PLOG#56: MIDDAGDUTJE & VERJAARDAG

 In Persoonlijk

Goedemorgen! Tijd voor weekend! Gisteren was het weer vrijdag-plogdag. De dag begon rustig, met het verschrikkelijke nieuws van de aanslag in Nice op televisie. De tv stond hier voor het eerst in hele lange tijd de hele ochtend aan. Morris en ik gingen even op bezoek bij oma, deden samen een middagdutje, we aten bij papa en mama en hadden ‘s avonds een verjaardag, waarna de dag bijna hetzelfde eindigde als hij begon, maar dan met het nieuws van de coup in Turkije. Een gekke dag dus. Kijk je mee?

2016-07-15 07.30.22 HDR

Dit is hoe wij in alle vroegte de dag beginnen. Met het vreselijke nieuws van Nice op het journaal. Ik kon vannacht niet slapen en had er dus al veel van gezien, en het laat me maar niet los. Zo intens verdrietig dat er wéér zo veel onschuldige mensen gedood zijn. Ik vraag me zo vaak af in wat voor wereld Morris op zal groeien.

2016-07-15 07.30.35

Terwijl we het nieuws kijken kolf ik. Morris slaapt nog eventjes.

2016-07-15 09.17.27

Mama komt even langs, ze moet even iets oppikken. Meteen even knuffelen met Morris dus.

2016-07-15 09.29.47

Ik maak me in de tussentijd klaar. Outfitje van vandaag. Schoenen van Michael Kors, de rest van Zara.

2016-07-15 09.31.15

Morris draagt vandaag een broekje van Name It en een shirtje van Prénatal.

2016-07-15 09.52.30 HDR

We gaan even op de koffie bij oma.

2016-07-15 10.05.51

En ze maakt een ontbijtje voor me. Beschuitje met hagelslag en boterham met ham en kaas. Lief!

2016-07-15 10.52.00

Morris wordt uiteraard uitgebreid geknuffeld door oma. Mama is er ook even. Zo leuk dat oma straks op Morris gaat passen als ik aan het werk ben. Fijn dat het zo kan.

2016-07-15 12.39.05

We zijn weer thuis! Tijd voor een schone luier.

2016-07-15 12.56.42

En voor een middagdutje in zijn grote bed.

2016-07-15 16.31.02 HDR

En ik doe een middagdutje in óns grote bed. Ben zo moe dat ik er maar gewoon even aan toe geef, en dat is eigenlijk wel heel fijn.

2016-07-15 16.12.38

Wij zijn wakker! Tijd om te voeden!

2016-07-15 16.50.04

Even spelen in de box. Check die lekkere spekkige bovenbeentjes. Morris wordt helemaal blij van de boxmobiel. Al bij de eerste klanken van het muziekje verschijnt er een brede lach op zijn gezichtje. Word ik heel vrolijk van.

2016-07-15 17.01.32

Ik doe ondertussen de was. All day everyday!

2016-07-15 17.05.43

Koen is thuis! WEEKEND!

2016-07-15 17.23.34

Papa wipt even binnen. Knuffeltijd!

2016-07-15 17.33.14

En mama ook. Morris is gebiologeerd door dit shirt van mama. Dat zwart-witte is natuurlijk súperinteressant.

2016-07-15 17.32.24

Mama kwam even langs omdat ze dit voor me heeft opgehaald bij de apotheek. Derde antibioticakuur in drie weken. Gaat lekker hè? Dit keer voor een blaasontsteking. Hopen dat ie aanslaat!

2016-07-15 17.41.05

Even wat strijk wegwerken. Moet ook gebeuren.

2016-07-15 18.14.06

Zo. Ik word altijd blij van stapeltjes gestreken frisse was. #housewivetothemax

2016-07-15 18.12.36

Morris krijgt even schone kleertjes aan. Voor de eerste keer een spijkerbroekje! Ik ben eigenlijk meer van de zachte broekjes voor zo’n kleine baby, vooral omdat het volgens mij gewoon het allerlekkerst zit, maar vind dit voor een keertje ook wel heel erg leuk!

