TWINNING IS WINNING

 In Familie

Vandaag even een extra kort artikeltje op de vrijdag! Vanaf volgende week wil ik weer ‘gewoon’ iedere vrijdag een video gaan uploaden. Daar had ik – heel kort door de bocht – tijdens en na de miskraam even niet heel veel zin in, maar nu we het allemaal weer een beetje op de rit hebben krijg ik ook weer zin om mijn camera erbij te pakken! Die make-upvideo waar een vloek op rust, maar ook normale weekvlogs en een shoplog met zomerjurkjes waarin ik ze ook ‘aan’ laat zien, en ik wil graag nog een video opnemen over de miskraam. Niet omdat ik zielig wil gaan zitten doen, maar meer om te kunnen vertellen hoe de dingen nou precies gelopen zijn. Is toch net weer ff anders dan op papier. Dus. Dat staat allemaal op de planning. Voor nu even een ander artikeltje!

Ik kreeg afgelopen week behoorlijk wat vragen over leuke vaderdagtips. Nou ben ik nooit een heel grote held in het bedenken van fantastische cadeaus, máár ik was laatst op zoek naar zwembroekjes voor de jongens, en bedacht toen dat ik matching vader- en zoon(s) zwembroekjes wel heel erg leuk vind. Laat dat nou ook een heel leuk vaderdagcadeau zijn. Voor de meisjesmama’s is dit dus misschien niet per se een nuttig artikel, maar er zijn natuurlijk ook mégaveel leuke bikini’s en badpakjes voor mama’s en dochters te koop. Kwestie van goed Google’en. Vandaag mijn favoriete combi’s voor papa’s en jongens! Oh en mocht je nou niet van dat hele bij elkaar passende gebeuren houden: los van elkaar zijn ze ook heel leuk!

Vilebrequin

Vilebrequin heeft mégaleuke zwembroekjes voor vaders en zoons. Dezelfde mooie prints in mini en in groter. Het zijn niet per se basic broekjes, dus het moet je smaak zijn, maar ik vind ze heel gaaf. Kleine kanttekening: je bent zeg maar gerust €300 kwijt voor twee zwembroekjes. Gemiddeld zo rond de €200 voor die van papa, en €90 voor die van zoon. Nou ben ik niet heel erg een zeikerd, maar voor een zwembroek vind ik dat HEEL veel geld. Mocht je er nou wel het geld voor over hebben en van printjes houden: vooral even op hun website kijken!

Ramatuelle

Ramatuelle is een beachwear merkje dat ook vader en zoon zwembroeken maakt. Ze zijn wat klassieker dan Vilebrequin, en hebben dus meer klassieke prints, maar ook wat drukkere met tropische printjes, en meer eenvoudige exemplaren. Voor een klein zwembroekje betaal je rond de €60 euro, voor een grote tussen de €70 en €90. Nog steeds een flinke smak geld, al schijnt de kwaliteit wel erg goed te zijn. Aanrader als je een klassiekere smaak hebt en wat meer budget!

Tommy Hilfiger

Mag uiteraard niet in het lijstje ontbreken deze, en je raadt het al: dit zijn mijn favorieten! Hilfiger brengt hun zwembroeken niet per se als matching exemplaren op de markt, maar ze hebben van een aantal varianten wel grote én kleine maatjes. Geen spannende printjes, maar wel mooie basic zwembroeken in leuke kleurtjes, met strepen of met het Hilfiger vlaggendesign. Voor een papa zwembroek betaal je tussen de €50 en €70, voor die van zoonlief zo tussen de €35 en €50. Vind ik nog steeds niet goedkoop voor een zwembroek, en al helemaal niet als je er drie nodig hebt, maar als de sale begint ben ik er sowieso al de kippen bij. Houd gewoon heel erg van dit stijltje!

