VLOG15: DIT IS ZO FLAUW!

 In Vlogs

Goedemorgen! Toen ik het sd-kaartje uit mijn vlogcamera haalde, kwam ik er ineens achter dat er nog een compleet vergeten vlog opstaat. Ik vond materiaal van onze laatste dag op vakantie in Winterberg, en vond ‘t te leuk om niet te delen. Voor iedereen die er naar vroeg: we verbleven in Villas Winterberg, in Neuastenberg – I know, de logica ontging mij ook – en we hebben het onwijs naar ons zin gehad. In de vlog van vandaag heel veel sneeuw, héél veel drukte, héél veel Michelle die ook gewoon blijft zeggen hoe druk het is, heel veel flauwe grappen en stukjes op de ski’s.

Veel kijkplezier en voor straks alvast een heel fijn weekend!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Hester

  Haha, wat een heerlijke vlog, leuk dat je ‘m toch nog gedeeld hebt. Ik lag helemaal vlak bij sommige stukken. Vooral Koen: “er moet eerst pret zijn om te drukken” hahahaha. En jij ook: “de sneeuw is hier ook wit en de bergen zijn hier ook schuin” hahahaha. Ik begin weer te lachen nu achteraf. Zo leuk, alsof ik zelf aan tafel erbij zat ofzo. Familie goals hoor.

 • Janny

  Wat fijn dat je deze vlog nog geplaatst hebt. Vond m echt geweldig..

 • Corina

  Ik heb geen filmpje in beeld??? Wat is er mis?

  • bijzonderkleinwonder

   Als het goed is doet hij het nu weer wel! Thanks voor het opletten.

 • Corina

  Ik heb hem niet via youtube gekeken. Heel leuk!!
  En ik vind benjamin toch echt op robin lijken, die ogen en morris is echt koen die blik.

  • Corina

   Net gekeken bedoel ik natuurlijk. Ben benieuwd wat je schoonmoeder gaat maken voor de shop

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!