PLOG84: TWEE BABY’S

 In Persoonlijk

Goede zaterdagmorgen allemaal! Het is weer weekend! Voor ik overga tot de orde van de dag wil ik jullie even heel erg bedanken voor de reacties op het artikel van gisteren. Ik heb zo getwijfeld of ik het wel wilde delen, vooral omdat ik bang was voor heel veel narigheid, maar jullie waren allemaal júíst heel lief, dus bedankt daarvoor! Tijd voor de plog. Ik was voor het eerst in HEEL lang een hele vrijdag thuis. In de ochtend deed ik lekker rustig aan, ontbeet ik op mijn gemakje en frotte ik een beetje op de laptop, en het was weer oppasdag! Nova was de hele middag bij ons, dus ik had het gezellig druk met twee van die minimensjes in huis. Geen spannende vrijdag dus; wel een gezellige. Kijk je mee?

2016-10-28-08-11-39

Als we wakker worden is het nog donker! Morris krijgt zijn eerste voeding en buikt even uit op de bank.

2016-10-28-08-25-47

Lekker spelen in de box! We gebruiken die nog steeds heel veel. Morris kan zich makkelijk omdraaien door de spijltjes; handig!

2016-10-28-08-45-14

Wij delen een banaan. Ieder de helft! Wordt Morris weer helemaal wild van natuurlijk: een banaan en een beetje water. Kind dolgelukkig, en mama dus ook.

2016-10-28-09-04-35

En stapjes zetten op de bank. Ook al zo leuk.

2016-10-28-09-13-27

Het is tijd voor het ochtendslaapje!

2016-10-28-14-52-57

Slaap lekker schatje!

2016-10-28-09-15-28

Als Morris slaapt maak ik me klaar. Zo. Gezicht zit er weer op.

2016-10-28-09-39-53

Ik kruip op de bank met m’n laptop! Youtubefilmpjes kijken, theetje drinken en verder even helemaal niks!

2016-10-28-10-04-01

Ik maak ontbijt. En dat ziet er dan zo uit. Haha.

2016-10-28-10-10-31

Klaar! Dit eet ik op m’n gemakje op.

2016-10-28-10-53-51

En dan draai ik wasjes.

2016-10-28-10-54-15

Er is er een wakker<3!

2016-10-28-11-10-01

Ongelukje op de commode, héél de aankleedkussenhoes vies, dus wat doe je dan? Even aankleden in bed. Ook geen probleem!

2016-10-28-11-13-36

De hoes zit ondertussen in de was, dus Morris kan even op het aankleedkussen zitten. Vindt ie leuk.

2016-10-28-11-23-00

Oké, dan ben je 23 en word je gewoon hartstikke grijs. Kanonnen. Het lijkt wel of er iedere dag meer grijze haren bijkomen. Echt bizar. Ik denk dat ik papa’s genen heb.

2016-10-28-11-27-46

Morris ligt lekker op de grond te spelen..

2016-10-28-11-41-34

En ik ga even rond met m’n beige vriend. Moet ook gebeuren. Ik kan er maar niet over uit dat sommige mensen maar één keer in de week stofzuigen. Met twee katten, lang haar én een man met redelijk lang haar moet dat hier gewoon echt iedere dag. Anders vind je overal plukken haar! Bah.

2016-10-28-11-47-30

Etenstijd voor Morris! Ondertussen wordt er aan mijn haar getrokken, onder m’n kin gekriebeld en nog meer van dat soort toestanden. Haha. Lekkere spanningsboog heeft dat kereltje van ons.

2016-10-28-12-22-51

Isabelle komt Nova brengen en als zij lekker in de maxi cosi ligt te slapen moet Morris ook even aandacht natuurlijk.

2016-10-28-13-46-07

Mama is er en ik maak dit voor de lunch. Lekker! Broodje kruidenkaas, peterselie en zalm, en de andere helft met pesto en Serranoham. Yum.

2016-10-28-13-46-20

Mama knuffelt met kleine Nova.

2016-10-28-14-52-24

En ik doe dit. Dit slagveld was ooit een mango en is nu bijna een fruithap voor Morris.

2016-10-28-14-52-37

Baby Nova slaapt.

2016-10-28-14-52-57

En baby Morris ook. Zo!

img_3334

Heb ik mooi even tijd voor dit.. Meesje heeft weer gebakken hoor jongens. Ik lust dus normaal gesproken geen rijstevlaai, maar deze.. Je raadt het al: superlekker.

img_3336

Stiekem toch ook wel heel leuk; al dat roze in huis!

img_3337

Morris is weer even wakker. Drinken, spelen..

img_3341

En een powernappie op de bank doen we.

img_3342

En dan is na een middagdutje van DRIE (!) uur kleine Nova ook weer wakker. Ze was zo moe, dus ik ben heel blij dat ze zo lekker geslapen heeft.

img_3345

Kijk dit nou.. Smelt! Ik denk dat Morris verliefd is;).

img_3350

Koen is thuis, dus die twee mini’s worden even vermaakt!

img_3369

Ik geef Nova haar flesje.

img_3354

En Koen speelt met Morris. Prima taakverdeling zo.

img_3355

Het is vrijdagavond, dus jullie weten wat dat betekent.. Koen moet gaan trainen en ik heb geen zin om uitgebreid te koken. Broodjes kipshoarma dus. Lekkerrrr.

img_3359

Nova is weer opgehaald door haar papa, en dan komen papa en mama Morris even knuffelen. Zij maken hem klaar om naar bed te gaan..