2016-07-15 18.53.01

We eten bij papa en mama. Scampi’s als voorgerecht.

2016-07-15 19.00.45

En kipshoarma voor mama en mij, en kip met rijst en kerriesaus voor de jongens als hoofdgerecht.

2016-07-15 19.40.29

Papa geeft zijn kleine grote vriend de fles.

2016-07-15 19.40.34

En de jongens spelen Fifa. Uiteraard..

2016-07-15 19.58.06

Chillen in de tuin!

2016-07-15 19.59.23

Ik draag dit. Weer allemaal van de Zara.

2016-07-15 20.20.11

We gaan naar de verjaardag van mijn nichtje.

2016-07-15 21.22.34

Mama en haar broer en zus. Allemaal even gek op kleine Morris. Hij wordt iedere keer weer overstelpt met aandacht, en hij vindt het allemaal even prima. De hele avond even blij. Zo leuk om te zien dat iedereen zo vrolijk van hem wordt.

2016-07-15 21.31.05

We zitten lekker buiten! Kan prima.

2016-07-15 21.32.30

Samen met mijn opa’tje! Dit is de vader van mama. Inmiddels 83 jaar, maar nog steeds opgewekt en vrolijk. Oma – zijn vrouw – is komende zomer vier jaar geleden overleden, maar opa maakt er nog steeds het beste van en is altijd even positief. Ik vroeg of deze foto in de plog mocht, en dat wilde hij wel zei die, vond ie leuk! Dus bij deze;). Haha.

2016-07-15 21.36.40-1

Robin is er natuurlijk ook. Altijd even knuffelen wij. We hebben een supergezellige avond.

2016-07-15 23.32.46

Als we om 23.30 thuiskomen staat het nieuws bol van de coup in Turkije. Ik volg het op de voet. We hebben kennissen in Istanbul die middenin de oproer zitten, en daarmee heb ik lang contact op Whatsapp. Inmiddels is het 2.00 en ga ik zo toch maar naar bed. Wat een gekke dag was dit. Beginnen met naar nieuws, en eindigen met naar nieuws. Ik vind mijn site niet de plek om politiek gerelateerde uitingen te doen, maar ik vind het wel heel erg dat er steeds zoveel onschuldige mensen met zo veel ellende geconfronteerd worden. Niet alleen vandaag, maar iedere dag, op zo veel plekken op de wereld. Ik begrijp gewoon niet hoe dat de bedoeling kan zijn. Laten we maar gewoon hopen dat morgen weer een mooiere dag wordt.

Ik wens jullie ondanks al het nare nieuws van de afgelopen dagen een heel fijn weekend toe! Bedankt voor het lezen en veel liefs. X

Recommended Posts
Showing 14 comments
 • upje

  Ai, ben je al met de antibiotica klaar als jullie op vakantie vertrekken? Ik wist dat zelf niet, maar blijkbaar is de combinatie ab en zon echt niet ok en loop je dan risico op brandwonden ed :s. Npu ja, hopelijk slaat het vooral snel aan idd!
  Ik word altijd zo blij van jouw familiefoto’s. Je ziet idd dat er van Morris (maar ook jijzelf) erg veel gehouden wordt. Heerlijk! Dat moeten we toch maar vooral vasthouden in tijden van zoveel triest nieuws, denk ik dan. Het is het enige wat we kunnen doen he …
  Prettig weekend!

  • Michelle

   Oh dat wist ik inderdaad ook niet! Maar dan ben ik er als het goed is weer vanaf! Wat leuk om te horen. Ik vind het ook zo mooi om te zien hoe gelukkig iedereen van Morris wordt. Je hebt helemaal gelijk; dat is echt het enige wat we kunnen doen. En een beetje tolerant en verdraagzaam zijn naar elkaar. Dat zou al zo helpen. Jij ook heel fijn weekend!

