PLOG61: MALLORCA #3

 In Persoonlijk

Hele goede vrijdagmorgen allemaal! Het is weer tijd voor een vakantieplogje! Inmiddels hebben we er alweer zes geweldige dagen op zitten hier. De afgelopen twee dagen – woensdag en donderdag – hebben we eigenlijk weinig anders gedaan dan de dagen hiervoor. We chillen op het balkon, liggen bij het zwembad, lezen veel en gaan in de avond lekker uit eten. Een heleboel van mijn lievelingsdingen achter elkaar dus. Omdat jullie het er unaniem over eens waren dat ik ondanks die eentonigheid tóch maar gewoon moest blijven ploggen heb ik dat ook lekker gedaan:)! Bij deze dus weer twee hele zonnige dagen op Mallorca!

IMG_9954

Wij beginnen de woensdag met zijn drietjes op het balkon. Ik heb gekolfd, dus Morris krijgt een flesje van Koen. Dat vinden we in de ochtend fijn, omdat we dan precies weten hoeveel hij binnenkrijgt om de dag mee te beginnen. Hij krijgt hier op vakantie twee keer een flesje, en drie keer de borst.

IMG_9955

Even spelen op het Ikea speelkleed. Die valt echt héél erg in de smaak. Morris ligt te kraaien van plezier als hij hierop ligt. Hij krijgt ook steeds beter door hoe hij bepaalde geluidjes kan maken door tegen dingetjes aan te slaan.

IMG_9958

Als Morris weer in zijn bedje ligt gaan Koen en ik boodschappen doen. Iedere ochtend hetzelfde ritueeltje! Deze doorkijkjes overal vind ik zo mooi. Ik hou van de zee.

IMG_9959

Als we ontbeten hebben gaat de poetsbrigade even aan de slag. Iedereen doet wat. Ik stofzuig de hele handel. Ideaal, binnen no-time is alles weer hartstikke schoon!

IMG_9961

Dit overhemdjurkje van de Hennes is favoriet hier. Vind het zo’n leuk ding, en het zit superluchtig!

IMG_9967

Toos Makeuploos zet een plogje  in elkaar! Die kwam ook meteen online woensdagochtend.

IMG_9969

Morris krijgt weer een voeding en wordt daarna even uitgebreid geknuffeld. Word zo gelukkig van mijn mannen. Ik ben een gruwelijke geluksvogel, en dat wist ik al, maar op vakantie komt dat besef altijd nog even extra hard binnen.

IMG_9970

Hoe degelijk; vrolijk worden van een gevulde fruitschaal! Haha.

IMG_9971

Meesje maakt weer lunch. Quesadillas dit keer. Lekker jonge, niet normaal.

IMG_9972

Morris slaapt weer, dus wij liggen bij het zwembad. Babyfoon mee en chillen maar. Fijn dat ik hem ondertussen gewoon kan zien liggen in zijn bedje. Als er iets is zijn we meteen boven.

IMG_9974

Ik lees boek nummer drie. Gaat goed zo!

IMG_9976

Als Morris rond 15.30 weer wakker is knuffel ik lekker met hem op de bank. Zo kon hij toen hij net geboren was úren liggen bij me. Inmiddels kijkt hij over het algemeen veel liever lekker rond als hij wakker is.

IMG_9977

Kijk ze liggen dan. Hepi en Hepi spelen samen een spelletje op hun telefoon.

IMG_9980

En dat zetten ze buiten voort. Haha. Volledige focus!

IMG_9983

We gaan weer bij de buren eten en ik ga voor een rode lip! Dat is honderd jaar geleden, maar zo voor een keertje vind ik het wel leuk.

IMG_9990

Ik heb even geen zin in een jurkje, dus ik ga voor een shortje en simpel t-shirt van de Hennes met hakken van Zara.

IMG_9995

Morris slaapt lekker in de kinderwagen. Dit boxpakje kreeg hij van Robin en Meesje voor de vakantie en komt van de Hema.

IMG_9996

Zo! Zitten we weer!

IMG_9998

Ik eet deze Gyozas als voorgerechtje.

IMG_9999

En deel weer sushi met Mees. Alweer, ja. Gewoon omdat het kan.

IMG_0002

We wandelen weer terug naar huis. Het ziet er zelfs in het donker mooi uit.

IMG_0003

Mama en Koen knuffelen met Morris. Die heeft de hele avond lekker liggen slapen in de wagen en wordt even wakker voor zijn laatste voeding. Daarna gaan we alledrie lekker slapen. Trusten!

