LIEBSTER AWARD

 In Persoonlijk

Door MonicaSofia van Little By Me ben ik, heel lief, genomineerd voor een Liebster Award. Ik moet heel eerlijk zeggen dat het hele fenomeen me echt totaal vreemd is; ik had er gewoon nog nooit van gehoord! Monica stelde een lijstje met vragen op, en ik geloof dat het de bedoeling is dat ik daar antwoord op geef, zodat jullie mij weer een stukje beter leren kennen! Dat gaan we dan maar gewoon doen:)!

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen toen ik in verwachting raakte van Frummel. Ik merkte dat ik heel erg de behoefte had om van me af te schrijven en mijn verhalen te delen met anderen. Met name vanwege het feit dat wij er zo bewust voor hebben gekozen jong een kindje te krijgen en daar op een of andere manier toch heel vaak nog vooroordelen over bestaan, vond ik het heel fijn mijn gedachten en gevoelens op papier te zetten. Ik vond, en vind, het ook een mooi idee dat ik op deze manier mijn zwangerschap vast kan leggen voor later. Daarnaast vind ik schrijven over het algemeen gewoon heel erg leuk, dus ik besloot maar gewoon te beginnen!

Wat hoop je te bereiken met je blog?

Dat vind ik best een pittige vraag, omdat ik mijn blog niet per se ben begonnen om een héél groot publiek te bereiken. Ik hoop te bereiken dat mijn artikelen dermate geschreven zijn dat ze mijn lezers raken, dat mijn lezers er om kunnen lachen, of dat ze zich er in herkennen. Ik denk dat ik dat het belangrijkste vind. Gewoon dat een ander er, op welke manier dan ook, iets aan heeft.

Heb je dromen voor de toekomst?

Ja die heb ik wel. Op korte termijn natuurlijk vooral dat ons kleine ventje straks gezond ter wereld komt en dat alles goed met ‘m zal gaan. Op langere termijn hoop ik vooral dat we een gelukkig gezin zullen vormen, met z’n drietjes en misschien later met z’n vieren of vijven, en dat we onze kinderen wat van de wereld kunnen laten zien. Ik hou ontzettend van reizen, en hoop dat we dat onze kinderen ook mee kunnen geven.

Wat is je lievelingseten en wat lust je niet?

SUSHI. Zonder twijfel. Maar ik vind heel veel dingen lekker hoor. Een vers stukje witvis, lekkere pasta.. Ik lust pertinent geen spruiten, aubergines en bietjes. Oh en van venkel ben ik ook geen groot fan. Verder lust ik over het algemeen bijna alles wel. Vlees, vis; ik vind het allemaal prima. Ik loop niet overal even warm voor hoor, maar ik krijg het allemaal wel weg, zeg maar.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?

Rustig wakker worden met Koen en nét iets langer blijven liggen dan op een doordeweekse dag. Opstaan rond 8.30, en lekker op ons gemak uitgebreid samen ontbijten. Dan lekker uitgebreid douchen, m’n haar wassen en föhnen, een make-upje opdoen en wat leuks aantrekken. Daarna ga ik het liefst met Koen naar de stad – Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Amsterdam; net waar we die dag zin in hebben – om lekker te wandelen, te lunchen en een beetje in de winkels te neuzen. Het liefst ga ik dan aan het eind van de dag een leuk tentje in of het terras op om lekker te borrelen, blijven we daar hangen, eten we een hapje en gaan we dan niet al te laat naar huis om nog eventjes samen op de bank te kruipen. Dat zijn denk ik wel mijn favoriete vrije dagen.

Welke landen zou je nog graag willen bezoeken?

Oh heb je even? Ik wil nog héél veel plekken bezoeken! Amerika staat nu weer even boven aan mijn lijstje. Ondanks dat ik er al een paar keer ben geweest krijg ik van dat land echt nooit genoeg, en Koen is nog nooit in New York geweest dus daar wil ik heel graag samen naartoe. Ik wil ook heel graag naar de Malediven, Ijsland, Australië en de Cariben. En naar nog heeel veel landen meer. Maar ik ga ook heel graag ‘gewoon’ naar Italië. Vooral het gebied rond het Gardameer. Daar gingen we in mijn jeugd altijd op zomervakantie, en dat voelt toch echt wel als mijn tweede thuis.

Noem 2 dingen van je bucketlist?

