PLOG#55: TATTOO & BBQ’EN

 In Persoonlijk

Hele goede maandagmorgen! Wat een lekker weekend hebben we weer achter de rug! We hebben genoten van het lekkere weer, Koen liet zijn allereerste tattoo zetten, we gingen even winkelen met zijn drietjes en we hadden onze eerste buiten-BBQ van het jaar. Kijk je weer mee?

IMG_9210

Wakker worden met zijn drietjes is toch nét iets gezelliger dan met zijn tweeën! We slapen lekker uit en blijven nog een poosje in bed.

IMG_9211

Ik douche op mijn gemakje. Ook wel eens lekker!

IMG_9214

Papa komt wat brengen, dus die knuffelt even met zijn grote vriend.

IMG_9218

Ik ga mijn haar föhnen en ontdek een bak grijze haren waar je bang van wordt! Het zit in de genen denk ik; papa was ook vroeg grijs. Volgende week naar de kapper.

IMG_9224

Wij doen een rondje dorp.

IMG_9225

En we gaan lekker even lunchen!

IMG_9229

Ik neem een sandwich met serranoham, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. ZO LEKKER!

IMG_9235

Ik ben blij. Weekenden met mijn mannen zijn de allerbesten.

IMG_9230

Ik laat pasfoto’s maken voor mijn nieuwe paspoort. Blijft me een raadsel waarom dat van die ongezellige kiekjes moeten zijn. Maargoed, wat moet dat moet. 

IMG_9231

Even in de Ap voor een paar boodschapjes.

IMG_9234

Na ons rondje dorp rijden we even naar ons huis, en het dak zit er gewoon al op! Gaat zo snel ineens.

IMG_9238

Als we weer thuis zijn voed ik Morris, en daarna knuffelen we. Hij wil tegenwoordig het liefst zo veel mogelijk rechtop zitten en vooral ook hélemaal niks missen!

IMG_9239

Ik heb lekkere trek dus ik neem een beschuitje met muisjes. Zelfs na negen weken vervelen die nog niet.

IMG_9242

Dit is trouwens mijn übercharmante pasfoto. Kunnen we er weer tien jaar tegen!

IMG_9243

En dan gaan we weer op pad. Op naar Gilze voor Koen zijn allereerste tattoo. Ik geloof dat ik het spannender vind dan hij.

IMG_9247

Zo. Dat moet ‘m worden.

IMG_9252

Hier lacht hij nog! Haha.

IMG_9260

En hier valt het eigenlijk ook niet tegen. Koen zegt dat het voelt alsof iemand met een pen op je arm krast, maar dan wat scherper. Ik had serieus verwacht dat hij het súperpijnlijk zou vinden, maar dat blijkt dus niet zo te zijn.

IMG_9268

En dan staat ie erop!

IMG_9270

Net onder zijn elleboogholte dus. Ik heb het al eerder gezegd; ik ben echt geen tattoomens, maar toch vind ik ‘m wel heel erg mooi.

IMG_9274

We gaan naar papa en mama voor het eten. Maar eerst knuffeltijd, dat snap je.

IMG_9275

Mees en Robin hebben dit pakje bij de Hema voor hem meegenomen, voor zometeen op vakantie. Lief!

IMG_9276

Robin heeft een klein fotoboekje laten maken bij de Hema. Kijk dan hoe mini hij hier was! Hier voetbalde hij bij RKC; dit was het jaar dat Koen zijn trainer was en ik hem dus leerde kennen.

IMG_9278

We eten pasta pesto met zalm.

IMG_9279

Onder toeziend oog van Morris die in zijn wippertje op tafel ligt te chillen. Check die teentjes!

IMG_9280

En dit is mijn toetje. Tiramisutaart met Hugo. Kan slechter hè. Lekker vreetfestijn weer dit weekend.

IMG_9282

We gaan lekker in de tuin zitten. Als ik bij pap en mam ben realiseer ik me altijd extra dat ik dat thuis toch wel mis. Kan niet wachten tot het nieuwe huis klaar is en we ook lekker buiten kunnen zitten.

IMG_9288

Als het al lang en breed donker is wandelen we weer lekker naar huis samen.

IMG_9290

Wij gaan lekker slapen! Weltrusten!

IMG_9293

We beginnen zondagochtend zoals iedere andere ochtend: kolvennnn. Mijn favo bezigheid. We kunnen het maar weer gehad hebben.

IMG_9294

Die lieve baby van ons is nu al lekker verwend.. Papa en mama hadden gisteren nog wat mooie spulletjes voor hem voor op vakantie. Een kort broekje met een polorompertje.

IMG_9295

En dit mooie pakje van Petit Bateau. Dat had Morris ook in maat 44 en droeg hij heel veel na zijn geboorte, toen het zo warm was die eerste week.

