze twee nog nooit nee tegen gezegd.

Deze foto.. Kijk hoe hij straalt.

Petje af voor mam, die in haar eentje met een dreumes, een peuter en opa in de rolstoel door de dierentuin gaat, en dan ook nog iedereen een geweldige middag bezorgd. Heldin.

Als ik thuis kom van werk spring ik onder de douche: we hebben vanavond een feestje. Ik trek mijn Maje jurkje weer uit de kast. Krijg ik ‘s avonds heel veel complimentjes over: ik vind ‘m zelf ook echt nog steeds heel mooi.

Samen! Zo vind ik Koen op z’n allerknapst met kleren aan. Zeg maar. Haha.

Het feestje is méga gezellig. Vooraf dachten we dat we niet helemaal tot het einde zouden blijven vanwege de dagen erna en onze agenda, maar je raadt het al: missie gefaald. Was gewoon te leuk!

Tien appt mij vanaf haar vakantie: dit voor ons boys. Smelt.

Het is vrijdagochtend. We lamballen thuis, Koen gaat iets later naar kantoor, Menthe komt poetsen en Meesje keomt de jongens ophalen om iets leuks te gaan doen.

Ik mag vandaag naar de kapper. ZO veel zin in. Laatste keer was vorig jaar.. Ga maar na. Nu dus even flink de schaar erin.

Zijn we!

Lekker bonbonnetje bij de thee. Ik neem mezelf voor om niet te werken en gewoon lekker boekjes te lezen de hele tijd, maar dat lukt niet. Ergens ook wel gewoon lekker om daar in alle rust te zitten en een beetje mail weg te werken terwijl er aan je hoofd gefriemeld wordt. Normaal houd ik daar niet van maar bij de kapper is het anders.

E.T. phone home! Word je altijd zo knap van heè, zo’n hoofd vol folies.

Deze twee zitten ondertussen weer op hun eigen plekkie bij oma aan een rijstwafel en drinken.

Parasolletje erbij, slippertjes aan: ze kunnen het wel weer hebben zo.

Na bijna vier uur ben ik klaar! Dit is ervan geworden. Precies wat ik wilde.

Zo dus. Vind het echt heel mooi. Die kleur is zo fijn te onderhouden ook, omdat de uitgroei gewoon mijn eigen kleur is maar dan in de zonder-grijs-variant.

Als ik klaar ben bij de kapper doe ik wat boodschapjes en ik doe even een snelle lunch met Lotje.

Bij Floryn. Een nieuw zaakje in Uden. Of zaakje; zeg maar gerust zaak. Best heel groot is het. En bizar mooi qua interieur. Als het eten nou ook nog goed is..

Ik neem gamba’s in olie en die zijn in ieder geval heerlijk.

Als Koen thuiskomt uit zijn werk rijden we samen naar Van den Udenhout. We mogen de auto op gaan halen. Hier heb ik me dus echt zo verschrikkelijk op verheugd. We hebben gebak mee voor de mensen bij Audi.

Staat ie! Onder een rood doek. Zo leuk om dat eraf te mogen trekken.

En dan is hem dit! Ik kreeg heel vragen over welk model het precies is, dus bij deze: het gaat om de Audi A4 Avant S Line Black Edition. Hele mond vol, maar ziet er dus zo uit. Voor mij is het echt een droom die uitkomt om zo’n auto te mogen rijden dus ik ben als een klein kind zo blij. De jongens krijgen er van Audi een loopauto bij die in dezelfde kleur is gespoten als onze auto. Mega attent. Sowieso, en hier is precies niks gesponsord aan, want gewoon helemaal zelf gedokt, maar ik ben heel erg te spreken over Van Den Udenhout. Hebben ons heel erg netjes geholpen zonder opdringerig te zijn, de lijntjes zijn súperkort en ze hebben echt met ons meegedacht. Heel tevreden over!

Pas 9 KM op de teller. Heer-lijk.

