VANDAAG IS DE DAG!

 In Webshop

Goedemorgen lieve allemaal! Vandaag een week geleden vertelde ik jullie over onze nieuwe plannen. Over de Bijzonderkleinwonder SHOP die ik samen met Robin ben gestart. Ons eigen online winkeltje met voornamelijk handgemaakte spulletjes die we van a tot z zelf hebben samengesteld. Ik kreeg onwijs veel enthousiaste reacties van jullie, waar ik vet dankbaar voor ben. Zo lief hoe jullie met ons hebben meegeleefd! Afgelopen week hebben Robin en ik buiten ons werk om bijna non-stop en tot diep in de nacht gewerkt om alles op tijd af te krijgen. 83 grijze haren verder en met wallen tot op onze knieën is het ons gelukt: vandaag lanceren we onze webshop, en ik vertel jullie nu alvast wat jullie kunnen verwachten voor we vanavond live gaan!

Ik deelde vorige week al met jullie dat onze shop voor nu hoofdzakelijk draait om de sjaaltjes die ik zelf voor Morris maakte. Vanaf vandaag zijn die dus allemaal te verkrijgen, in verschillende stoffen en kleuren, vooral zowel jongens als meisjes. Daarnaast verkopen we ook hydrofiele doeken die niet handgemaakt zijn maar ik gewoon heel erg leuk vind, én als ‘test’ een heel fijne deken. Die laatste is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar; de andere artikelen niet! Je kunt de artikelen vanaf vanavond pre-orderen. Vanaf dinsdag 9 januari zullen alle spulletjes geleverd worden. Daar hebben we voor gekozen omdat we niemand teleur willen stellen en we op deze manier in ieder geval aan de vraag kunnen voldoen.

Dus. Vanavond om 20:00 uur is onze shop in de lucht. Dan is de Bijzonderkleinwonder shop een feit. Kunnen jullie vanaf de homepage van mijn site doorklikken naar de winkel: WWW.BIJZONDERKLEINWONDERSHOP.NL! Ik vind het best een ding hoor, en ben ZO onwijs benieuwd ook. Voor nu kan ik niet anders zeggen dan dat ik apetrots ben op wat er staat. En op de samenwerking met mijn kleine broertje die in zijn uppie een webshop heeft gebouwd die precies past bij mijn site en staat als een huis. Die al zijn vrije uren in dit project heeft gestoken en er alles aan doet om onze droom waar te maken. Ik weet hoeveel bloed, zweet en tranen ons dit gekost heeft, maar dat is het nu al meer dan waard geweest. Ik vind het verschrikkelijk spannend, maar vooral ook zo zo zo leuk dat jullie vanaf nu allemaal de sjaaltjes kunnen bestellen waar ik al die vragen over kreeg. Ik hoop dat jullie dat massaal gaan doen natuurlijk, maar ook dat jullie met me mee gaan denken over wat jullie nog meer zouden willen zien. We willen de shop heel graag ontwikkelen tot iets groots, maar vooral ‘gewoon’ nog veel meer mooie spulletjes maken waar wij – maar vooral ook jullie! – blij van worden. Dit is nog maar het begin. Houdt Instastories – @michelle_bollen – vanavond vooral ook in de gaten voor een kortingscode om de lancering van de shop te vieren!

Thanks voor al jullie support de afgelopen twee jaar. Voor het lezen van mijn stukjes, maar vooral ook voor al jullie lieve berichtjes, mailtjes en steun. Daar ben ik onwijs dankbaar voor. Ik heb de liefste lezers ever, en zonder jullie hadden we deze stap never op deze manier kunnen zetten, dus nogmaals: dankjulliewel! Voor alles.

 

 

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Kelly

  Super leuk Michelle!
  Ik reageer nooit, maar wil het nu toch even doen.
  Heel veel succes met jullie webshop 🙂
  Liefs, Kelly

 • Aline

  Leuk!! Ben heel benieuwd.

 • Super gaaf hoor. Ik houd de boel in de gaten! Countdown met champagne?!

 • Lisa

  Wat leuk!! Ik ben benieuwd!

 • Eveline

  Lieve Michelle,

  Ik volg je al vanaf je eerste blog en vind het super knap wat je tot nu toe hebt neergezet, zo leuk om alles te volgen! Heel veel succes met de shop, echt super gaaf!

  Liefs xx

 • Nelleke

  Lieve michelle,
  Super leuk en spannend allemaal!
  Ik ben zoooo benieuwd ! Kan bijna niet wachten tot vanavond !
  Succes met de webshop, en ik lees graag je mooie verhalen en ik vind de video s ook super leuk om te kijken !

  Liefs, Nel

 • Robin

  Wauw super leuk Michelle. Ben super trots op jullie! Ik ben heel benieuwd.
  xxx

 • Jana

  Proficiat met jullie nieuwe stap! Ik wens je al het beste toe. Hopelijk wordt het een succes 🙂

 • Jacqueline

  Gefeliciteerd met dit nieuwe project. Heel gaaf! Ben zo benieuwd, ga vanavond meteen kijken en bestellen

 • Willemijn

  Super leuk dat je een shop opent. Ik zou het heel leuk vinden als de poppetjes (muisjes) die de oma van Morris en Benjamin maakt ook verkrijgbaar zouden zijn in de shop, wellicht op bestelling?

  • Irene

   Ik ook! Maar ik denk dat dat niet haalbaar is aangezien Michelle die niet zelf maakt. Maar zou wel heeeel erg leuk zijn natuurlijk haha.

 • Mandy

  Heel erg leuk!! Nogmaals veel succes ermee en ik ga natuurlijk even een kijkje nemen vanavond 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!