 • Mathiske

  Super vervelend dat je weer blaasontsteking hebt. Jeetje.
  Leuk al die familie kiekjes! Gezellig dagje zo, ondanks al dat rare en vervelende nieuws.
  Fijn weekend!

  • Michelle

   Ja ik word er ook wel een beetje moe van. Is gewoon vervelend! Maargoed, gaat weer voorbij! Jij ook fijn weekend!

 • 2momzs

  Heerlijk zo een middagdutje.. Het was een hele rare dag gister, ook weer tot half 2 snachts het nieuws zitten kijken.
  Hopelijk is de blaasontsteking snel voorbij en kan je lekker van je vakantie genieten.

  • Michelle

   Verschrikkelijk hè? Ik word er zo naar van. Wat een ellende op de wereld. Dat hoop ik inderdaad ook, komt ongetwijfeld helemaal goed!

 • Isa

  En we zijn weer bijgelezen, jippie! 😉 Al dat nare nieuws, bah. Hopelijk houdt het snel weer eens op. Er is zo veel moois op de wereld, laten we daar met z’n allen op focussen. Ik hoop dat die blaasontsteking snel over is. Zo veel antibiotica is niet niks!

  Geniet van jullie weekend, het weer zit goed mee! X

  • Michelle

   Ja echt hè? Het is om verdrietig van te worden. Dat hoop ik inderdaad ook. Komt weer goed hoor, is gewoon ff een beetje irritant! Hoop dat je een fijn weekend gehad hebt! X

 • Denise

  Wauw! Ik volg je al best wel lang, maar je behalen zijn om te genieten! Heerlijk ok te lezen zo, met een kopje thee of koffie. Ik leer hier zelf ook van, hierdoor kan ik voor mijzelf ook inspiratie opdoen! Jou verhalen die je deelt vind ik onwijs interessant en vermakend Michelle! Bedankt namens mij dat jij deze site bent gestart, want elke keer verheug ik mij er weer op om jou plogs met eventuele foto’s te bekijken en lezen!

  • Michelle

   Wat lief Denise! Dankjewel!

 • Roos

  Je plogs blijven hier wel favoriet hoor. En ik kan echt niet wachten tot noah van die heerlijke beentjes zoals morris krijgt ! Vind ik zoooo leuk! Spijkerbroekje staat ook meteen zo wijs. Ik wacht er nog even mee 🙂 fijn weekend meis. Dat nare nieuws probeer ik een beetje te mijden..noem het struisvogelpolitiek maar ik kan er gewoon niet tegen !

  • Michelle

   Haha ja die beentjes zijn zo lekker hè! Spijkerbroekje maakt inderdaad gelijk zo wijs. Ik vind het leuk voor een keertje maar houd het voorlopig ook bij de zachte stofjes. Oh Roos je hebt groot gelijk hoor, het is ook echt om naar van te worden. Hoop dat je een fijn weekend hebt gehad met je mannen!❤️

 • Anne

  Beterschap met je blaasontsteking! Hopelijk heb je er niet al te veel last van! Vraag me af en toe ook hardop af op wat voor wereld ik m’n kind heb gebracht. Maar hoop dat door alle liefde van dichtbij hij t toch heel fijn heeft/ gaat krijgen 🙂
  Spijkerbroekje staat heerlijk en die beentjes, I love it! Mees is op vakantie zo bruin geworden dat z’n plooien nog helemaal wit zijn, zo’n heerlijk gezicht 🙂
  Fijne zondag!

 • Angela

  Wat een heerlijke hechte familie hebben jullie. Zo leuk om te volgen. Mag ik eena vragen wat er door die scampi’s voorgerecht gaat? Zie deze zo vaak voorbij komen dat ik nu wel nieuwsgierig aan het worden ben.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!