THE FOUR OF US

 In Gezin, Moederschap

We zijn er inmiddels wel achter: ik leg de hoogtepunten in ons leven graag vast. De niet-hoogtepunten sla ik trouwens net zo min over. En de ‘normale’ alledag wil ik ook wel graag op beeld. Eigenlijk ben ik gewoon een toerist in eigen leven, want overal moeten foto’s van. Het was jullie allang opgevallen, dus dit is oud nieuws, maar ik houd ontzettend van mooie foto’s en kijk ze heel vaak terug. Foto’s van mijn eerste en tweede zwangerschap, maar ook van mijn jeugd, van onze gezinsvakanties, en van de tijd dat Koen en ik net verkering hadden. Foto’s gemaakt met mijn spiegelreflexcamera, met een klein compactcamera’tje, met telefoons – ik begon met een Samsung D500; wie kent ‘m nog?! – en foto’s genomen door échte fotografen. Het zal je niet verbazen dat ik het ergens aan het begin van mijn tweede zwangerschap al met Anne besprak: ik wilde na mijn bevalling heel graag mooie foto’s. Foto’s van kleine Benjamin, maar vooral ook van ons als gezin van vier. Foto’s van Benjamin maak ik zelf ook continu – zij het van een tikkie mindere kwaliteit; dat mag de pret niet drukken – maar foto’s van ons allevier zijn zelf nu eenmaal een stuk lastiger te schieten!

Zo gezegd zo gedaan dus. Toen Benjamin ruim een week oud was stond Anne weer bij ons op de stoep. Morris meteen helemaal in z’n element natuurlijk; die is ondertussen helemaal gewend aan Anne en haar camera en begint al te lachen als hij haar in de deuropening ziet verschijnen. Dat levert altijd fijne foto’s op, en dat was dit keer niet anders. Ik laat jullie mijn favorieten zien!

En dan waren ze dat! De eerste plaatjes van ons als gezin van vier na de bevalling. Hier gaan er dus een paar héél groot van aan de muur, dat snap je.. Die van ons vieren op de rand van het bed, maar ook die van Morris en Benjamin samen.. Ik ben er weer heel blij mee! We wilden heel graag foto’s van ons zoals we echt zijn, niet te geënsceneerd, vooral met de jongens ook, en volgens mij is dat Anne weer perfect gelukt!

Wat is jullie favoriete kiekje?

Bedankt voor het lezen en voor straks alvast een heel fijn weekend!

 

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Sascha

  Ik krijg er geen genoeg van hihi
  Wat een prachtige foto’s, zo leuk om te kijken doordat wij in deze zelfde periode zitten met onze twee zoons.
  Die van jullie 4 is echt een perfect plaatje.

 • Nicole

  Ze zijn super leuk.

 • Amanda

  Ze zijn werkelijk prachtig !!! Een onwijs mooi bezit enne ik geef je geen ongelijk ! Ik leg zelf ook alles vast zelfs ook in documentatie voor de kids elke week schrijf ik in een schriftje een verslagje van de week met een collage aan foto’s erbij dat doe ik bij maxim al vanaf 3 maanden tot nu nog steeds en hij is bijna 7 hihi en bij fay ook. Vraag me af wie het later leuker vindt hoor haha. En elk jaar van verjaardag tot verjaardag maak ik een fotojaarboek digitaal. Het blijft leuk.

 • Sabine Van ingen

  Keep them comming!! Prachtige foto’s.

 • Michelle

  Prachtige foto’s! Mooi gezinnetje zijn jullie.

 • Margot

  Wat een prachtige plaatjes weer! Heel waardevol om te hebben inderdaad!

 • Isa

  Ze zijn allemaal echt prachtig! Heel waardevol om te hebben.

 • Inge

  Wauw! De foto van Morris die Benjamin’s voetjes vastpakt..fantastisch!
  Allemaal stuk voor stuk prachtig.

 • Ilana

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Prachtig!

 • Carmen

  Mooie foto’s! Die van jou en Koen bij het raam met slapende Benjamin tussen jullie in is mijn lievelings <3

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!