Next Direct

Hoewel ik er al even niet besteld heb vind ik Next Direct een fijne webshop voor de jongens. Ze hebben multipacks t-shirts die top zijn voor een gezellig prijsje, en vooral voor mini baby’tjes ook echt heel leuke dingen. Zij zijn één van de weinige webshops die ook een matching zwembroekencollectie hebben voor een écht zacht prijsje. Effen donkerblauw, maar ook roze met palmboompjes – LOVE IT – en blauw met cactussen. Ze hebben ook nog strepen, krokodillen, palmbladeren en een exemplaar met neon vissen. Ik vind vooral die roze met palmboompjes heel leuk. Hij komt hier op de foto niet helemaal tot z’n recht, maar in het echt is hij héél vet. En dan de prijzen: je betaalt €15 voor het grote exemplaar, en €10 of €11 voor die van je mini. Dáár hoef je het dus zeker niet voor te laten! Alleen al leuk ‘voor erbij’!

Tot zo ver mijn favoriete matching zwembroekjes. Ik ga voor mijn drie mannen sowieso nieuwe aanschaffen voor de zomervakantie. Ik vind die basic Hilfigers héél leuk, ook om dan voor alledrie wel hetzelfde broekje maar in een andere kleur te doen, en die van Next met de palmbomen vind ik ook echt top. De broekjes van Vilebrequin en Ramatuelle mooi, maar never dat ik minimaal €200 uit ga geven voor drie zwembroekjes waarvan er twee waarschijnlijk volgend jaar niet meer passen. Dat is toch net even een bruggetje te ver, zeg maar.

Vinden jullie dat hele twinning is winning gebeuren wat? Of juist helemaal niet? Ik vind het leuk, maar dan wel met mate. Af en toe zo iets hetzelfde komt hier zeker door de keuring. Mochten jullie nog leuke swimwear shopjes weten: vooral even achterlaten hieronder! Bedankt voor het lezen! Ik wens jullie een heerlijk weekend toe lieve allemaal.

Recent Posts
Showing 12 comments
 • Cindy

  Ik was serieus op zoek naar dit voor vaderdag! En kwam tot nu toe alleen maar die dure websites tegen. Ga even op de website kijken van hilfiger en next. Thanks!

 • Cindy

  Dankje voor de tip van next, ben al lang op zoek maar wat een prijzen zeg!
  Inderdaad hier en daar een item wat match vind ik super leuk!
  Snel shoppen voor vaderdag

 • Lieke van Veen

  Ik vind twinning wel schattig, maar zoals je zegt je moet het niet gaan overdrijven.
  Wel kan het soms onhandig zijn. Ik zat laatst een post te lezen van een blogger, die per ongeluk haar dochters jas mee had genomen in plaats van haar eigen oeps.

  • Nancy

   Hihi ja die heb ik ook gezien. Toevallig Lot die het jasje van Isabelle bij had? 😉

 • Ianthe

  Bij h&m en prenatal hadden ze ook al matchende zwembroeken voor vader en zoon

 • Larissa

  Super!! Was ook op zoek naar matching zwembroeken maar wat een prijzen… Heb gelijk besteld op next.

 • Corieke

  Tommy Kids en Tommy Hilfiger in Designer Outlet, Roermond hebben zwembroeken voor nog leukere prijzen

 • Jennifer

  Ik hou zo van matching! Deze zomer mama en mini me in t zelfde en papa en zoon. Geef het regelmatig als vaderdag cadeau!!!

 • Celina

  Ik lees net al over het Designer outlet Roermond. De Ralph Lauren heeft ook leuke matching zwembroeken.

 • Odile

  Ik vind het ook met mate leuk. Vorig jaar heb ik bij Next matching zwembroeken besteld voor mijn vriend en de oudste. Het stond onwijs schattig! Popreal heeft ook matching zwemkleding, ook voor moeder en dochter.

 • Ilse Visscher

  Een keertje twining vind ik leuk! Ga eens kijken voor zwembroeken van Tommy voor vaderdag. Is mijn man fan van, dus leuk cadeau lijkt me. Maar schrik soms wel van alle prijzen hoor, pfoe haha. Leuk geschreven weer!

 • India

  Shiwi heeft geloof ik ook wel wat matchende zwembroekjes voor vader en zoon (ook voor moeder en dochter)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!