Moeder worden stond op nummer 1 en die mag ik over een maand of vier al afvinken! Geluksvogel. En met Koen naar New York zoals ik net ook al zei. Dat wil ik écht heel graag. Als ik niet zwanger was geweest waren we er denk ik afgelopen december geweest, maar dat zagen we nu niet zo zitten. Het komt wel, ooit.

Wat vind je leuk om te kijken op tv?

Series! En voetbal. Fox Sports en Netflix zijn dus favoriet hier. Ik kijk het liefst naar Suits en House of Cards, en wij waren ook diehard kijkers van The Mentalist. Vind het nog steeds jammer dat dat is afgelopen.

Wat is tot nu toe de mooiste dag uit je leven?

Onze bruiloft. By far. Van te voren stonden we er allebei best wel heel nuchter in. We wilden graag een gezinnetje stichten, een leven opbouwen samen en gewoon altijd bij elkaar blijven, dus besloten we te trouwen. We planden samen vol overgave onze trouwdag, maar hadden van te voren totaal geen besef van de impact van zo’n dag. Onze trouwdag was zó bijzonder en zó emotioneel; ik kijk er echt met een gigantische glimlach op terug. Onze bruiloft is overigens vastgelegd door de cameramannen van Jij van Mij, dus mochten jullie het leuk vinden wil ik onze trouwclip best een keer delen op de site. Laat maar weten in de comments:)!

Beschrijf jezelf in 5 woorden

Enthousiast, emotioneel, oprecht, ondernemend, zorgzaam, controlfreak. Dat zijn er zes en ik sjoemel dus een beetje, maar ik denk dat deze zes mijn karakter eigenlijk wel in z’n totaliteit typeren!

Wat zijn je hobby’s?

Winkelen (obviously), lekker eten en drinken, reizen en lezen.

En dat waren alle vragen die MonicaSofia voor me opstelde. Ik vond ze leuk; ik denk jullie ook echt wel weer wat meer van me te weten zijn gekomen zo! Nou weet ik dat het de bedoeling is dat ik ook weer bloggers nomineer die, net als ik, net begonnen zijn, maar aangezien de blogs die ik volg allemaal al een keertje genomineerd zijn geweest en ik me er verder nog niet in heb verdiept vind ik het stom om hier zomaar wat neer te zetten. Ik sluit dus af met de belofte dat ik me er zéker wél in ga verdiepen, en dat ik die blogs dan alsnog met jullie ga delen, goed?

Vandaag, vrijdag, is mijn vrije dag en ben ik de hele dag aan het ploggen! Die komt dus morgenvroeg online:).

Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • upje

  Leuk om je zo wat beter te leren kennen :-).
  New York vond ik zelf nogal overroepen (ook al ben ik er ten huwelijk gevraagd, wat het natuurlijk toch heel bijzonder maakte), maar mijn man is er helemaal aan verknocht. Ooit komen jullie er wel, ik vermoed dat de stad niet meteen zal weglopen ;-).
  En jep, ik wil wel heel graag een trouwclip zien! 😀

  • Michelle

   Dankjewel voor je reactie:)! Die trouwclip zal ik binnenkort eens posten. Ben er stiekem ook gewoon hartstikke trots op.

 • Nicole Orriëns

  Grappig dat je graag voetbal kijkt. Ik vind daar dan weer niks aan. House of Cards vind ik wel leuk!

 • Hanna

  Ik ben wel benieuwd naar jullie trouwclip, heerlijk om bij anderen ideeen op te doen ;).

  • Michelle

   Ik ga ‘m binnenkort delen Hanna! Jij van Mij is in ieder geval een aanrader, zij zijn ZO goed!

 • Monica Sofia

  Wat leuk dat je hem hebt ingevuld 🙂
  Grappig dat je van voetbal houd, dat hoor je niet heel vaak bij vrouwen. Leuk om je zo wat beter te leren kennen xx

  • Michelle

   Natuurlijk heb ik ‘m ingevuld, heel lief dat je me getagd hebt<3! Haha ik weet het, blijft toch een beetje apart, maar het is écht een grote hobby! Dankjewel voor je reactie!

 • susannedillen

  Leuk dat je graag voetbal kijkt, ben ik toch niet de enige vrouw die dat leuk vindt haha 🙂

  • Michelle

   Haha neee je hebt een medestander gevonden hoor! Groot fan hier!

pingbacks / trackbacks
 • […] m al ingevuld, maar ik ga ze toch taggen. Ik wil andere vragen,  vragen die ze al gehad hebben. Michelle van bijzonder klein wonder en Met Mirjam. En wil ik ook graag een niet beginnend blogger […]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!