IMG_0006

Donderdagmorgen! Zitten we weer! Koen leest het nieuws, Morris speelt op zijn kleed en ik drink een grote beker thee.

IMG_0007

Tijd voor een work-out! De hele tijd in bikini rondlopen maakt dat ik weer zin krijg om aan de bak te gaan. Alles wat ik aan heb is trouwens van Nike.

IMG_0008

Ontbijten met een gebakken eitje en heel veel andere lekkere dingen.

IMG_0018

Morris slaapt nog even, dus wij liggen alvast even een uurtje bij het zwembad tot hij wakker is. In de ochtend is het nog niet zo bloedheet en dat is heerlijk om de dag te beginnen.

IMG_0019

Als ik op de babyfoon zie dat hij wakker begint te worden gaan we weer naar boven. Even knuffelen met oma!

IMG_0022

Koen kijkt filmpjes op de iPad terwijl ik Morris voed.

IMG_0023

Na zijn voeding gaat hij weer naar bed voor zijn middagdutje. Wij wachten even tot hij in slaap is en gaan dan weer naar beneden. Dit jurkje van Zara is inmiddels minimaal een jaar of zes oud, en ik vind ‘m nu eigenlijk pas echt heel leuk! Vooral ook zo over mijn bikini.

IMG_0024

Het kan slechter hoor. Ik lees mijn boek uit en begin aan de volgende. Thuis ben ik altijd zo rusteloos en kan ik amper stilzitten; hier heb ik daar helemaal geen last van. Ik parkeer mezelf op zo’n bedje, pak er een boek bij en blijf vervolgens gerust een uur doodstil liggen. Daar is vakantie voor.

IMG_0030

Manlief doet een dutje. Pal in de zon. Dat kan ik op een of andere manier niet. Dan krijg ik het zo warm dat ik binnen drie tellen van dat bed afdrijf.

IMG_0031

Deze bloemen in de tuin bij het zwembad vind ik zo mooi!

IMG_0032

Ik maak een begin voor deze plog. Kan maar  alvast gebeurd zijn!

IMG_0034

Morris krijgt weer een flesje van zijn papa. Mét Airberlin slab om. Die kregen we in het vliegtuig onderweg hier naartoe. Dat broekje van ‘m is van Tumble ‘n Dry. Morris drinkt heel weinig; op een of andere manier krijgt hij zijn flesje niet weggewerkt.

IMG_0042

We gaan eten. Ik draag m’n nieuwe Hennes jurkje.

IMG_0045

Gezinsfoto<3!

IMG_0047

We zitten weer bij Ribello. Lievelings Italiaan. Ik neem Caesar salade vooraf. Als je ooit in Palma bent en je van Italiaans eten houdt is dit – volgens ons – echt een dikke vette aanrader!

IMG_0049

En penne a la boscaiola als hoofdgerecht. Lekker!

IMG_0051

Voor het eerst wil Morris niet slapen ‘s avonds. Hij ligt maar onrustig heen en weer te wiebelen in de Cybex, en zijn ogen dicht doen; ho maar. Komt gewoon omdat hij te weinig gegeten heeft. Kan een keer gebeuren.

IMG_0052

Koen en ik delen deze tiramisu nog als toetje en gaan dan met de taxi naar huis. Gauw Morrisje eten geven, want dat is nodig! Uiteindelijk liggen we iets na twaalven met zijn drietjes in bed en vallen we lekker in slaap.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien hoe wij onze dagen hier indelen. We doen eigenlijk praktisch niets, en dat bevalt uitstekend! Haha. Ik ga me nu gauw weer verplaatsen naar het zwembad! Bedankt voor het lezen. X

Recommended Posts
Showing 15 comments
 • Manon

  Weer dezelfde reactie maar wat heeeeeerlijk allemaal haha. Ik ben een paar jaar geleden op Mallorca geweest, prachtig eiland 🙂

  • Michelle

   Hahaha dat maakt ‘m niet minder leuk hoor;)! Ja wij zijn ook echt groot fan! Over Mallorca wordt altijd een beetje gedaan alsof ‘t maar simpel is, ten opzichte van bijvoorbeeld Ibiza, maar wij vinden het hier echt heerlijk. En Palma is zo leuk! Net Barcelona in het klein!

