UPDATE: HOE GAAT HET NU MET ONS & STOPPEN MET VLOGGEN?

 In Uncategorized

Een nieuwe upload op Youtube.. De laatste dateert van ruim een maand geleden. Vandaag praat ik je in een persoonlijke video bij over hoe dat kan, waarom ik mijn camera al die tijd niet meenam, over hoe het met ons gaat, hoe de afgelopen maand was en over de toekomst van vloggen voor mij. Oh en ik vertel ook even gauw wat over mijn nieuwe haar. Haha. Het voelde een beetje onwennig om zo voor de camera te gaan zitten en tegen jullie te kletsen, vooral omdat het best een persoonlijk verhaal is, maar het leek me wel fijn om jullie te updaten over de stand van zaken..

Bedankt voor het kijken! Ik ben er snel weer met positiever beeld;). Tot de volgende!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Samantha

  Leuke vlog en veel sterkte de komende herfst.

 • Linda

  Mooi verwoord en blijf vooral doorgaan! Ik vind het erg leuk om je te volgen, je bent een mooi mens!

 • Joyce

  Super knap verwoord! Je doet het zo goed en ook zulke gevoelens horen bij een mens en bij het leven.
  Liefs Joyce.

 • Natascha

  Welkom terug

 • Linda

  Lieve mies ben vooral niet te streng voor jezelf en doe waart voor jou goed voelt.. Heerlijk om je weer terug te zien en vooral om te zien dat het beter met je gaat.. Dikke knuffel en doe rustig aan lieverd en wees lief voor jezelf

 • Fenna

  Misschien werkt een lichttherapie lamp voor je?

  Ps zou je voor 5 dec een artikel willen schrijven met speelgoedtips waar de boys veel mee spelen? Ik kan nog wel wat inspiratie gebruiken

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!