PLOG#7: VRIJE VRIJDAG

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage

Vrijdag is mijn vrije dag, en omdat ik vandaag vanalles op de planning had leek het me weer een leuke dag om te ploggen. Ik draaide wasjes, haalde boodschapjes, lunchte spontaan met mama, kocht nieuwe – jawel u hoort het goed – sneakers, en eindigde de dag lekker op de bank met Koen! Kijk je mee naar weer een nieuwe plog?

IMG_3459

Ik word echt op m’n dooooie gemakje wakker. Ik lees het nieuws, wat blogjes en sta pas op als het zonnetje naar binnen schijnt. ZO lekker. Lui hè, had er echt even behoefte aan.

IMG_3466

Zie Pel z’n meest EVIL look ever. Hij is duidelijk not amused dat ik hem tot 9.00 in zijn uppie voor de slaapkamerdeur heb laten zitten. En dan kijkt ie me dus zo aan. Ik moet er stiekem heel hard om lachen.

IMG_3478

Trekt deze zich niet zo heel veel van aan. Die ligt gewoon hartstikke in de chillmodus. Hier ligt ie lekker in het zonnetje en dat bevalt duidelijk prima. Kan ik ‘m lekker over zijn buikje kriebelen. Crazy catlady hier.

IMG_3469

En jawel, mijn meest favoriete klusje om de dag mee te beginnen! Uitruimen dat apparaat.

IMG_3472

Tijd voor een ontbijtje. Beschuit, natúúrlijk, een banaantje, magere yoghurt en een grote mok thee! Zo, dan kunnen we er even tegen.

IMG_3474

Even opstarten met wat filmpjes op de Macbook. Ik zoek ook naar een mooie luiertas. Al een hele poos trouwens, want dat valt dus écht niet mee! Ik vind al die standaard luiertassen om héél eerlijk te zijn gewoon niet zo heel erg mooi, en mijn designertassentic helpt natuurlijk ook niet echt mee. Beetje zoeken naar de gulden middenweg dus!

IMG_3485

Dit is toch echt een giller? Wil ik mijn make-up doen, gaat dit dikzakje met z’n bevallige harige lijf op mijn make-up liggen. Ik denk een signaal dat ie me puur natuur het allerleukst vindt. Haha.

IMG_3486

Weer niets aparts vandaag; zelfde recept als iedere dag! Foundation, wenkbrauwen, eyeliner, mascara, bronzer, blush en highlighter. En lippenbalsem.

IMG_3487

Kleren aan en klaar is kees! Coltruitje is al jaren oud, van de Hennes, en de broek is een zwangerschapsexemplaartje van Queen Mum. Ben ik héél blij mee want hij zit echt heel erg mooi.

IMG_3505

We draaien wasjes vandaag. Een spijkerbroekenwasje om mee te beginnen.

IMG_3502

Ik moet wat boodschapjes hebben en ga dus even richting het dorp. Je kunt het op deze foto niet zo goed zien, maar m’n warme winterjas gaat niet meer dicht! Gelukkig heeft ie een dubbele rits, dus kan ik de bovenkant wel dichtmaken. Dat scheelt:)!

IMG_3491

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw.. Ik word zo blij van dit weer!

IMG_3490

Het is best behoorlijk koud, maar dat mag de pret niet drukken. Vind het zelfs ergens wel lekker. Die ‘warme’ temperaturen voor de tijd van het jaar zijn toch ook wel een beetje vreemd.

IMG_3492

Even door de marktstraat. Ik moet naar de Hema voor kledinghangertjes voor Frummel en naar de Blokker voor stofzuigerzakken, en dan kom ik mama tegen!

IMG_3494

En gaan we even samen lunchen. Het verbaast jullie vast niet dat ik mijn lunch op de foto vergeet te zetten, maar ik ga voor twee sneetjes desembrood met brie en een beetje bacon uit de oven. YUM. Ik krijg het met geen mogelijkheid allemaal weg want zó veel, maar het is heerlijk.

IMG_3495

Na de lunch even langs de Hennes om te kijken of er weer wat nieuwe dingetjes tussen hangen, maar ik vind ‘t allemaal niet héél denderend dus neem ik niets mee.

IMG_3496

Even bij The Sting naar binnen voor t-shirts met lange mouwen. Sinds ik zwanger ben draag ik die héél veel. Ze zijn er vanaf maatje XXS, (heel veel zwangerschapsmode gaat vanaf maatje S, en dat is in mijn taille ondanks mijn dikke buikje echt te groot; ik draag XS), ze zijn hartstikke lang en dus gemakkelijk door te dragen met een groeiende buik, de kwaliteit is supermooi – niet van dat doorschijnende stof – en ze zijn maar 15 euro. Ik ben fan. Ik neem een blauwe mee voor op mijn nieuwe spijkerbroek van Mamalicious.

IMG_3504

En dit is de buit na een rondje dorp! Stofzuigerzakken, wasmiddel, wasverzachter, vaatwastabletten, hangertjes voor Frummel en dat t-shirt voor mezelf.

IMG_3512

Ik heb m’n pijpje finaal leeg als ik thuiskom! Je kunt je misschien voorstellen dat het best een gesjouw is, met zes flessen wasmiddel en zo’n zak vaatwastabletten, dus ik ga heel even op de bank. Junior komt meteen bij me liggen met z’n pootje uitgestoken op mijn buik. Smelt.