IMG_9298

Morris en Koen slapen nog, maar ik ben klaarwakker, dus ik ga op het balkon zitten met een grote mok thee en een Linda. Het is nog vroeg, maar al zulk lekker weer!

IMG_9299

Deze kleine man is wakker!

IMG_9301

Even wassen en aankleden, en dan kunnen we er weer tegen. Romper en kort broekje zijn allebei van de Hennes.

IMG_9302

Ik doe de was, óók op zondag.

IMG_9303

En Koen maakt lekkere tosti’s! Altijd met een beetje chilisaus.

IMG_9305

We besluiten even naar Eindhoven te rijden om nog wat dingetjes voor Koen te kopen voor de vakantie. Dit jurkje is van Karen Millen, en de sandaaltjes zijn van Zara.

IMG_9307

Onderweg!

IMG_9308

Even een rondje Bijenkorf.

IMG_9312

We slagen heel goed voor Koen, en Morris vindt het ondertussen allemaal prima. Die heeft geen last van de warmte en slaapt lekker in de kinderwagen. Wel helemaal onderin met z’n beentjes opgetrokken; zo ligt hij heel graag!

IMG_9313

We gaan BBQ’en!

IMG_9314

Robin heeft de televisie buiten gehangen, dus we kijken de Wimbledon finale lekker in de tuin.

IMG_9319

Ik lig ondertussen heerlijk op een loungebedje in de zon. Genieten!

IMG_9320

Tijd om te BBQ’en dus. Wij zijn niet zo’n barbecue liefhebbers, maar Robin en Koen hebben een dealtje gesloten dat Robin het vlees grillt en Koen de BBQ daarna schoonmaakt, dus nu gaat het er toch een keer van komen.

IMG_9329

We hebben superlekker vlees en Robin bakt alsof ie het iedere week doet, dus eigenlijk zijn we gewoon de hele avond aan het eten. Er zijn ergere dingen;).

IMG_9328

Ondertussen kijken we de EK-finale en zet ik deze plog in elkaar. Ik kijk er ook zo lekker vrolijk bij hè? Haha. Wat was dit een geweldig weekend. Lekker weer, leuke dingen, fijn gezelschap.. Ik heb er ontzettend van genoten. Koen moet nog 2,5e week werken, en dan begint onze vakantie. Daar kijk ik zo naar uit! Komende week is voor mij weer net zoals voorgaande weken: ik heb een beetje werk te doen, wat leuke dingetjes op de planning, en verder zien we wel weer wat de week ons brengt!

Ik hoop dat jullie ook zo’n goed weekend gehad hebben. Hele fijne week voor nu! Bedankt voor het lezen. X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • 2momzs

  Goeiemorgen!! Leuke plog weer. Koen z’n tattoo vind ik wel heel vet, goede plek ook!
  Ik word helaas ook steeds grijzer, vooral na de bevalling vind ik steeds vaker een grijze haar ertussen.

 • Lieke

  Ahh heerlijk weekend! Lekker hè die zon, echt genieten vind ik dat 😉 En wat een leuke kleertjes zijn er toch voor baby’s!

 • Roos

  Ohhh grijze haren ! Het was me niet opgevallen hoor dus het valt vast mee 😉 nu dus naar de kapper voor een moeder kapsel? Kortpittig en rood :’) haha!

  Morris heeft zulke heerlijke wangetjes. Noah is nu er ook hard voor aan het sparen 🙂 leuke plog weer. Heerlijk weekend! Geniet van je week!

 • Kiki

  Super leuke plog weer! Echt leuk dat je eigenlijk al bijna meteen na de geboorte weer aan het ploggen was. Respect daarvoor! 😉 Nog een vraagje: Is jullie huis dat helemaal vanop de foto of maar een deeltje daarvan? Als je snapt wat ik bedoel? 😉

 • Melissa

  Leuk jurkje heb je aan! En wat heerlijk even rustig opstarten met thee en Linda, dat zijn van die kleine geniet-momentjes haha.

 • Anne

  Ziet er weer uit als een heerlijk weekend! Hopelijk eind komende week weer dat lekkere weer terug! Mooie pakjes voor Morris, heb dat soort pakjes nu ook gewoon in mt 80 voor onze Mees 🙂 Zitten vaak ook strak genoeg dat n rompertje niet nodig is en ze het dus niet te warm krijgen. De tattoo van Koen, ben geen fan van tattoos en zou er zelf niet snel aan beginnen, maar hij staat mooi en subtiel.
  Fijne week, xx

 • Isa

  Mooie tattoo! Goede plek ook. Oh enne, die pasfoto valt best mee hoor 😉

 • Jesje91

  Wat een mooie plog weer. Ik vind de tattoo wel heel erg mooi, mooie plek ook en gaaf lettertype.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!