 • Anne

  Hihi super grappig, die eerste foto van Koen met Morris moest ik echt ff goed kijken wie die man was met die enorme bos haar ;)hij heeft het altijd zo netjes zitten en nu out of bed look haha. Maar ziet er allemaal heerlijk uit! Leuk he zo’n kleed? Is hier ook heel lang favoriet geweest en kunnen ze idd al snel op 🙂 geniet nog lekker verder! Wij gaan weer verder in de regen 🙁

 • Michelle

  Ja die rug was een tíkkie verbrand! Haha. Kan gebeuren! We smeren ons echt een ongeluk hier. Ik heb ‘gewoon’ mijn squats en lunges gedaan, en de buikspiertjes een beetje getraind. Fijn om even wat te doen, maar niet te veel en niet te lang hoor, daar heb ik zoooo geen zin in als het zo heet is!

 • Celia

  ziet er zoooo heerlijk relaxed uit zeg!
  als ik die foto’s steeds zo zie krijg ik ook onwijs zin om op vakantie te gaan!
  maar ben bang dat ik het iets te warm vind op vakantie.. toen het hier even warm werd was ik gelijk weer de hele tijd misselijk en moest ik steeds spugen! lijkt me zo zonde om dit ook te hebben op vakantie.

  vind je nieuwe jurkje van de H&M zo leuk! kan echt niet wachten tot ik weer mijn normale kleding aan kan!
  en ik kan ook niet wachten om mijn figuur weer terug te krijgen! al geniet ik ook van mijn buikje (buik inmiddels) haha krijg teveel opmerkingen of er geen tweeling inzit.. echt leuk dat mensen altijd een mening hebben!

  heb volgende week woensdag de 20 weken echo.. zoooo spannend!

  heb je de dubatti al ”off road” geprobeerd?
  wij wonen namelijk met 2 hondjes aan het bos, en hier laat ik ze dan ook 4 keer per dag uit.
  heb dus een goede wagen nodig om op onverharde paden te rijden en door lang gras.
  nu valt het me op dat 90% van de wagens enorm kleine voorwieltjes heeft en grote wielen lijken me een stuk fijner op onverharde wegen.
  en de dubatti ziet er mooi uit en heeft ook nog eens grote voorwielen.. 🙂
  dus graag je advies mocht je hier ervaring mee hebben.

  nog een hele fijne vakantie!!!

 • Amy

  Bij welke Ikea heb je dit leuke speelkleed gekocht ??
  Hou niet zo van speelkleden maar deze is vrij neutraal en is niet meteen z’n lelijk ding in je huis hihi
  Leuk polgje weer, Fijne vakantie nog !!

 • Janny

  Je plogs vervelen nooit. Zo leuk om te zien hoe leuk jullie het hebben op vakantie.
  Geniet er nog lekker van…

 • rosanne1998

  Ik vind jouw plogs echt leuk om te zien en te lezen!
  Wat lijkt me jullie vakantie heerlijk! Precies een vakantie waar ik van hou, lekker uitrusten en genieten van elkaar, de omgeving en het lekkere weer 🙂

 • rosanne1998

  Ik vind jouw plogs echt leuk om te zien en te lezen!
  Wat lijkt me jullie vakantie heerlijk! Precies een vakantie waar ik van hou, lekker uitrusten en genieten van elkaar, de omgeving en het lekkere weer 🙂

 • Lieke van Veen

  Ziet er echt heel gezellig uit! Geniet nog van jullie vakantie. Waar heb je die nike sportoutfit gekocht? Staat je echt leuk!

 • Lieke van Veen

  Ziet er echt heel gezellig uit! Geniet nog van jullie vakantie. Waar heb je die nike sportoutfit gekocht? Staat je echt leuk!

 • Jesje91

  Wat heerlijk om deze plogs te lezen. Krijg er helemaal een vakantie stemming van. Heerlijk! Die Quesadillas ziet er heerlijk uit, ik ga er eens een recept van opzoeken! Je hakken zijn echt super mooi.

 • Jesje91

  Wat heerlijk om deze plogs te lezen. Krijg er helemaal een vakantie stemming van. Heerlijk! Die Quesadillas ziet er heerlijk uit, ik ga er eens een recept van opzoeken! Je hakken zijn echt super mooi.

 • Inge

  Wat een fijne vakantie zeg! En wat een schatje 🙂
  En jij hebt wel heel mooie outfits zeg… Die sportoutfit van Nike vind ik ook toppie

 • Inge

  Wat een fijne vakantie zeg! En wat een schatje 🙂
  En jij hebt wel heel mooie outfits zeg… Die sportoutfit van Nike vind ik ook toppie

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!