img_3364

En ik maak ondertussen de mangohapjes af. Was ik straks niet meer aan toe gekomen. Kan maar gebeurd zijn! Die mogen de vriezer in.

img_3366

Ik geef Morris zijn laatste voeding. Kijk die kleine voetjes nou.. Ik weet dat perfectie niet bestaat, maar dit komt aardig in de buurt denk ik zo.

img_3368

Ik breng onze kleine prins op tijd naar bed. Hij is doodmoe van het spelen met Nova. Lekker slapen moppie!

img_3370

Ik kruip op de bank met m’n laptop, hang ruim een half uur aan de tellie met m’n schone broer (ik doe niet aan het woord zwager; vind ik zo ongezellig klinken) om bij te kletsen, en dan wipt Robin nog even binnen. Ik zet dit plogje in elkaar, hang een wasje op, we kijken nog wat televisie en we gaan op tijd naar bed! Ondanks dat ik de hele dag thuis ben geweest ben ik best een beetje moe. Twee van die kleine kindjes is af en toe echt even aanpoten! Wel heel gezellig overigens; vind het zo leuk als Nova er is.

Wij hebben weer een lekker weekend voor de boeg. Beetje winkelen, beetje verhuisdingen, beetje voetbal.. Je kent het ondertussen wel. Ik wens jullie een heerlijk weekend toe. Bedankt voor het lezen en tot maandag!

Recommended Posts
Showing 16 comments
 • Loes Johanna

  Wat een gezellige dag! Leuk met nog zo’n kleintje erbij, en voor je vriendin waarschijnlijk heel fijn dat je op kan passen! Fijn weekend :).

 • Rianne

  Wat gezellig twee van die kleintjes!
  Fijn weekend!

 • Anne

  Lekker dagje zo te zien! En wow wat lijken Robin en jij veel op elkaar op die foto van jullie 2! Heel mooi! Fijn weekend, xx

 • Romy

  Morris is echt zó schattig, dat dikke buikje van ‘m! fijn weekend!

 • Linda

  Mag ik Mees ons adres ook doorgeven? Haha Het ziet er altijd zo lekker uit!!!
  Zo leuk dat Morris al zit en staat. De tijd gaat enorm snel. Kan mij nog herinneren dat je vertelde dat hij was geboren. Als ik dit zo zie ben ik benieuwd wanneer Jason ook gaat zitten en staan. Al geniet ik ook wel echt van deze tijd nu hij nog echt mini is.
  Fijn weekend!

 • Stefanie

  Fijn weekend! Leuk om weer gelezen te hebben 🙂

 • Yvette

  Wat leuk dat je ook op Nova kan passen, dan zie je pas hoe groot Morris al is! En wat een schattige voetjes heeft hij, dat komt inderdaad heel erg in de buurt van PERFECT!

  Fijn weekend,
  Liefs Yvette

 • Anne

  Sorry dat ik het zeg maar een beschuit , 2 crackers en een appel is echt te weinig als ontbijt met borstvoeding. Of je moet de helft op de foto vergeten zijn.. allemaal licht verteerbaar en weinig voedingswaarde. Je kunt me een bemoeial vinden, dat mag …je moet de rest van de dag behoorlijk wat inhalen als je zegt dat je aan de ADH voor vrouwen komt. Ik at per dag bijna een heel brood weg naast de joghurt, fruit, avondeten en tussendoortjes en ook geen gram te zwaar met borstvoeding. Succes!

 • Isa

  Die foto’s van Morris en Nova samen *smelt*! Perfectie lijkt toch te bestaan, al is het maar in de voetjes van je eigen baby. Kan er naar blijven kijken, zo schattig! Fijn weekend en tot maandag. Liefs, Isa

 • mathiske

  Enn die voetjes. Emily wiebelde altijd zo schattig met haar voeten als ze aan het drinken was. Te schattig! Hey inkt me ook super leuk.om zo op jet kleintje van vrienden te passen. Gezellig!
  Fijn weekend!

 • Martha

  Die grijze haren, haha… ik was ook 22:-(
  Ik vind je plogjes zo leuk om te lezen! Even een kijkje bij een ander ‘in de keuken’ ;-).

 • Jessica

  Hebben jullie 2 wagens? Ik begon even aan mijzelf te twijfelen of ik niet goed onthouden had dat jullie een dubatti hadden. En nu zie ik een Joolz wagenstel haha..

  • Anouk

   Dat is de wagen van Nova natuurlijk 😉

 • Sara

  Je hebt je haar altijd zo mooi los zitten. Zou je eens een haar-routine willen maken? 🙂

 • Jeanne

  Leuke plog!
  Gezellig, maar ik denk wel pittig, met Nova erbij!
  En ja, die stofzuiger gaat elke dag ook wel door onze keuken/kamer (of eigenlijk vaak zelfs twee keer).
  We hebben dan wel bijna nooit katten binnen, maar met zes broers en zussen (of negen paar voeten die vuil mee naar binnen nemen), waaronder een kleintje die over de grond kruipt is het ook wel nodig :).
  Als je dan inderdaad ziet hoe op andere plekken (zelfs in grote gezinnen) er een enkele keer per week gezogen wordt, snap ik nooit hoe zij dat doen en of de vloer niet heel stoffig wordt 🙂
  Ik vind het altijd ontzettend leuk om de plogs en andere artikelen te lezen, door je gezellige schrijfstijl, dus ga zo door!

 • Eefje

  Wat een gezelligheid zo bij jou op vrijdag! Een goed begin van het weekend!
  En wat is Morris motorisch snel, hij staat al! Knap hoor!
  Wat heb je een tof gestreept shirt aan! Mag ik vragen waar die van is?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!