PLOG87: VRIJE DAG MET TWEE KINDJES

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is weekend en dat betekent dat het tijd is voor de vrijdagplog! Ik bleef gisteren de hele dag thuis. Het was koud buiten en ik had binnen genoeg te doen! ‘s Ochtends kwam papa langs om samen te werken, Bella kwam tussen de middag bij ons een boterhammetje eten, en ‘s middags was kleine Nova weer hier! Een gezellige dag met lieve kindjes; moederkloek tot en met hiero. Kijk je mee hoe mijn vrije vrijdag thuis eruit zag?

img_3716

We worden wakker met z’n drietjes en Koen kleedt Morris aan voor hij moet gaan werken. Een momentje voor hun samen.

img_3719

Dit schatje zit te wachten tot ik klaar ben met kolven en hij zijn eerste voeding krijgt. Gezellig samen op de bank.

img_3724

Klaar met eten en dus knuffeltijd! Ik word getrakteerd op heel veel kusjes. En aangezien Morris nog niet helemaal doorheeft wat ‘zachtjes doen’ betekent, kijk ik daar een beeetje moeilijk bij. Haha.

img_3725

LEKKER! De groenteboer had nog wat Hollandse aarbeitjes, en die smaken zo goed.

img_3730

Speelkwartier! Morris haalt weer allerlei capriolen uit op zijn speelkleed.

img_3731

En dan wordt hij naar bed gebracht door opa! Papa is hier omdat we samen wat werk te doen hebben, dus die legt Morris in bed.

img_3735

De rest van de ochtend doen wij dit. Werk! Leuk om samen met papa te kunnen doen.

img_3737

Als Morris wakker wordt stoppen we ermee. Tijd om hem op te frissen en aan te kleden. Die benen <3! Kleren klaarleggen op het aankleedkussen is trouwens niet meer mogelijk zonder dat Morris ze te pakken krijgt en linea recta richting z’n mond bonjourt.

img_3741

Volgens mij zijn ze klaar;)!

img_3742

Zitten, zitten en nog eens zitten. Op z’n rug liggen voor de lol is er niet meer bij hoor.

img_3744

Bella komt haar boterhammetje bij ons op eten tussen de middag. Gezellig! Ik smelt weer van hoe leuk die twee samen zijn. Als Morris Bella ziet begint hij te lachen, en daar houdt hij pas weer mee op als ze uit beeld verdwijnt. Knap stel.

img_3746

Tijd voor een boterhammetje!

img_3748

Met z’n drietjes aan tafel. Leuk!

img_3756

Als Bella weer naar school is krijgt Morris nog een beetje thee. Kan ie allemaal zelf. Prima hoor.

img_3760

Nova is er weer!

img_3763

Tijd voor een flesje!

img_3765

En even spelen samen. Ze is zo vrolijk vandaag. Al dat babygebrabbel vind ik zo leuk.

img_3767

Als Nova slaapt, is Morris weer wakker. Ze wisselen elkaar lekker af! Op zich wel heel fijn; op deze manier hoeft er nooit eentje te wachten op eten en krijgen ze ook allebei de volledige aandacht. Niet dat het erg zou zijn als ze even zouden moeten wachten, maar het komt nu steeds zo uit!

img_3768

Het is weer tijd om aan te kleden. Doen we ook maar zittend; bevalt die kleine man een stuk beter dan wanneer hij moet liggen.

img_3769

Papa is er even om Morris de fles te geven terwijl ik nog wat werk doe, en dan is Koen thuis! Én mama komt even langs. Er wordt dus uitgebreid gespeeld op het kleed. Ik denk dat dat mijn favoriete moment van de week is; als Koen thuiskomt op vrijdag en weekend hebben samen!

img_3772

Etenstijd voor onze kleine man! Courgette vandaag, z’n lievelings!

img_3775

Mijn kleine vriendinnetje wordt weer opgehaald door haar papa. Het ging echt heel goed vandaag!

img_3776

Junior heeft er de kracht niet meer voor.

img_3777

En mijn mannen ook niet. Tijd voor een klein dutje samen op de bank.

img_3782

Ik kook..

img_3781

Terwijl Koen en Morris knuffelen. Die hebben weer even wat in te halen samen!

img_3783

Aaaan tafel! We eten mijn snelle pasta vandaag, want vrijdag dus geen zin in uitgebreid; jullie kennen het inmiddels. ZO lekker dit.

img_3786

Het is tijd voor dit. Laatste voeding!

img_3789

We lezen een boekje met z’n drietjes.

img_3791

En dan is het bedtijd voor onze kleine man!

img_3792

En voor de jongens ook. Als we Morris in bed hebben gelegd liggen ze allebei te slapen. Luie beestjes.

img_3793

Wij duiken op de bank om Expeditie Robinson terug te kijken, lopen nog een paar keer op en neer naar Morris omdat hij de slaap niet kan vatten, kijken nog een stukje The Voice en gaan dan naar bed! Morgen hebben we een verjaardag en gaan we weer op pad voor het nieuwe huis. Leuke dingen te doen dus.

Ik wens jullie een heel fijn weekend toe! Bedankt voor het lezen en tot maandag.

 

 

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Vanessa

  Leuk! Ik kan ook zo genieten van mijn gezin. En weet je, dat is het belangrijkste. Michelle, mag ik vragen waar jij dat mini stoeltje hebt gekocht? Waar Morris zit als Koen hem eten geeft? Sara is nu 5 maanden maar kan over een tijdje in zo’n stoeltje zitten. Fijn weekend!

  • Anne

   Dat is een bumbo seat Vanessa

 • Genieten tot en met!

 • Lieke - Life As Lieke

  Ooh superleuk weer, ziet eruit als heerlijke dag! Fijn weekend!

 • Jessica

  Wat leuk, oppassen en dat het zo goed ging!

 • Anne

  Wat is die Morris toch schattig! Zo knap dat hij al zit en die haartjes, ze worden steeds donkerder. Jullie ook fijn weekend

 • Isa

  Ziet er weer uit als een heerlijke dag! Inmiddels zit het weekend er al weer bijna op. Hopelijk hebben jullie lekker genoten van en met elkaar. Tot morgen bij de weekend-plog! X

 • silke

  Leuk altijd jouw plogs, lekker uitgebreid en mooi zo met de oppas! Gewoon nieuwsgierig he, nu je vader de fles kwam geven. Kolf jij dan zelf ook af of sla die je die voeding over? (dat dilemma heb ik dan zelf….. vandaar de vraag)

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel Silke! Leuk om te horen. Vrijdag was toevallig de laatste dag dat Morris om 16.00 de fles kreeg. Hij had er niet zo’n zin meer in en was drukker met andere dingen. Dit weekend hebben we het ritme dus weer wat omgegooid en dat ging de afgelopen dagen heel goed. Om toch antwoord op je vraag te geven; het ligt er een beetje aan. Als ik heel ‘vol’ zit kolf ik om de druk een beetje te verlichten, maar als het te doen is sla ik dat ook wel eens over. Als je dat een paar dagen achter elkaar doet loopt je productie terug, dus dat is niet aan te raden, maar af en toe een keer een voeding overslaan ging hier prima! Op donderdag is Morris bij oma, en als ik de voeding van 12.00 dan niet zelf kan geven en ik op kantoor ben ipv thuis sla ik die bijvoorbeeld wel eens over. Beetje aftasten dus wat voor jou werkt:)!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!