IMG_3510

Ik lees op Dina’s site Dinastie een artikel over zwangere bloggers en zie mezelf in haar lijstje staan. Best een beetje bizar dat ik mijn naam zo tegenkom. Voelt onwerkelijk op een of andere manier, maar wel echt héél erg leuk!

IMG_3506

Zo typisch; ik ging naar de Hema voor nieuwe hangertjes voor Frummel, zitten we samen te lunchen, geeft mama me een tasje met de houten Hema hangers met schaapje! Die heeft ze al eerder voor me gekocht en vind ik heel leuk. Zo lief! Telepathie ook denk ik. Nu kan ik deze leuke pakjes die ik bestelde bij Nextdirect.com lekker in de kast hangen. Die site vind ik overigens echt een aanrader! Ze verkopen hele leuke spulletjes voor een hele leuke prijs. Dit was een setje van twee boxpakjes voor €15,-en de kwaliteit is écht heel erg goed. Valt niets van te zeggen toch?

IMG_3507

En deze twee pronkstukken mogen ook op de hanger. Polo van Ralph Lauren, truitje van Petit Bateau. Ik vind ze allebei he-le-maal geweldig.

IMG_3511

En zo ziet Frummel z’n kast er nu uit! Ik instagramde al dat het zo zielig is dat ons arme ventje straks bijna niets heeft om aan te trekken.. Ach, z’n moeder heeft ook graag wat te kiezen, en het zijn best veel verschillende maatjes, dus hij kan het toch niet allemaal tegelijk aan. Er zitten wel echt héle mooie dingetjes tussen.

IMG_3514

En dan is het 16:15 en is Koen thuis. WEEKEND. Ik heb vanmiddag leuke sneakers gezien, maar was te bezakt en bepakt om ze te passen, dus we gaan samen even terug. Op de fiets!

IMG_3518

Bij de Snuf&Shoe, mijn favoriete schoenenwinkel hier in de buurt. Koen vindt de sneakers overigens ook heel leuk, dus ik neem ze mee!

IMG_3520

En we drinken even iets om het weekend in te luiden!

IMG_3522

Hartstikke blij met m’n nieuwe sneakers. Het zijn de Gino-B Ibiza’s in Puma Grey. Ik geloof dat ik het al best vaak genoemd heb, maar ik loop normaal gesproken al-tijd op hakken. Maakt niet uit of we naar de stad gaan, of naar het voetbalveld, maar ik moet en zal die palen aan. Alleen gaat dat nu even niet continu, omdat ik er gruwelijk veel last van m’n bekken door krijg. Meer afwisselen dus!

IMG_3525

Ik knuffel Pelle helemaal plat. Kijk dat snuutje, helemaal in de verdrukking zit ie!

IMG_3369

En we eten! Verse courgettesoep en een tonijnsalade met paprika, rode ui en een eitje. Én stokbrood met aïoli. Smullen!

IMG_3528

Na het eten ruim ik deze berg administratie van ons nieuwe huis op, nog in de mappen van 2015. Dat moest al even gebeuren, maar ik stelde het steeds uit. Kan nu dus van m’n lijstje!

IMG_3527

En dán ben ik klaar met vandaag. Zo moe. Ik krijg last van harde buiken en die doen zéér, dus m’n joggingpak gaat aan, make-up eraf, haren omhoog en bril op.

IMG_3531

We kijken samen naar The Voice, en daarna kijkt Koen naar Paranormal Activity 2 terwijl ik deze plog in elkaar zet!  Ik kijk héél af en toe met een half oog mee, maar dan ook meteen weer weg want ik houd dus echt he-le-maal niet van zulke films! Zo eng! Het was een fijne dag vandaag, maar ook best wel een beetje ‘n drukke dus we kruipen zo lekker in bed.

Als jullie deze plog lezen, op zaterdag, hebben we wéér een hele leuke dag op de planning. Papa en mama zijn 29 jaar getrouwd, we gaan lunchen, een 4D-echo laten maken van Frummeltje (mijn verloskundigenpraktijk heeft een KIKA-dag, daarom nu alvast een keer) en ‘s avonds met z’n zessen uiteten! Ik ben dus van plan weer te gaan ploggen!

Bedankt voor het lezen en tot snel! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • rosanne1998

  Leuk om te lezen!
  Wat is jullie kat onwijs schattig zeg. Ik moest echt lachen om de foto van hem in je make up stash :’)

  • Michelle

   Haha jaaaa leuk issie he. Ik ben ook zo gek op m’n katten, en dan te bedenken dat ik tot drie jaar geleden echt een hele grote hekel aan huisdieren had! Zou de jongens nu voor geen goud meer willen missen. Dankjewel voor je reactie!

 • Bertine

  wat een super leuke plog! en wat lief dat je mama al hangertjes voor frummel had gekocht! ik vind je nieuwe sneakers geweldig, love it! veel plezier vandaag!

  • Michelle

   Dankjewel weer voor je reactie Bertine<3! Ja lief he, en hoe toevallig ik ook dat ik net zelf ook wilde gaan halen. Dankjewel! Ik vind ze zelf ook zo leuk, heb ze vandaag meteen maar aangetrokken!

 • Rachel

  Weer zo’n leuke blog! Kan niet wachten tot de volgende!

  • Michelle

   Wat lief Rachel! Morgenvroeg komt de plog van vandaag weer online:)!

 • Diana

  Leuke blog heb je! Ik volg je graag! Waar zijn die leuke grijze instappers (? ) die je aan hebt van?

 • wies

  Naar mijn idee is de luiertas van cowboybag echt heel mooi en handig, je moet er natuurlijk wel van houden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!