ONZE VAKANTIE IN BEELD

 In Familie, Reizen

Jullie weten ondertussen dat ik als een soort toerist in eigen leven verkleefd ben met mijn spiegelreflexcamera. Ik ben geen fotograaf en pretendeer dat ook helemáál niet te zijn, maar ik leg heel veel uit ons dagelijkse leven vast. Voor onszelf, en voor Morris. Ik houd mezelf voor dat de mooie momenten van nu later hele fijne herinneringen zullen zijn, en die wil ik dus allemaal op beeld. Onze vakantie is inmiddels al een paar dagen voorbij, maar ik beloofde jullie eerder al nog wat foto’s te delen die ik op vakantie maakte buiten mijn plogjes om. Voor de verandering vandaag dus even een artikeltje met héél weinig tekst, en heel veel beeld. Zin in heel veel zwembadfoto’s met kleine Morris? En wat plaatjes van het strand van Oostkapelle? Vooral even verder kijken dan:)!

IMG_3246IMG_3277IMG_3327IMG_3335IMG_3361IMG_3393IMG_3428IMG_3444IMG_3449IMG_3474IMG_3487IMG_3496IMG_3569IMG_3606IMG_3609IMG_3623IMG_3644IMG_3669IMG_3671IMG_3682IMG_3686IMG_3720IMG_3746IMG_3758IMG_3823IMG_3842IMG_3846IMG_3849IMG_3913IMG_3915IMG_3986IMG_3990IMG_3999IMG_4017IMG_4012IMG_4020IMG_4025IMG_4027IMG_4013

ZO! Dat waren ze. En dan was dit het allerlaatste vakantiefoto-artikeltje. Beloofd;)! Ik wil misschien nog een keer een stukje tikken over vliegen – en/of op vakantie gaan met een kleine baby, dus let me know of jullie daarop zitten te wachten. Niet dat ik nu ineens zo’n ervaringsdeskundige ben hoor, maar deze vakantie – en vliegreis! – met Morris was toch best een succesverhaal!

Ik ben héél blij dat ik al deze foto’s gemaakt heb. Ik kijk ze sinds we thuis zijn echt regelmatig terug en ik denk dat Morris het later als hij groot is best leuk vindt om te zien hoe hij als een baas in het zwembad lag toen hij nog maar drie maanden was. Haha. Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vonden! Fijne dag en bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Linda

  Mooie foto’s! En wat staat Morris dat witte zonnehoedje onwijs schattig!

 • Romy

  Wát een mooie foto’s! Morris vindt echt alles allemaal even prima, zo te zien! Wat een schatje is het toch, zo’n lief snoetje 🙂

 • Mirjam

  Wauw prachtig echt!!

 • Jolly

  Ik kijk mijn ogen uit! Wat een mooie plek. Wij zoeken ook nog een geschikte vakantieplek om met onze kleintjes naartoe te gaan. Zou jij de naam van deze accommodatie willen delen (eventueel in een privebericht)? Je hebt een geweldige blog, ik verheug me steeds op jouw nieuwe berichten. Veel liefs!

 • Lieke

  Wat een heerlijke foto’s!

 • Evelien

  Wat een prachtige foto’s!
  Mooi gezin, rijkdom!

 • Mathiske

  Wat een mooie foto’s! Die ene foto met jou en je moeder in het zwembad. Wat lijken jullie op elkaar daar!

 • Isa

  Mooie foto’s! Super hè, om alles vast te leggen. Heerlijk om te zien hoe jullie genieten. Liefs!

 • Yvette

  Heel erg leuke foto’s!

 • Melissa

  Wat een bijzondere en mooie foto’s Michelle. Ik krijg er zelf helemaal een vakantie gevoel van. Ontzettend speciaal dat je op deze manier een kijkje in jullie leven wil geven.

  Liefs Melissa

 • Lifebyjess

  Wat een heerlijke mooie foto’s! Krijg er vakantie kriebels van…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!