M’n ogen gaan er zowaar half dicht van hangen, dus goed zwoel lookje wel dit, maar na ruim 2 uur bij Audi gaan we met een bloedgang richting de jongens. Het eerste stukje in de nieuwe auto!

We halen de jongens op, en dan wil Koen natuurlijk ook ff rijden. Ging overigens allemaal zonder ruzie en in goed overleg dit:’). We zitten echt als twee guppen te stuiteren in die auto.

Eenmaal thuis is het knuffelen met de boys geblazen. En dan boekjes lezen en naar bed. Ze zijn allebei héél moe.

Ik trek even wat anders aan, en dan kruipen we lekker samen op de bank. Ik ben zo fan van deze kleur groen. Vind ik echt heel mooi. Hoe de rest van ons weekend was zie je in het tweede deel van deze plog!

Hebben jullie al vakantie? Wij moeten nog twee weken werken allebei: dan is het zover. ZO. VEEL. ZIN. Niet normaal. Maar eerst nog een normale week, met beugeldingen, een etentje met Robin en Mees, en op zaterdag gaan Koen en ik samen naar Daydream.

Dankjewel voor het lezen weer:)!

 

Recommended Posts
Showing 16 comments
 • Linda

  Heerlijke plog! Je haar is idd echt heel mooi gedaan en die auto Daar krijg ik dus hartjes ogen van Kijk uit naar de rest van jullie weekend..

 • Femke Postma-Bouwens

  Echt heel leuk om te zien wat voor fijn weekend je hebt gehad! En wauw wat is jouw haar mooi, is nu meer in een soort lange bob geknipt he? Heel tof. Geniet van je week verder!! xx

  • bijzonderkleinwonder

   Ja nog niet helemaal een lange bob. Het valt wel echt nog een eindje over m’n schouders. Maar misschien dat ik het de volgende keer wel écht in een lange bob laat knippen. Dankjewel!

 • Ellen

  Wat een mooie, waardevolle foto’s van de jongens met hun opi. Ik kreeg er spontaan tranen van in de ogen :-)…
  Verder super leuke plog, Michelle! Geniet van jullie week.

 • Marloes W

  Wauw die auto! Dat hebben jullie goed gedaan!
  Hele mooie groene trui Michelle. Waar is die van?

  Bedankt voor de plog en fijne week ♡

  • bijzonderkleinwonder

   Van Kiba! Hij staat nog online onder ‘ontdekken’ zag ik net. Heel fijn ding!

 • Michelle

  Ziet er uit als een fijn begin van het weekend! Die foto’s van de jongens met jouw opa, zo mooi en waardevol! Je ‘nieuwe haar’ staat je goed!

 • Robien

  Er zou vrijdag toch een vlog online komen?

  • bijzonderkleinwonder

   In principe komt er op vrijdag een vlog, mits mijn agenda het toelaat te monteren. Was vorige week niet het geval dus die vlog komt vandaag of morgen extra online.

   • Robin

    Ohh oke op die manier! Ik volg je nog niet zo lang en laatst kwamen er ook een aantal weken geen vlogs online dus vroeg me af wat je uploadschema was vandaar!

 • Jacqueline

  Leuke plog weer! Wij gaan ook naar Daydream, misschien komen we elkaar nog tegen

 • Steffie

  Wat een mooi topje heb je aan op donderdag! Enig idee waar die van is?

 • H

  Heerlijke plog weer! En dat ‘groene’ setje zo gaaf! Mag ik vragen welke maat je van de rok draagt?

 • Mare

  Twee vragen:
  1. Is de rok ook van het merk Kiba?
  2. Zou je een blog willen schrijven over het spaarritueel en hoe jij de dingen financieel regelt/de jongens opvoed? Spaar je b.v. standaard de kinderbijslag voor later of niet? Hoeveel zakgeld krijgen ze? Ook heel benieuwd hoe dat bij Koen vroeger ging?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!