VLOG16: GAAN WE OVER OP ENGELS?!

 In Vlogs

Goede vrijdagmorgen lieve allemaal! Allereerst heel erg dankjewel voor alle lieve reacties op mijn artikel van gisteren! Ik heb héél lang getwijfeld om het te posten, maar ben heel blij dat ik het gedaan heb. Het blijft bijzonder om te lezen dat er zo veel meiden zijn die iets herkennen in wat ik beschrijf. FIJN! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik besloot gisteren spontaan mijn thuiswerkdag te vloggen. Dit is hoe de dagen er bij ons over het algemeen uitzien als er gewoon gewerkt moet worden. Morris ging op pad met mama en ik ging aan de slag! Werken, wat dingen in huis, een afspraak aan het einde van de middag, en ik sloot de dag heel fijn af met de jongens.

Veel kijkplezier en voor straks alvast een heel fijn weekend!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Aniek

  ‘Morris, kaasje?’ Wat een heeeeeerlijk kind heb je!
  Leuke vlog!

 • Jana

  Haha een driftbui, ondergespuugd worden én zelf heel moe zijn… zeg nu nog eens dat jij geen realistische kijk geeft op het moederschap . Wel een heel leuke vlog!

 • Mandy

  Hahaha! Moest erg lachen om je Engels. Ik ben Engels docent maar zou het niet veel beter kunnen doen 😀

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!